Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi dzisiaj koleżanka która starała się o dziecko prawie 3 lata napisała że się udało i wysłała mi zdj pięknego pęcherzyka ciazowego...
U nich był problem z dwóch stron
Hu*owe owulki i tak samo hu*owe nasienie...
Ale wzięli się za siebie walczyli i dziś przekazała mi ta radosne nowinę...
Wzruszyłam się razem z nią bo takie wyczekane szczęście odczuwa się całkiem inaczej....❤️Esti, ABI90, joana_aska89, Jane208 lubią tę wiadomość
-
Żanetka i dla takich szczęśliwych rozwiązań warto żyć takze i ja szczęśliwe czekam
ABI90 lubi tę wiadomość
Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Pcos,cykle bezowulacyjne, kir Bx, cytokiny skopane, komórki nk-23%
Stymulacje: clo+pregnyl (2 nieudane), lametta+pregnyl (2 nieudane).
Laparo+histero+drożność - korekta kształtu macicy.
Maz ok
Szczesliwy cykl-gonadotropiny+acard+intralipid+neoparin
15.12.2020r.-pęcherzyk ciążowy
28.12.2020r.- Nasz Dzidziuś ma ❤️
16.07.2021r.- 35tc SN Synuś ❤️
11.04.2023r.- beta 760 Nasz Drugi Cudzie zostań z nami! 🙏🙏
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
Żanetka93 wrote:Eh Milenka na tym clo to widzę zawirowania masz 😣
Esti a ty jak się masz?
A dziękuje, bardzo dobrze.
Rośniemy sobie.
https://naforum.zapodaj.net/76e32d9e3e79.jpg.html
Już przybraliśmy z małym łącznie 12 kg i mamy dziś 5 tygodni do planowanej daty porodu (dzień przed moimi urodzinami hehe)
Oprócz niestrawności i zgagi wieczorami czuję się świetnie! No choć trochę mi dziś z nosa cieknie, ale taki mamy klimat
RudaMaruda25, Żanetka93, Why_not_now87, joana_aska89, Jane208 lubią tę wiadomość
2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło -
Też mam nadzieję że dziewczyny się nie odzywiają bo maluchy są już na świecie i po prostu wypełniły cały ich świat.
No to clo mnie wykancza, ogólnie czuję się po nim ok, ale pozytywnych skutków w postaci przyspieszonej owu brak.
Chce jeszcze spróbować ten następny cykl z clo ale już z dawką 2x1, zobaczę jak to będzie wyglądało z podwójną dawką. Ale już kolejny cykl chce czegoś innego, nie dam spokoju ginowi dopóki mi nie wymyśli jakiejś alternatywy + będę chciała jeszcze wrócić do metforminy. Zaszkodzić nie powinna a nóż pomoże..Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Ja jeszcze nie urodzilam ciągle coś tam się dzieje, ale jednak postępuje to dość wolno, ale podobno u pierworódek ta pierwsza faza porodu moze się naprawdę ciągnąć. No ale nawet jak się nie zacznie to będę trochę indukowac ten poród i indukcja powinna być latwiejsza przez to, że już zaczęło się rozwarcie robic i szyjka przygotowywuje się do porodu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 12:13
Esti, Why_not_now87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyABI, weź sobie popatrz na jadłospisy dr lifestyle, kilka jest darmowych i przepisy są mega fajne i proste!
A produkty nie są jakieś takie wymyślne tylko dostępne w sieciówkach typu lidl czy biedra.
No i są mega szybkie i zbilansowane, a do tego jest jakieś zróżnicowanie, a nie kanapka czy owsianka w kółko.
-
nick nieaktualnyEsti śliczne wyglądasz
Nowa ja no nie poddali się ona miała stymulacje i jej mąż Tez był na lekach ale udało się to najważniejsze
Co do śniadanka
Ja ostatnio same jajka bo albo gotowane albo omlety
Ale tak jak Ruda pisze ta strona ma fajne przepisy
Albo dziewczyny też fajne blogi prowadzą jak się wpisze np zdrowe przepisy blogi to wyskakuje tego trochęEsti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja po przerwie i po obiadku i teraz spać mi sie chcę.
Ja w przyszłym tygodniu mam mieć owu ale nie wien czy będziemy działać, bardziej nastawiam sie na nie.
Z dobrych wieści w niedzielę jade kupić sobie botki, tzn mąż mi kupi 😁😁-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWhy ty to nam cały poród zrelacjonujesz
Już widzę tego posta " no prawie że mnie wyskakuje" hehe
Abi wpisz sb hiperinsulinka blog
Mi smakuja jej przepisy
AA teraz podobno Lewandowska udostępnia jakiś jadłospis jakieś wyzwanie zrobila
Też można coś popatrzeć
Aaa avokado dobre do kanapek sałatek nawet do smothiWhy_not_now87 lubi tę wiadomość
-
Abi u mnie owulacja jest ale może tylko dlatego że miałam swoje naturalne i bez clo. U mnie problemem jest to że clo strasznego zamieszania mi narobiło w cyklu. W 12dc był pecherzyk 15,5mm, w 15dc śladu po nim brak, był za to płyn za macicą i okazało się też że z prawie 13mm endo zrobiło się 8,3mm. Łykałam grzecznie dupka 2x1 tak jak lekarz kazał, ale niepokoiło mnie to że tempka nie skoczyła. 7dpo zbadalam proga a tam 0,299. Tempka zaczęła rosnąć tak naprawdę dopiero po 26dc, czyli w tym czasie kiedy miałam naturalne owu, z tym że nie wiem czy owu była faktycznie w 26dc tak jak wyznaczył of czy raczej w 30..
Mój wykres w tej chwili przedstawia się w ten sposób:
Aaa i też sobie kupiłam miovelie i miovelie nac na przyszły cykl ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 13:38
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Ja się łącze z Kagą i pozdrawiam ze szpitala
nie rodze ale leżę od rana na patologii...
W nocy mała tak okropnie się kopala a rano zaczęło mnie boleć podbrzusze że zgarnęłam męża i pojechaliśmy na ip
Zrobili mi badanie gin, chyba narazie na poród się nie zanosi, pobrali krew na badania i zrobili ktg, skurczy nie ma a mała miała puls prawie 180
zobaczymy co będzie dalej, narazie leżę i odpoczywam, dostałam baniak na dobową zbiórkę moczu i mam zbierać do 6 rano usg jeszcze mi nie robili -
nick nieaktualny