Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW sumie macie dużo racji dziewczyny, chociaż z ta głowa to ja cały czas sobie to tak tłumaczyłam... bo mam koleżanki, które po dwa lata nie zachodziły, a później jak się zrelaksowaly, to zaszły... ja w tym miesiącu powiedziałam, ze ‚pierdziele, nie patrze na owulacje, wykresy, jadę na wakacje, jem, pije i wygrzewam się na sloncu’, ale mój organizm mnie ‚zdradził’ można tak to powiedzieć, bo wiedziałam dokładnie którego dnia miałam objawy owulacji... i podświadomie wiedziałam mniej więcej, ze to właśnie na wakacjach mam płodne 😅
Nada- Zdjęcia piękne 😍
Wklejam zdjęcie mojego widoczku ❤️
https://zapodaj.net/1ae8add87c7de.jpg.html
Jeśli ten miesiąc mnie zawiedzie, to kupuje testy, chociaż i tak czuje, ze nic z tego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2019, 22:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySyrena zaciekawiłaś mnie swoim wpisem czy mogłabyś napisać mi o tym coś więcej na pw bd wdzięczna 🙂
Nada supciooo! Grzej tyłeczek i korzystaj z atrakcji zazdro 😀
Milenka dobrze gada polać jej 🍷😉 i razem z Kasztankiem bd wypatrywać newsów w tv 😂 Haha dobre
Dome moj gin kiedyś mi powiedział tak: "Nasz organizm najlepiej wie kiedy jest ten odpowiedni czas i natura wtedy zrobi swoje" a my nawet nie będziemy świadome że to już 🙂 czasem los bywa przewrotny ale poddawać się nie zamierzamy.
Dome17, joana_aska89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTez się witam - jeszcze w niedziele 😘
Hej Dome 😊 rozgość się no to najlepszy wątek na ovu 😁
Nada - mogę się do Ciebie wysłać paczką? Chociaż na godzinę ☀️🏝 odpoczywaj i ciesz się urlopem 😁😘
Czytam Was na bieżąco ale remont pokoju pochłania cała energię - mimo ze tylko dyryguje.
Spakowałam się do szpitala więc uznaje ze jestem ready 😍 aczkolwiek jak napisała Miss niech wiercipięta posiedzi jeszcze z miesiąc 🥰
Spokojnej nocy 🌙⭐️
-
nick nieaktualnyWhy mam nadzieję że pochwalisz się jak już będzie gotowy pokoik 😉 no i niech mały jeszcze w domku sobie posiedzi, podrosnie i nabiera sił 💕 Spokojnej nocki dla Was 🌜🌟
Milenka to nieźle ją wystraszyłaś, pewnie bidulka siedzi w domu i w kącie płacze 😀 HeheWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2019, 23:25
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
Mam pytanko ile dni najdłużej utrzymywal Wam się we krwi Ovitrelle? Kurczę wczoraj zrobilam test pod wieczór bo byl 12 dpo zastrzyku i mowie zobaczy czy juz biel... a byls bardzo, bardzo blada kreska druga... dzis 13dpo i test z pierwszego moczu i też bardzo, bardzo blada druga kreska...
Chcę iść na krew dziś, ale zastanawiam się czy warto, bo może test pokazuje obecność zastrzyku.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, hej dziewczynki, chwilę mnie nie ma, a tu taki natłok wiadomości!
Dzielnie jednak nadrobiłam.
Ja jestem po weekendzie u rodziców, byliśmy też zapłacić zaliczkę za orkiestrę na wesele i fotografa.
Jejku, nie robiąc wesela wtedy kiedy braliśmy ślub, nie wiedziałam, że to takie koszty. A tu organizujemy wesele na 80 osób i 50 tys. idzie lekką ręką, bez jakichkolwiek szaleństw, dodatków i udziwnień.
Ooo i widzę, że mamy nową koleżankę! Witaj Dome 😊
Moja historia z kolei jest taka, że główną przyczyną moich niepowodzeń były dwa mięśniaki macicy, rok starań bezowocnych. Później przerwa po usunięciu dla regeneracji macicy i działanie z powrotem. 3 cykle bezowocne, w 5tym miałam robić pełną diagnostykę niepłodności, ale 5ty cykl się nie pojawił, za to dwie kreski na teście w cyklu 4tym i mam swoją fasoleczkę!
Ja w ten poniedziałkowy poranek jeszcze w łóżku, ale dzisiaj wieczorem czeka mnie rozmowa z mężem, trzymajcie 🤞!
Miłego dnia!
Ps. Właśnie skończyłam 14ty tydzień ❤️ leci czas jak szalony! A na brzuchu pojawiła mi się linia Negra!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2019, 08:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJoanna mocne kciuki ❤️
Żanetka polecam zwykła oliwkę bambino, na całe ciało 😅 używam pod prysznicem i na sucho tez wcieram. Póki co +11kg, wszystko w brzuch poszło praktycznie i i skóra mega jędrna.
Od nast tyg w ruch biorę bio oil i masaż krocza 😂 ponoć pomaga to przy porodzie. Nie zaszkodzi a może będzie przyjemnie 😂😂😂
Ruda kciuki za rozmowę 😘 bez stresu. Było minęło pamiętaj mimo wszystko 😘
Iskierka jak tylko ogarniemy remont a potem ten sajgon napewno wyślę 😊joana_aska89, Iskierka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja z kolei polecam balsam Palmers, stosowałam go przy odchudzaniu już wcześniej
Uelastycznia skórę i teraz też już smaruję się nim 2xdziennie.
Jedyna przeszkodza dla niektórych to fakt, że ma mocno kakaowy zapach, bardzo intensywny, no i nie przypasowuje ten zapach mojemu mężowi 😂joana_aska89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakupiłam z wersji Ziaja Mum
Balsam do ciała, krem przeciw rozstępom, balsam na biust
I zwykła oliwke bambino Tez wzięłam
No i zakupiłam jeszcze zwykły szampon bambino bo używam tego to czyszczenia pędzli do makijazu 😊
Teraz zakupki spożywcze a później do pracy 😊 -
nick nieaktualny