Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny gratulacje😘😘😘😍😍😍😍
Kaga lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo my tak jeszcze bez szaleństw ale jak wpadnie w oko coś ładnego to bierzemy

Tak konkretnie to pewnie w grudniu już sprzet i kącik przygotować
Wiec żeby nie zostawić wszystkiego na raz to ciuszki pomału zbieramy misie i zamówiłam już przypinke to smoczka z nadrukiem imienia
Jest jeszcze czas ale tyle radości nam to sprawia
Maz jak się nudzi w pracy to mi tylko linki podsyła z różnymi rzeczami haha
RudaMaruda25 lubi tę wiadomość
-
Kaga, Why, gratulacje ogromne!
Jakie Wy dzielne jesteście
Dużo zdrówka dla Was i pociech i szybkiego powrotu do życia bez bólu mimo, że i bez snu
Kiwi, witaj!
Ja byłam wczoraj na wizycie i nasz mały ma się dobrze. Rośnie odpowiednio do wieku i ma 2,7 kg.
Wszystko wygląda ok i nic nie zapowiada wcześniejszego porodu
U nas na listopadówkach już się urodziło 6 dzieciaczków, w czym 2 pary bliźniąt
Och i obrączki, jak cudownie
Moja obrączka i zaręczynowy tak naprawdę dobre na mnie są w ciąży a tak normalnie są troszkę za duże. Może po zakończeniu reprodukcji sobie zmniejszę o rozmiar
Why_not_now87, Kaga lubią tę wiadomość
2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEsti, a planujesz już kolejne?

Ja powiem szczerze, że od zawsze marzył mi i mężowi się syn, może dlatego od początku miałam przeczucie, że tam siedzi chłopiec.
Ale jak się teraz na 100% dowiedzieliśmy się, że jednak dziewczynka to ja oszalałam.
A jak lekarz to nam mówił, to widziałam, że mężowi się oczy zaszkliły.
Od dwóch dni przed snem powtarza wzruszony, że będzie miał córkę!
No i zawsze chciał mieć piłkarza, to teraz zmienił zdanie, że chce żeby córka grała na saksofonie 😂
I śmiejąc się stwierdził, że odpanie nam mycie siusiaka, bo tego najbardziej się obawialiśmy 😂😂😂
Mi to obrączka w ogóle nie pasuje do zaręczynowego, obrączka z żółtego złota, a zaręczynowy z białego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2019, 10:53
Kaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda tak było jest i będzie
Wiadomo że płeć to sprawa drugorzedna zwłaszcza gdy tak długo się o coś walczylo
No ale w głowie zawsze też jakieś marzenia tam są
Nie wiem jak sobie poradzę z chłopcem a kiedyś z mężczyzną ale będziemy chcieli go wychować na wspaniałego mężczyznę kiedyś ojca i męża, fajnego nastolatka a zanim to nastąpi to uczynić wszystko żeby miał wspaniałe dzieciństwo
Każda płeć ma swój urok ale prawda jest taka że człowiek szaleje na punkcie tej płci która w sobie nosi inna przestaje mieć całkiem znaczenie
Dziewczynki podobno zmieniają mężczyzn stają się bardziej wrażliwi i wgl...
Nie wiem jak chłopcy działają na matki ale ja jeszcze noszę go w brzuszku a już widzę jak bardzo mnie zmienia...
Nagle rzeczy które kiedyś mialy znaczenie teraz są gdzieś tan z boku w tabeli mniej ważnych
To taki mój synus wymarzony wysniony wyczekany
Taki nasz ❤️
Juz go kochamy z każdym dniem bardziej i nie mocniej
Nawet nie wiedziałam że tak się da...
Naprawdę wiedziałam że będę kochać to moje dziecko ale nie wiedziałam ze można aż tak...
Kiedys może się doczekać siostrzyczki a może braciszka kto wie...
Chcieliśmy do 30 stki mieć dwoje dzieci i ten plan dalej jest aktualny
Esti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEsti moj zareczynowy w pierwszej ciąży ciut byl juz za maly, poniewaz od razu moglismy kupic wiekszy... niby wymienialismy, ale i tak wzielam przypadkowo taki rozmiar, ze byl akurat.
Obraczke wzielam juz taka teraz luzna.. takze na ciaze bedzie akurat a gdyby cos pozniej mozna zmniejszyć.. i zareczynowy i obraczka sa w zoltym zlocie.
Esti już jest kawał chłopca 😍😊
Eh te slodkie ciążowe zakupy, juz nie mogę się doczekać 😊 Oczywiście pokoju dziecka juz mam, ostatnio ja przedstawilam Pawlowi 😊 Powiedzial, ze jest pewny, ze niedlugo bedzie znów fasolka w brzuszku, wszystko bedzie dobrze i zrobimy wszystko co tylko bede chciala 😍
My mieliśmy zaplanowaną 4 dzieci.. ale teraz po poronieniu to modle sie oby bylo chociaz jedno zdrowe. Takze dalekich planow nie robimy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2019, 11:13
-
nick nieaktualnyhttps://zapodaj.net/6d162ae722c59.jpg.html
Ja mam tak
Teraz z doświadczenia pewnie nie wybraliśmy już gładkich bo strasznie się niestety rysują już widać jak są zjechane...
Ale akurat nie chcieliśmy udziwnien
Ja strasznie lubię prosta klasyczna biżuterie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2019, 11:25
joana_aska89 lubi tę wiadomość
-
Ja w planową datę urodzin Bena (z pierwszego USG) będę obchodzić swoje 34 urodziny, więc trzeba się troszkę spieszyć, bo z mężem marzy nam się trójka.
No ale zobaczymy co na to matka natura i inne takie życiowe sprawy, jak już pojawi się to jedno.
Fajnie by było mieć dzieci w podobnym wieku, ale nic na siłę. Zobaczymy
A mi obrączkę i zaręczynowy wybrał i kupił mąż, więc nie miałam nic do gadania hehe. Chyba był pewny mojej odpowiedzi na zaręczyny
Ale muszę powiedzieć, że trafił w dziesiątkę i bardzo mi się oba pierścionki podobają i pasują do siebie
Później razem wybraliśmy jego obrączkę i kupiłam mu ją ja
2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło
-
nick nieaktualnyDla mnie pierścionek zaręczynowy wiadomo to taki symbol pamiętka jakiejs tam historii i moim zdaniem to się najbardziej w tym liczy
Nie rozumiem jak kobiety sobie wymyślają jakieś cuda nie wiadomo jakie
Chodzi im o to żeby była Blyskotka na palcu bóg wie z czego...
Mi zaręczynowy również wybrał sam mąż bo to był czas ze nawet się spodziewałam się takiej deklaracji z jego strony...
I właśnie przez to go uwielbiam jest taki mój i ma swoją historię
Gdybym sobie poszła i wybrała i mąż kupił i tak poprostu dał nie miał by takiej magi mam...
To jedna z rzeczy z miej biżuterii do której mam wielki sentyment