Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, hej
Kaś i ja trzymam 🤞!
Ja przed chwilą dopiero wstałam, ogarnełam się i uciekam na badania.
Taki ten weekend zakręcony troszeczkę był, a po jutrze już wracam do pracy po 3 tygodniach przerwy, cóż najważniejsze, że noga naprawiona w końcu.
Ale tak bardzo nie chce mi się wracać, jednak wiem, że to pewnie też nie na długo i czeka mnie dłuższy odpoczynek.Iskierka87, MilusińskaMilena lubią tę wiadomość
-
Hejka
Ale dziwnie, tyle wolnego, a teraz trzeba do pracy wrócić!
Dzisiaj gin, ciekawe co wyjdzie. Na ostatniej wizycie mówiła, ze nawet jak będzie z niedrożnego to żeby zrobić tą inseminacje... nie wiem. Przed 20 będę wszystko wiedzieć, trzeba wytrzymać :p
Oglądacie Dark? Bardzo mi się ten drugi sezon podoba -
Hej, hej!
U mnie kolejny cykl nieudany
W kolejnym będę mieć sonoHSG. Ciekawe, co z tego wyniknie...
Okazało się, że nasi bardzo dobrzy znajomi są w drugim miesiącu ciąży, a zaczęli się starać później niż my, na dodatek to już drugie dziecko. Cieszę się ich szczęściem, ale jest mi przykro, że u nas znów bez sukcesu...2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też bardzo polecam Czarnobyl, na początku podeszła sceptycznie do tego serialu ale już po pierwszym odcinku mnie wciągnął i nie mogłam doczekać się kolejnego szkoda że już koniec.
Maria87 po hsg często dziewczynom się udaje w pierwszym cyklu więc głowa do góry być może kolejny cykl będzie szczęśliwy 😊Salome lubi tę wiadomość
-
Ja jestem zachwycona Czarnobylem i bardzo cieszę się, że się dowiedziałam, jak to wszystko wyglądało!2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Maria ale jak to? Już dostałaś @?
Nie załamuj się. Taka prawda, że skoro wcześniej nie miałaś owulacji to nie miałaś też szans zajść. A nawet najzdrowszym parom nie wychodzi w pierwszym cyklu.
Ja właśnie wczoraj z mężem obejrzałam pierwszy odcinek Czarnobyla i faktycznie fajny. Już nie mogę się doczekać aż dziś obejrzymy kolejny.
My spędziliśmy z mężem mega miły długi weekend. Tak mi źle bez niego jak siedzi całe dnie w pracy, ale takie to życie już jest...
Morska odezwij się na PW to podam Ci nazwisko. Tutaj wolę nie ujawniać żadnych danych. -
Maria, u nas świadkowie zaczęli się starać po nas i przyjaciółka będzie rodzic w urodziny mojego męża prawdopodobnie. Nic nie poradzisz, najważniejsze to się nie poddawać, jesteś na dobrej drodze do sukcesu. Leczysz się, co więcej można zrobić? A po hsg dużo dziewczyn zachodzi także kciuki. Robisz prywatnie?
Tez oglądałam Czarnobyl. Bardzo dobry, potwierdzam Dark coś zupełnie innego zagadka i tajemnice. Wkręciliśmy się bardzo. Dzisiaj chyba skończymy. -
nick nieaktualny
-
Hehe, dzięki dziewczyny! Oby tak było, że po HSG się uda Robię prywatnie w klinice, płacę 600zł.
Martwi mnie tylko to, że ginekolog zbagatelizowała mój wynik z biocenozy pochwy. Wyszła liczna candida, ale po zbadaniu stwierdziła, że nie widać najmniejszego zaczerwienienia, więc nie ma co leczyć. A mnie czasem coś swędzi Jak coś tam jest, to przecież podczas HSG przedostanie się dalej?
Kaga, nie ma jeszcze @, ale temperatura już dzisiaj spadła i robiłam testy w 11 i 12 dpo - negatywne. Więc działamy dalej....2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍