Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJoana termin @ mam na 8.08 także jeszcze tydzień ale u mnie zawsze wcześniej zaczyna się pms więc przywykłam.
Kaś nieźle szaleliście 😀 Haha ostry seks to i plamienia się pojawiły. Mam nadzieję że coś z tego się wykluje.
Ruda bardzo dobrze że będziesz u teściów przynajmniej oni o Ciebie zadbają a to teraz Ci najbardziej potrzebne. Odpoczywaj i się niczym nie przejmuj ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2019, 10:58
-
No mam nadzieje, że to przez to ale kurde sporo tego. Przez noc było spoko a jak wstałam to chyba jak się ruszam...-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaś niestety tak to jest z tymi plamieniami.. mnie też często męczą.. może to właśnie jak dziewczyny piszą ze wzg na ostry seks.. oby szybko się skończyło i miało tylko pozytywny finał na koniec cyklu..
Iskierko to rzeczywiście jeszcze trochę czasu 😊a myslalam, że będziemy testować w podobnym terminie na koniec cyklu 😅 -
nick nieaktualnyJa jestem człowiekiem pracy.
Dużo ludzi ma teraz podejście takie, że odbębnią 8 godzin i do domu, żeby się hajsy zgadzały.
Ja nie wyszłam nigdy wcześniej nim nie skończyłam wszystkiego, stąd zawsze miałam miliony nadgodzin - oczywiśnie niepłatnych!
Nie potrafiłam lekceważyć pracy, ale może tak po prostu zostałam kiedyś nauczona.
Ale oni widzą nas tylko jak pracujemy, co z tego, można być najlepszym pracownikiem, ale raz się noga podwinie, w moim przypadku skręcenie stopy w maju - gdzie też tydzień siedziałam w domu i zaraz wróciłam, żeby sobie nogę zepsuć bardziej, bo tak się człowiek poświęca pracy tylko po to żeby usłyszeć, że od maja się gra w ch*ja!
Praca zdrowia mi nie wróci, za długo walczyłam też ze swoimi problemami o swoje marzenia żeby być matką, żeby coś mi teraz tak błahego mogło stanąć na drodze.
Dzwoniłam się wypłakać do mamy, rzuciłam tekstem, że czemu to ja mam zawsze takie problemy z tymi mięśniakami itp. To mi odpowiedziała, że to jest właśnie życie. Jeden w patolce chlast pach, nie dba, nic. A wszystko w porządku, a tu dmuchanie i chuchanie i problemy.
I doszłam do wniosku dlaczego tak jest, patole nie odczuwają stresu, a nas - odpowiedzialnych ludzi stres niestety kończy i powoli zabija. -
Iskierko brzuch nie boli. Raczej jestem w środku cyklu bo śluzu też jest więcej. Może to faktycznie przez seks i jakieś naczynko pękło...-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaś, ja kiedyś też tak miałam.
Po czterech ostrych seksach z rzędu miałam takie obtarcia, że aż musiałam po coś łagodzącego do apteki iść i też plamiłam.
Ale takie szaleństwo to jednorazowo kilka lat temu po winie, gdzie znieczulenie działało, a seksów się chciało!
Ja latam cały czas do łazienki i sprawdzam majtki, ale tak jakby było tego wszystkiego mniej. Trochę czuję się spokojniejsza, bo nie jest to świeża krew, tylko taka jakby zleżała. -
nick nieaktualnyJoana ja nie testuje jeszcze przez najbliższe 3 miesiące także za Ciebie bd kciukać a kiedy masz termin?
Ruda sama widzisz jak to jest wkładasz w pracę swoje serce, poświęcasz się i jesteś na jazdę ich skinienie ale jak sytuacja się odwraca i Ty czegoś potrzebujesz to jesteś tą najgorsza. Bardzo to przykre ☹️ dlatego walić to kochana liczysz się tylko Ty i dzidzia teraz a oni niech spadają. -
nick nieaktualny
-
Ruda zacznij czytać książkę albo oglądaj jakieś głupot w tv i nie myśl.
Ja rano z tego wszystkiego nawet testu ovu nie zrobiłam. Zrobie popołudniu i wieczorem )-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJoana nie ma sprawy, nic się nie stało 🙂 ja też czasem dopytuje dziewczyn bo coś przeoczyłam a potrafię tak codziennie 😀 więc tym bardziej jak ja pisałam o tym już dawno. 6.08. miną dwa miesiące od operacji (laparotomia i wyłuszczenie mięśniaka) muszę odczekać pół roku by wszystko się zagoiło i dopiero wtedy będę mogła znów się starać. Lekarz powiedział że 3 miesiące powinny wystarczyć więc liczę że tak w październiku bd mogła już próbować 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2019, 13:26
-
nick nieaktualnyO jejku ile nowych dziewczyn 🥰 witajcie Kochane wszystkie 😄
Nadrobiłam Was!
Ruda 😘 taką pracą to się wogole nie przejmuj. Gdyby nie mój spory brzuch to pojechałabym do tego buca i mu nakopała!!! Jak można tak traktować pracownika, pracownika w ciąży, bojącego się o maluszka i w dodatku tak oddanego pracy?! Ale się zagotowałam (wdech-wydech).
Odpoczywaj 😘 i dbaj o Was bo to najlepsze co możesz zrobić dla swojej fasolki i Ciebie 😍
Kaś to musiały być piękne chwile że łóżko poszło 😅 apropo sexu - Wasi mężowie te mają taką ochotę jak jestescie w nowym miejscu? Bo my w sumie w ciąży wyjechaliśmy trzeci raz (wakacje i 2xrodzinne wioski) i za każdym razem pierwsza noc kończyła się kochaniem 😅🙈 chociaż pozycje już są mega ograniczone 😂😂
Przesyłam Wam prawdopodobnie ostatnie ujęcie z mlecznej sesji 😅 - czy tylko mi kojarzy się to z pewnym filmem?
Kasztanek, Iskierka87, MilusińskaMilena, MissKathy92 lubią tę wiadomość