Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Mam jutro rozmowę o pracę, dzwonili do mnie z ofertą. Idę jutro, a nuż widelec.
Do mnie druga siostra dzwonila i ciesze sie bo powiedziala ze jakbysmy potrzebowali pomocy finansowej to ona nam.pozyczy ale mam nadzieje ze nie bedzie takiej potrzeby -
Phia ja po Duphastonie bardzo różnie. Najczęściej to były jakieś 3 dni. Raz czekałam cały tydzień i dopiero 8go dnia dostałam. Mój ginekolog mówił, że gdy po tygodniu nie będzie to trzeba wziąć kolejne opakowanie.
No i co ważne raczej każdy lekarz zwracał uwagę, żeby sprawdzać czy nie zaszlo się w ciążę i ew kontynuować branie leku, żeby nie było nagłego spadku progesteronu. -
nick nieaktualnyDzownił do mnie taki pan z troszkę innej branży i powiedział, że bardzo chciałby mieć kogoś takiego jak ja w swojej firmie i że zaprasza mnie na rozmowę jeśli jestem zaintwresowana w ogóle. A ja na to że tak, przecież przejść się mogę.
Jak dostanę lepsze pieniądze jestem w stanie się sprzedaćSamosiowa staraczka, MilusińskaMilena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy skok temperatury przed miesiączka może się zdarzyć ? Owulacja była 30 maja od tego czasu temperatura była od 36.9 do 37 .
9 czerwca spadła mi o 2 kreski do 36.8 , 10 czerwca była taka sama.36.8 a dzisiaj wróciła do 37.00.
Dodam że od owulacji mam ciągły ból jak na miesiączke.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 09:40
MagdaiTomek -
Wstrzymaj się, wstrzymaj Abi ja się nie wstrzymałam i dałam 60 zł na lamette (to samo co aromek), która się nie przydała, bo @ już nie przyszedł.
Heh cykl nie raz zaskakuje, kto by się spodziewal owulacji w 35 DC.
Powodzenia dziewczyny oby Wasze @ po Duphastonie też nie przyszły.
-
Hej, Dziewczyny!
Samosiowa, powodzenia w przeprowadzce! Ja nienawidzę pakowania i rozpakowywania, więc naprawdę Ci współczuję!
Co do książek - mam ich bardzo dużo, ale w zeszłym tygodniu kupiłam Kindle, ale jeszcze nie mam żadnych e-booków - doradźcie, gdzie je zdobywacie? Może później będziemy mogły się powymieniać?
Ruda, powodzenia na rozmowie!
Kaś, super, że wyniki w porządku!2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualny
-