Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIlosc plemnikow w ejakulacie to przedewszystkim ilosc dni przerwy przed badaniem oraz czestosc stosunkow...
Zdrowy mezczyzna dziennie powienien wyprodukowac ok 150mln ...
Im czeste stosunki im bogatsza dieta w witaminy lub suplementacja moga zwiekszyc ilosc nie tylko prawidlowych ale tez ogolna liczbe plemnikowLucjana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysyllwia91 wrote:Mój mąż musi pierwszy raz właśnie isc na badanie nasienia. Ogólnie jest wysytraszony i mówi że zrobi w domu a tam dowiezie i innej opcji nie akceptuje....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 14:00
-
nick nieaktualnyBo faceci kobiety sa twardzi z zewnatrz...
Trzeba znalezc sposob zeby do nich dotrzec zeby sie otworzyli wygadali...
Dla faceta to uraz meskosci ze musi isc oddac nasienie ktore nie daj bog wyjdzie jeszcze zle...
To taki uraz na honor...
Kobieta ma inne podejscie spraw badan mimo ze sie tez krepuje jednych spraw to jednak mezczyzna bardziej to przywa w formie swojej uniesionej dumy....
Kobieta ma isc do gina idzie
Jakie badanie ma zrobic zrobi
Mysli o tym w formie ze to pomzoe itp itp
Nie mysli o tym jako:nie jestem kobieta bo musze sie badac
Facet ma isc oddac nasienie wkoncu idzie
Ale to raczej takie myslenie: nie jestem fscetem stuprocentowym bo mam nieprawidlowe plemniki...
I tu potrzeba mega obustronnej dojrzaloscibzeby z nim szczerze porozmawiac i wytlumaczyc ze pomimo wszystkiego jest mega mega facetem itp itp...
No faceci to takie duze dzieci cozWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 14:20
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, piszę do was po poradę i wsparcie. Chcieliśmy zacząć z mężem starać się o dziecko, ale najpierw zrobiłam kilka badań między innymi tarczyce i wszystko jest ok. Nie daje mi spokoju inna sprawa a mianowicie plamienia przed okresem. Trwają około 3,4 dni. Do tej pory myślałam że to zwykły zwiastun miesiączki, bo okres mam bardzo regularnie, ale poczytałam trochę i się zmartwilam, że to może być zbyt niski poziom progesteronu. Oczywiście sprawdzę to, zrobię badania, ale może któraś z was napisze mi coś pokrzepiajacego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 14:51
Lajla -
nick nieaktualny
-
ABI90 wrote:Dziewczyny masakra jakaś, fatum Wygląda to tak jakby to mój mąż oszukiwał ale wysłał mi wiadomość i w domu mi pokaże że nie kłamie... Zresztą nie sądzę że zachowywałby się aż tak... Dostał informację że mają awarię systemu i muszą odwołać wizytę, zapraszają do kontaktu w sprawie innego terminu. Nosz kurde
Myślę że chyba by Cię nie oszukiwał. Nie martw sie.10.01 beta 16,3
11.01 beta 34,3
14.01 beta 202,2
22.01 beta 7315,7 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale drukujecie nadrobienie Was zajęło mi 5km pieszo- szłam z pracy i czytałam, choć ręce marzly
Nie jestem w stanie się odnieść do wszystkiego co pisalyscie
Tam gdzie ktoś dobrze prawil to zostawiłam plusik
Witam nowe koleżanki zdradzcie nam swoje imiona to dopisze Was do naszej listy liczę że zostaniecie z nami na dłużej i będziemy walczyć wszystkie razem
Abi myślę że dziewczyny mają racje- spróbuj z tym drugim lekarzem a później hsg A z badaniem męża to cyrki ale raczej mówi prawdę
Mój dziś zrobił krok naprzód- poszedł do rodzinnej i wziął skiero do urologa jeszcze tylko zapisze go na badanie nasienia (nie zrobiłam tego jeszcze bo czekamy aż trochę śnieg zginie bo w taki mróz to będzie masakra do Białego się dostać) i będzie cacy
O 16 30 przychodzą moje przyjaciółki i będziemy grać w grę teraz szybciutki obiad i później laba
blair. lubi tę wiadomość