Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMąż mi schował laptop i wyłączony telefon służbowy, stwierdził, że nie mogę pracować i dodatkowo jedynie się stresuję.
Mam nie szukać, bo podobno i tak nie znajdę
Why, jak to wyszło, że zorientowałaś się, że nie byłaś w losowaniu?
Ale najważniejsze, że coś jednak jest, podziel się z nami później fotkami
Cały dzień nienajlepiej się czuję, ciągle mnie ciągnie na wymioty.
A co do zachcianek to mam jedną absurdalną, bo zdarza się, że mam ochotę na nic innego jak PASTĘ DO ZĘBÓW (!), serio. Godzinami wtedy myję zęby, haha.MilusińskaMilena, Samosiowa88 lubią tę wiadomość
-
Ruda mąż bardzo dobrze zrobił 🙂 ojej pastę do zębów z takimi zachciankami to się jeszcze nie spotkałam 😁
Swoją drogą kuzynka mi kiedyś opowiadała że w drugiej ciąży miała problem z myciem zębów. Miała okropny odruch wymiotny, a wiadomo nie da się inaczej funkcjonować i to był dla niej koszmar. W ogóle mówiła też że przez całą ciążę nawet jeden test ciążowy jej nie wyszedł pozytywny. Uwierzycie?Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Why_not_now87 wrote:Kaga, Miss mam do was pytanko: czy macie pod brzuchem uczucie ciągnięcia zaraz nad spojeniem łonowym? 🤔
Mi się chyba zdecydowanie częściej zdarzają kłucia, ciągnięcie raczej rzadko. Zdarzają mi się też bóle kolkowe i to w każdym miejscu brzucha. Z ich powodu też dziś wylądowałam u ginekologa (już się śmialiśmy że ostatnio ciągle trafiam wcześniej niż planowałam), bo przez telefon zasugerował mi, że może być coś nie tak z szyjka. Na szczęście szyjka wciąż długa a kolki, kłucia i ciągnięcia to wynik rosnącej macicy. Ja niestety z dziś zdjęcia nie mam, bo Mała ułożona była twarzą do mojego kręgosłupa. I ciut mniejsza od Twojego mężczyzny, bo miała dziś ok 1160 g.RudaMaruda25, Why_not_now87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda 🙂 bardzo dobry mąż 😍
A Pani odpowiedzialna za konkurs udostępniła zdjęcie z karteczkami na których były nazwiska biorących udział 😊 i mnie tam nie było. Zapytałam w wiadomości o to i Pani zaprosiła na sesje 😀 oczywiście jeśli coś wyjdzie to pokaże (nie wiem skąd tyle mleka weźmie).
nada lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aczkolwiek wydaje mi się, że może tez tu być jakiś błąd pomiaru, bo trochę za mało wyszło jak na ten wiek ciąży, dwa tyg temu wszytko zgadzało się co do dnia. Jakby miała pięć dni mniej albo trochę wolniej teraz rośnie :p a przepływy itd wszytkie super. Zresztą wiadomo jak to jest z tą waga, lekarzowi się o mm przesunie wymiar i już waga się zmienia. 🙄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry😊 ja w drodze do pracy. Dziś o 16 zaczynam weekend😁 jutro rano badanie krwi, a popołudniu wizyta u endo. Wcześniej poszukam sukienki na wesele😊 dziś zrobiłam mężowi kanapki do pracy, chyba z 5 raz w swojej karierze, aż jestem z siebie dumna😁 wiem wiem jak to brzmi ale my mamy zasadę, że dajemy drugiemu pospać jak najdłużej dlatego nigdy kanapek nie robie bo to jeszcze 5 min w łóżku, a rano każda minuta cenna😂 dziewczyny obyśmy dziś miały dobry dzień 😘-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyHejka 🙂
Kaś zazdraszczam wolnego a jakąś konkretną kreacje masz na myśli już? Ja codziennie wstaje z mężem i robię mu kanapki i herbatę do pracy, później sobie robię wodę z cytryną i miętą 😉 ale już przywykłam do tego. W weekendy sobie odbijamy te ranne wstawanie i śpimy popołudniami 😛 -
Cześć dziewczyny !
Aż mi się ręce trzęsą ....
Marzyłam o tym momencie ❤️❤️❤️
https://naforum.zapodaj.net/518b66967669.jpg.html
😭😭😭
Lecę na betęIskierka87, RudaMaruda25, nada, Lola84, Żanetka93, Why_not_now87, Konstruktorka93, Kaga, Kasztanek, MilusińskaMilena, Esperanza Mia, MissKathy92, Jane208 lubią tę wiadomość
8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Stokrotka jacie gratulacje! Kciuki za betę!!!
Pisz czy jakos inaczej sie w tym cyklu czułaś i w ogóle!Stookrotka lubi tę wiadomość
Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Pcos,cykle bezowulacyjne, kir Bx, cytokiny skopane, komórki nk-23%
Stymulacje: clo+pregnyl (2 nieudane), lametta+pregnyl (2 nieudane).
Laparo+histero+drożność - korekta kształtu macicy.
Maz ok
Szczesliwy cykl-gonadotropiny+acard+intralipid+neoparin
15.12.2020r.-pęcherzyk ciążowy
28.12.2020r.- Nasz Dzidziuś ma ❤️
16.07.2021r.- 35tc SN Synuś ❤️
11.04.2023r.- beta 760 Nasz Drugi Cudzie zostań z nami! 🙏🙏
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-