Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny. Mam prośbę... Założyłam temat ciąża a własną firma jeżeli któraś z was posiada wlasna działalność proszę o kilka słów w tym temacie.. Z góry dziękujęMama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
nick nieaktualnyNo lekko nie ma, stresu jest sporo.
Wiadomo, nie ma ludzi niezastąpionych, ale akurat w mojej obecnej sytuacji, nikt nawet nie monitoruje tego co robię i jeśli zostawię swoje stanowisko, to u mnie w pracy są w czarnej de.
Ale to już błędy organizacyjne, że po prostu nie jesteśmy wymienni na stamowiskach, każdy sobie coś wypracował i jak go braknie to klapa.
Żanetka, to teraz zamiast śniadanka dostałaś coś słodkiego. Glukozę dożylnie
Oszczędzaj się! I mam nadzieję, już wróciłaś do sił ❤️
Noo i jedzenie teraz może nie za dwóch trzeba, ale z całą pewnością dla dwóch!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2019, 12:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Strasznie ciężko się czeka na zrobienie tego testu, zostały 3 dni i się okaże;) chociaż nie robię sobie większych nadziei bo było dużo stresu, uśpienia koteczka itd więc bardzo niesprzyjające warunki;(Starania od 2018
💃93
🤵91
Niskie amh, gen mukowiscydozy, cienkie endometrium, nawracające polipy. trambofilia 3/5, kir Bx bez implantacyjnych, rozjechane cytokiny, nieprawidłowe komórki Nk
U niego: wszystko idealnie.
2018-2020: 3x CB❌❌❌
2021: 3x IUI ❌❌❌
2022: Dieta i przerwa w staraniach
2023: In vitro Klinika UNICA Brno, Czechy:
° 3x ❄️❄️❄️ z komórek dawczyni (5AA,4AA,1CM)
2024:
°4x histeroskopia, nawracające polipy, cienkie endometrium 4mm
°11/24: endometrium 9,5mm, transfer ❄️ 5AA beta 0 ❌
° 11/24: Pogorszenie wątroby, dieta, odstawienie leków
°Badania po nieudanym transferze:
--> KIR Bx (brak 4 kirów implantacyjnych)🆘
--> Cytokiny rozjechane 🆘
--> Trombofilia 3/5 mutacji pozytywne 🆘
--> ASA, ANA1 i ANA 2 negatywne ✅
--> ANA 3 pozytywne dwa antygeny ( Ro 52, PM Scl 100) 🆘
--> Komórki Nk w krwi i endometrium nieprawidłowe 🆘
--> Allo mlr 3% 🆘, cross match 2% 🆘
Luty 2025 drugi transfer🤞🤞🤞 -
Oo niziutka faktycznie ta glukoza, elegancko. Macie dziewczyny jakieś zachcianki w ogóle?
Żanetka co się je jak jest synek? Słone?
Konstruktorka wiem jak jest. Trzeba wytrwać.
Mnie boli lewy jajnik także chyba owu z drożnej strony. Szkoda ze starania tylko własne. No trudno. Ale bez spiny i z przyjemnością za tozobaczymy czy na monitoringu się potwierdzi.
-
Ruda cieszę się że wszystko dobrze się skończyło. Niby się wie że to możliwe ale dla własnego spokoju warto sprawdzić, chodzi tu przecież o maluszka. A pracą się nue przejmuj, może się w końcu nauczą..
Nada mój poprzedni gin był lepszy. Leczył mnie metformaxem na podstawie badań z 2014 roku. 5 lat 😂 więcej, wskaźnik nawet nie świadczył o IO. Jasne niektórzy lekarze każą brać metę mimo że wskaźnik jest w normie, no ale ludzie, 5 lat? A co dokładnie bierzesz? Gdzieś czytałam że czasem wystarczy zmiana leku i mdłości przechodzą.
Żanetka, nie strasz. Dobrze że wszystko w porządku. Musisz dbać o siebie i małego Fabianka i więcej proszę bez śniadania nie wychodzić. 🙂
Ja dziś miałam wk*rwa w pracy i przez pół dnia chodziłam nabuzowana, ale ostatecznie przełożony mnie sobie urobił dając mi wolny czwartek to będę mogła sobie na spokojnie jechać na monitoring, a po południu jestem umówiona z siostrą na paznokcie 😁 natomiast dziś będę się lenić 😂Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Ja już po pracy.
Żanetka teraz to jedzenie najpierw, później praca😊
Ruda jak ja dobrze znam taką sytuację, niby wolne a tel za tel...
U mnie w pracy dziś normalnie. Cały dzień sprzątałam swóje biurko, chowalam dokumenty😁 dziś mam 4dc i widzę, że to już końcówka 😁 nie pamiętam kiedy taki cykl miałam, jeśli w ogóle w życiu taki krótki się przytrafil 😊-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyŻanetka dbaj o Was 💙 i nie strasz ovu-cioć 😘
Ja dziś po USG - Maks ma 1330g wiec chyba całkiem całkiem i dalej podtrzymuje ze ma moje usta 😂
PS: nie wygrałam sesji w mleku/wannie gdyż pani zapomniała wpisać moje nazwisko na karteczce do losowania ☹️ Ale w ramach rekompensaty zaprosiła na darmową sesje 😅 będę cleopatrą przynajmniej na 5 zdjęciach 😊
Kaga, Miss mam do was pytanko: czy macie pod brzuchem uczucie ciągnięcia zaraz nad spojeniem łonowym? 🤔MilusińskaMilena, RudaMaruda25, Iskierka87, Żanetka93, Kasztanek, Lola84, Kaga, Esperanza Mia, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
Why mały przystojniak😍-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyNada ja to nie mam smaka ogólnie na nic haha 😂
Ale takto to tak jak i wcześniej strasznie bym wcinala owoce
Śliwki jagody czereśnie no i arbuz to kilogramami
Ale jak już tak myślę to częściej niż wcześniej mam smaki na orzechy
Tylko bym wcinala na zmianę włoskie i brazylijskie 😋
Dziewczyny poprawie się
Ja dziś zrobiłam sb dwie buly z myślą że zajde do pracy i zrobię sobie na recepcji herbatkę i je zjem
A tu było tyle pracy po nocy że szok zanim zdążyłam to ogarnąć i siąść do tych bułek to już zaliczyłam orła -
nick nieaktualnyŻanetka93 wrote:No dziś właśnie lekko się w głowie kreci
Pobrali krew na morfologiie żeby wykluczyć anemie
Dali coś na wzmocnienie
Ale przyznam się miałam Sajgon w pracy i nie zjadłam śniadania...
A jak mlody ma apetyt po ojcu no to mógł się wkurzyc 😋
Ja przyszlam z pracy zrobilismy z mezem obiad a teraz na teznie solankowa idziemy sie przejsc. W pracy ogolnie bylo lepiej niz wczoraj ale zawsze znajdzie sie jakas osoba ktora ma dziwny swiatopoglad w ogole z jednej strony dobrze mi sie ze starszymi pracuje ale z drugiej oni juz nie pamietaja swoich poczatkow co mnie tak wkurza i wnerwia niby chce byc perfekcyjna a duzo zamieszania robi strasznie mnie to drazni i jeszcze pokazuje ze ona jest lepsza a ja malo wiem nie moge sie odezwac bo jeszcze malo wiem ( a mam ochote powiedziec cos w stylu wyluzuj no ale nie wypada) nie chce miec problemow wiec godze sie na wszystko na zapieprz.
Przyszedl mi ten zel dzisiaj ale jeszcze staranek nie zaczynamyu mnie to nie wiadomo z ktorego jajowodu bo jeden jest nie drozny ale jakos zaakcepyowalam ten swoj zdeformowany organizm
milego wieczoru