Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:No cóż, do przyjemnych nie należała.
Powiedziałam wprost, że mam krwawienie zagrażające, jestem przykłuta do łóżka.
To on na to, że zajebiście, że w momencie kiedy idę na urlop. Powiedziałam, że to dla mnie również stresująca sytuacja, a on na to chamsko, jak masz od lekarza to leż.
Walnął słuchawką.
Zaczną się komentarze, że robię to specjalnie, jakby dla mnie to też była fajna sytuacja, że mi leci krew i boję się o małego.
Tak w ogóle dzisiaj plamię wciąż. Wizytę kolejną mam w poniedziałek, może jakoś wytrwam. Tylko, że mój mąż teraz ma najgorszy okres w pracy, dlatego jadę do teściowej na 2 tygodnie.
Kaś, muszę zgłosić, że zmieniam miejsce pobytu?
Póki co mogę wstawać jedynie na sikanie. -
nick nieaktualnyKaś28 wrote:Ruda dzwoń i sie nie przejmuj. Pamiętaj, że jeśli ktoś nie staral sie dlugo noe rozumie nic, a ludziom zawsze cos będzie nie odpowiadać i ponoć taka natura Polaków, wieczne narzekanie. Q
Samosiowa ale ta dziewczyna jest u nas od marca a ja mam ja pod swoimi skrzydłami od maja.
Ja jej mówię, że ona ma zrobić tak i tak a ona chce to zmieniać, mówię że tak jak jest w Kodeksie Pracy ale ona i tak chce zmienić albo zamiast robić to bawi sie na telefonie lub szuka na necie czegoś dla siebie. No Samosiowa musiałabyś pobyć 2 dni z Nami i jakbyś zobaczyła jej zachowanie to wiedzialabys czemu brak mi cierpliwości do kogoś kto potrafi Cie niw słuchać a pozniej wmawiać, że ona tego nigdy nie robila, ja jej nie mówiłam...
U mnie owulka sie zbliza, prawy jajnik zaczyna boleć 😊 i cera jest ładna 😊😊😊
Żanetka, Stokrotka jak sie czujecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2019, 17:19
-
nick nieaktualnyTroche Was nadroilam i przepraszam ze post pod postem PJUR ma racje z duphastonem i z innymimi radami.
Ruda jak Ty teraz wrocisz do pracy bedac w ciazy po tej sytuacji to zrobisz blad wielki jak ludzie maja Cie za nic to bierze sie l4 urlop na zadanie z zaskocxenia wtedy ucza sie ze nie moga pomiatac drugim czlowiekiem niestety tylko te 2 rzeczy mamy w rekawie rozumiem jesli dziala to w dwie strony Ty sie poswiecasz ale dla Ciebie tez sa dobrzy a tak w zyciu ! To ja nie chce wiwdziec co bedzie jak Ci dziecko zachoruje co wtedy zrobisz co wybierzesz prace czy dziecko? Sprawa oczywista ale wez olej debili i nie boj sie mowic co Ci lezy na sercu jesli slyszysz takiw odzywki to rece opadaja mi tez kiedys ktos wmawial ze poszlam specjalnie na l4 ale jak powiedzialam.ze to prawdopodobnie zapalwnie pluc to zaraz zmienilinnastawiwnie i sami sie bali ze ich zaraze ot tak to dziala Masz teraz czas na czytanie ogladanie a nawet mozesz sie uczyc jak chcesz skorzystaj z tego. -
nick nieaktualny
-
No króliczek robił hop hop a łóżko bec xD
Samosiowa ona wprost nam powiedziała że jak ona coś źle zrobi to ma wyjebane na to bo jest na stażu. Ja ją zachęcam, żeby sama coś poszukala a ona tego nie robi tylko pisze ma mesengerze albo oglada filmiki na yt. A jak sie zapytalam czy cos zrobione to niet bo ona nie wie gdzie to ma być...-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyKaś trzeba być aniołem, żeby wytrzymać z takimi stażystami. Niektórzy są tacy, że starają się o pracę ale większość to wziąć kasę za siedzenie.. a wkoncu oni też mają obowiazki i zakres czego mają się nauczyć. Takiej wypadaloby na koniec w zaświadczeniu wypisać czego sie nauczyła: zbijac baki i pisać na Messenger..
To wkurzajace bo jest tyle ludzi bez pracy i staraloby sie a czasem zatrudni sie takich a Ty sie człowieku mecz..
Co do łóżka.. my z narzeczonym też moje zarwalismy.. ba ale Kaś chociaż ciężko pracował przy owulacji a my sie wyglupialismy... pozniej idę do taty i mówie, ze łóżko zarwane.. a ten spojrzal na mnie jakby właśnie pomyslal, ze to pewnie podczas seksu.. taki wstyd 🤣
Ruda jak tam plamienie?? Lepiej?? -
nick nieaktualnyKas moja stażystka wczoraj odbierała telefony ja przy niej stałam
No bo uczyła się już sama robić rezerwacje potowerdzac je i wgl
Po 3 telefonie mówi do mnie : teraz ty odbieraj ja sobie zrobię kawke
I to takim rozkazem haha
No więc jej mówię hola hola siadaj tutaj i rób co do ciebie należy, kawkę sobie zrobisz jak ci pozwolę
Powiedziała menadzerce że nie mogła sobie kawy zrobić haha
Ale ja jej pow jak wyglądala sytuacja i mnie poparła i młoda usłyszała że ma mnie słuchać
Z tą młodzieżą dzisiaj trzeba ostro 😂joana_aska89, PJUR lubią tę wiadomość
-
No stazystki potrafią dać w kość 😊😊-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa bylam stazystka i mnie wykorzystali na maksa zle to wspomonam powinni to jakos rozwiazac i nie dawac stazystow nie rozumiem tego okres probny i albo sie nadajesz albo out.
Najlepsze bylo jak w biurze bylo 5 osob 1 stazystka ja i kazdy udawal ze nie slyszy telefonow ale mieli tupet albo jak przyszedl petent to to samo nagle bikt nie widzi czlowieka tylko stazystka moze w tej kwestii sie troche zmienilo no ale dla mnie smieciowki to nie praca i jak slysze staz to zaraz mi sie nasuwa ze pracodawca cos kombinuje z zatrudnieniami -
Kaś28
U mnie raczej ok
Piersi bolą o wiele mniej ale mam delikatne mdłości do południa poza tym jestem mega śpiąca po pracy 😴 Czasem zdarzy się jakiś delikatny skurcz ale zaraz mija.
Mam delikatna biegunkę ale lekarz zalecił smecte i pewnie zaraz przejdzie
Następne USG dopiero 28.08 ❤️
Mieszkamy na piętrze u moich rodziców i tak mi ciężko ukryć te wszystkie objawy 🙈 nie wiem czy się nie zorientują albo w końcu im powiem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2019, 20:59
8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
nick nieaktualnyKasztanek wrote:Byłam na dwóch stażach. Zero taryfy ulgowej. Praca na równi z innymi, nawet często miałam więcej obowiązków. Naprawdę bywało ciężko, ale powiem jedno. Bardzo dużo się nauczyłam. Spotkałam się z opiniami innych, że na stażu przewalają papiery i parzą kawę. To ja za taki staż dziękuję. Nie o to w nim chodzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2019, 21:02
-
nick nieaktualnyJa również byłam na kilku stazach i nigdy nie miałam taryfy ulgowej. Tym bardziej, ze zawsze jestem nauczona, ze w pracy mam dawać z siebie 100 %.. Ale dzięki temu wiele sie nauczyłam, a po ostatnim stażu dostałam etat w miejscu, w którym pracuję od 3 lat.
Dlatego tym bardziej jak słucham o tych stazystkach co nic nie robią to mnie denerwuje. Marnują tylko miejsce, z którego ktoś dużo mógłby się nauczyć.