Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iskierko ten miałam pisać o tym filmie
No my teraz musimy kupić łóżku albo mąż sam zrobi materac chwilowo będzie na panelach-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To był stelaż z jyska i pękło na środku i nie da się tego naprawić. W sumie to nie pękło tylko się złamało 😂 mąż mi mówi, że to moja wina bo on leżał a ja się ruszałam :p na wiosnę i tak planuje malowanie sypialni ale łóżko można już teraz zmienić a no i panele ucierpiały bo nóżka zrobiła w nich dziurę-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyKaś to te szaleństwa były niezłe!
Ale dobrze, dobrze.
Kiedy jak nie teraz?
Ja pamiętam jak przeprowadziliśmy się na początku do teściów i trzeba było po cichu i dyskretnie. Dramat!
Why, jakie piękne zdjęcia, seksowna mamusia ❤️Why_not_now87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wciąż na L4. Co ciekawe temperatura spadła, więc chyba organizm też ma już dość i reguluje. Zrobiłam ciasto z buraka, drugi raz to samo (POLECAM!! https://kingaparuzel.pl/blog/2016/10/brownie-z-burakow/) oraz ciasteczka
Jutro chyba narobię gołąbków i pulpetów z racji tego niespodziewanego wolnego...
My myślimy materac w łóżku zmienić, już 3 lata jest z nami i taki jakiś wygnieciony i zużyty...Iskierka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przekozackie!! Nie spodziewałam się, że może być tak pyszne. Oczekiwałam, że będzie zjadliwe, jak to zazwyczaj fit wymyślne ciasta zastępujące gluten, cukier itp. A to ciasto smakowało każdemu, kto je próbował, a testów dokonałam na około 10 osobach
Iskierka87 lubi tę wiadomość