Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny. Mam prośbę... Założyłam temat ciąża a własną firma jeżeli któraś z was posiada wlasna działalność proszę o kilka słów w tym temacie.. Z góry dziękuję
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE

-
nick nieaktualnyNo lekko nie ma, stresu jest sporo.
Wiadomo, nie ma ludzi niezastąpionych, ale akurat w mojej obecnej sytuacji, nikt nawet nie monitoruje tego co robię i jeśli zostawię swoje stanowisko, to u mnie w pracy są w czarnej de.
Ale to już błędy organizacyjne, że po prostu nie jesteśmy wymienni na stamowiskach, każdy sobie coś wypracował i jak go braknie to klapa.
Żanetka, to teraz zamiast śniadanka dostałaś coś słodkiego. Glukozę dożylnie
Oszczędzaj się! I mam nadzieję, już wróciłaś do sił ❤️
Noo i jedzenie teraz może nie za dwóch trzeba, ale z całą pewnością dla dwóch!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2019, 12:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Strasznie ciężko się czeka na zrobienie tego testu, zostały 3 dni i się okaże;) chociaż nie robię sobie większych nadziei bo było dużo stresu, uśpienia koteczka itd więc bardzo niesprzyjające warunki;(Starania od 2018
💃93
🤵91
2018-2020: 3x CB❌❌❌
2021: 3x IUI ❌❌❌
2023: In vitro Klinika UNICA Brno, Czechy:
° 3x ❄️❄️❄️ z komórek dawczyni (5AA,4AA,1CM)
2024:
°4x histeroskopia, nawracające polipy, cienkie endometrium 4mm
°11/24: transfer ❄️ 5AA beta 0 ❌
°Badania po nieudanym transferze:
--> KIR Bx (brak 4 kirów implantacyjnych)🆘
--> Cytokiny rozjechane 🆘
--> Trombofilia 3/5 mutacji pozytywne 🆘
--> ANA 3 pozytywne dwa antygeny ( Ro 52, PM Scl 100) 🆘
--> Komórki Nk w krwi i endometrium nieprawidłowe 🆘
--> Allo mlr 3% 🆘, cross match 2%
18/02/2025 ❄️4AA. 6dpt beta 6,7. 8dpt beta 33.8. 10dpt beta 111.9, 13dpt beta 399.80, 15dpt 810,20 17dpt 1545 20dpt 4214 22dpt 6464 27dpt 15553,50 30dpt mamy serducho ❤️ 8t2d aniołek 😢
16/09/2025❄️1CM ( po rozmrozeniu 3BB) 8dpt ❌ -
Oo niziutka faktycznie ta glukoza, elegancko. Macie dziewczyny jakieś zachcianki w ogóle?
Żanetka co się je jak jest synek? Słone?
Konstruktorka wiem jak jest. Trzeba wytrwać.
Mnie boli lewy jajnik także chyba owu z drożnej strony. Szkoda ze starania tylko własne. No trudno. Ale bez spiny i z przyjemnością za to
zobaczymy czy na monitoringu się potwierdzi.

-
Ruda cieszę się że wszystko dobrze się skończyło. Niby się wie że to możliwe ale dla własnego spokoju warto sprawdzić, chodzi tu przecież o maluszka. A pracą się nue przejmuj, może się w końcu nauczą..
Nada mój poprzedni gin był lepszy. Leczył mnie metformaxem na podstawie badań z 2014 roku. 5 lat 😂 więcej, wskaźnik nawet nie świadczył o IO. Jasne niektórzy lekarze każą brać metę mimo że wskaźnik jest w normie, no ale ludzie, 5 lat? A co dokładnie bierzesz? Gdzieś czytałam że czasem wystarczy zmiana leku i mdłości przechodzą.
Żanetka, nie strasz. Dobrze że wszystko w porządku. Musisz dbać o siebie i małego Fabianka i więcej proszę bez śniadania nie wychodzić. 🙂
Ja dziś miałam wk*rwa w pracy i przez pół dnia chodziłam nabuzowana, ale ostatecznie przełożony mnie sobie urobił dając mi wolny czwartek to będę mogła sobie na spokojnie jechać na monitoring, a po południu jestem umówiona z siostrą na paznokcie 😁 natomiast dziś będę się lenić 😂Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

-
Ja już po pracy.
Żanetka teraz to jedzenie najpierw, później praca😊
Ruda jak ja dobrze znam taką sytuację, niby wolne a tel za tel...
U mnie w pracy dziś normalnie. Cały dzień sprzątałam swóje biurko, chowalam dokumenty😁 dziś mam 4dc i widzę, że to już końcówka 😁 nie pamiętam kiedy taki cykl miałam, jeśli w ogóle w życiu taki krótki się przytrafil 😊-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyŻanetka dbaj o Was 💙 i nie strasz ovu-cioć 😘
Ja dziś po USG - Maks ma 1330g wiec chyba całkiem całkiem i dalej podtrzymuje ze ma moje usta 😂

PS: nie wygrałam sesji w mleku/wannie gdyż pani zapomniała wpisać moje nazwisko na karteczce do losowania ☹️ Ale w ramach rekompensaty zaprosiła na darmową sesje 😅 będę cleopatrą przynajmniej na 5 zdjęciach 😊
Kaga, Miss mam do was pytanko: czy macie pod brzuchem uczucie ciągnięcia zaraz nad spojeniem łonowym? 🤔
MilusińskaMilena, RudaMaruda25, Iskierka87, Żanetka93, Kasztanek, Lola84, Kaga, Esperanza Mia, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
Why mały przystojniak😍-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyNada ja to nie mam smaka ogólnie na nic haha 😂
Ale takto to tak jak i wcześniej strasznie bym wcinala owoce
Śliwki jagody czereśnie no i arbuz to kilogramami
Ale jak już tak myślę to częściej niż wcześniej mam smaki na orzechy
Tylko bym wcinala na zmianę włoskie i brazylijskie 😋
Dziewczyny poprawie się
Ja dziś zrobiłam sb dwie buly z myślą że zajde do pracy i zrobię sobie na recepcji herbatkę i je zjem
A tu było tyle pracy po nocy że szok zanim zdążyłam to ogarnąć i siąść do tych bułek to już zaliczyłam orła -
nick nieaktualnyZanetko Ty tez zastanow sie mad l4 dziewczyny korzystajcie w domu tez sa obowiazki jeszcze sie napracujecie.Żanetka93 wrote:No dziś właśnie lekko się w głowie kreci
Pobrali krew na morfologiie żeby wykluczyć anemie
Dali coś na wzmocnienie
Ale przyznam się miałam Sajgon w pracy i nie zjadłam śniadania...
A jak mlody ma apetyt po ojcu no to mógł się wkurzyc 😋
Ja przyszlam z pracy zrobilismy z mezem obiad a teraz na teznie solankowa idziemy sie przejsc. W pracy ogolnie bylo lepiej niz wczoraj ale zawsze znajdzie sie jakas osoba ktora ma dziwny swiatopoglad w ogole z jednej strony dobrze mi sie ze starszymi pracuje ale z drugiej oni juz nie pamietaja swoich poczatkow co mnie tak wkurza i wnerwia niby chce byc perfekcyjna a duzo zamieszania robi strasznie mnie to drazni i jeszcze pokazuje ze ona jest lepsza a ja malo wiem nie moge sie odezwac bo jeszcze malo wiem ( a mam ochote powiedziec cos w stylu wyluzuj no ale nie wypada) nie chce miec problemow wiec godze sie na wszystko na zapieprz.
Przyszedl mi ten zel dzisiaj ale jeszcze staranek nie zaczynamy
u mnie to nie wiadomo z ktorego jajowodu bo jeden jest nie drozny ale jakos zaakcepyowalam ten swoj zdeformowany organizm
milego wieczoru