Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNoo u mnie to wygląda to tak:
Przed ciążą były na mnie luźne, teraz tak na styk, dobrze, że mam większe o pół rozmiaru.
Pierścionek wybierał mąż, natomiast obrączki wybieraliśmy razem, zwykłe, bez szaleństw, grawerów itp.
Stwierdziłam, że chyba nie zapomnę jak mój mąż ma na imię 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2019, 11:43
Esti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasztanek gdybyśmy teraz wybierali obrączki byłyby Wlansie takie jak Wasze...
Hehe
Bardzo mi się teraz podobają z tym prazkiem nie całkiem gładkie...
Moja już jest tak zrysowana że szok muszę oddać do renowacji hehe
Lajni tak teraz ty później esti...
A później to już my Ruda 🙈🙈🙈
Skoda że iskierka od nas odeszła heh
Taka radosc tutaj niosła -
nick nieaktualnyKasztanku, obrączki piękne!
Sama żałuję, że sobie nie dałam jakieś oczko.
Ale obrączka to symbol czegoś co nie ma końca, dlatego z dumą ją noszę ❤️
Żanetka, ja to sobie na razie nie zdaję sprawy, ale to tak szybko zleci, najpierw święta, później zaraz porody.
No i później czas na Stokrotkę, a następnie na każdą kolejną dziewczynę z wątku!
Ja sobie dzisiaj myślałam o Iskierce, co tam u niej, może się jeszcze do nas odezwie. Miała zaczynać starania w październiku. Tak czy inaczej, mimo że nas opuściła to bardzo jej kibicuję i kciuki zaciskam za nią tak samo, jak za każdą dziewczynę od nas.
Mam nadzieję, że u niej wszystko dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2019, 12:05
Żanetka93, Stookrotka, Kasztanek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPiękne pierścionki i obrączki 😍
Bardzo ładnie ze sobą wyglądają..
U mnie obrączka razem wybierana ale oboje bylismy za gładkimi.. ale zaręczynowy wybierał sam narzeczony stąd właśnie wybrał najpierw za maly, później wymieniliśmy na większy. Ale i tak mogl byc jeszcze szerszy.
Wogole nie spodziewalam sie tych zaręczyn. U nas to szybko poszło. Po 3 miesiacach bycia razem mi się oświadczył. Teraz niedawno minął nam rok. Ślub mamy 26.12.19 a rok od zaręczyn minie 16.01.2020. Więc jestesmy szybcy 😁 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo Ruda zleci
Mi dzisiaj doszła suknia to sesji ciążowi swietecznej która mamy mieć...
Totalny niewypał poprostu kawalek scierki....
Muszę szukać dalej ehhh
Kasztanek tak też ją mamy
Tylko niestety na ryski nie pomaga
Ale u jubilera poleruja także muszę tylko zanieść heh
A jak tam Wasze owulacje dziewczyny?
Zrobił się tu ostatnio szal bejbowy bo dziewczyny rodziły
I tak umkly te jakże ważne wasze tematy staraniowe
Jak tam działania? Wizyty jakieś najbliższe? Testowania? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi dzisiaj z Zalando lounge przyszły dwie przesyłki z ubraniami, trochę mi się przesadziło z rozmiarem i zamówiłam o rozmiar większe niż przed ciążą dwie pary spodni i sweter, więc do odesłania.
W rozmiarze moim normalnym dwie bluzki i spodnie i są ok.
Czekam jeszcze tylko na botki, mają mi dojść jutro.
A teraz idę robić to co mój mąż myśli, że robi się samo: przesegregować ubrania z kosza na pranie, zrobić pranie, poodkurzać, naczynia wyciągnąć ze zmywarki.
Na obiad na szybko zrobię żurek z ziemniakami, a gołąbki mam z wczoraj. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda to się ciesz że duże to dobry znak hehe
Ja mam 4 kg na plusie na tą chwilę
Zaszłam warzac 49 teraz mam 53
W sumie w spodnie już nie wchodzę znaczy ubrać ubuore normalnie tyle że się nie zapne
Ale śmigam ostatnio w sukienkach i fajne rajstopy sobie w rossman kupiłam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie na obiad dziś nadal mielone tatusia 😊
Co do starań to nie wiem jak teraz będzie z @ po poronieniu czytalam, ze mozna dlugo czekać... a czy owu bylo to nie wiem... niby temp skoczyla na kilka dni ale teraz juz zaczyna spadać.. piersi bola i podbrzusze. Jajniki tez bolaly okropnie kilka dni temu.. testy owu tez jakby wskazywaly, ze owu bedzie.
Ale bez monitoringow to nie wiem... 😔 sama swoich nigdy nie miałam owulacji...
Czas pokaże co będzie.. ale na stymulacje lekarz kazał zgłosić się dopiero w styczniu najwcześniej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2019, 13:31