Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Lajni85 wrote:Czesc!!! Czekam w kolejce na betę... Trzymajcie kciuki....
3mam mocno kciuki!
Ja też dziś idę, Ale po 12. Mam nadzieję że obie będziemy się cieszyć. Nie mogę się obudzić.. W sumie nie wiem jak wysiedze w pracy do 19. Cały weekend prawie przespałam i przeleżałam.Malinowa91, Werka 0456, Lajni85 lubią tę wiadomość
10.01 beta 16,3
11.01 beta 34,3
14.01 beta 202,2
22.01 beta 7315,7 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lajni85 wrote:Za mały wzrost...
Myśl pozytywnie, trzymam mocno kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 08:50
Lajni85 lubi tę wiadomość
15.07.2020 ❤️ 37+0 ❤️ 2750g ❤️ 53cm ❤️ G ❤️
16.02.2023 ❤️ 40+2 ❤️ 3740g ❤️ 56cm ❤️ Z ❤️
-
nick nieaktualny
-
Lajni nie słuchaj nikogo tylko czekaj na wynik i spróbuj się nie denerwować- już nie masz na nic wpływu zrobiłaś co mogłas
Lajni85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam problem i potrzebuje waszej pomocy. Dzisiaj pol nocy nie spałam było mi gorąco chociaż cała noc spałam przy otwartym oknie, wczoraj musieliśmy przerwać stosunek bo czułam straszny ból szyjki macicy poprostu jak by mi się wszystko tam zmniejszyło a szyjka była wrażliwa na każdy ruch, test wyszedł mi dzisiaj negatywny chociaż 3 dni temu odstawiłam duphaston wiec @ nie powinien mi się spóźniać ( zawsze po odstawieniu dostawałam na następny dzień ) i do tego ciagle chce mi się pic. Martwię się
-
ABI90 wrote:Cześć dziewczyny Czekamy na wynik bety i trzymamy kciuki za piękne przyrosty. Będzie wynik to wtedy można będzie cokolwiek powiedzieć, ale tak jak Iwona28 napisała po 48h a nie po 24 także nie trać wiary Lajni
Wiecie że nie zrobiłam tych badań które chciałam zrobić... bo po rozmowie w sobotę mąż stwierdził że czemu sama sobie chcę badania wybierać... No i na wizycie mam zapytać które powtórzyć... Jeszcze od jakiegoś czasu zauważyłam ze chyba metformax sr mi dokucza, nie mam żadnych rewolucji żołądkowych ale jak zażyję to odczuwam jakieś palenie w jelitach... Muszę ten temat też poruszyć...
Przynajmniej nie będziesz się 2 razy kuła jakby lekarz coś więcej zlecił15.07.2020 ❤️ 37+0 ❤️ 2750g ❤️ 53cm ❤️ G ❤️
16.02.2023 ❤️ 40+2 ❤️ 3740g ❤️ 56cm ❤️ Z ❤️
-
Z całym szacunkiem, ale skąd ta śmiałość u Pan w laboratorium, żeby stawiać komus diagnozy. Szanuje ich wykształcenie, ale nie mówi sie takich rzeczy. To nie pierwsza taka akcja na forum, raz jedna dziewczyna dowiedziala się od nich, że ma raka tarczycy, ktorego oczywiście nie ma. Najpierw badania a pozniej diagnoza.