Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozpisalyscie się wszystkie
Witam Nowe Staraczki
Abi może to i lepiej, bo się wykuruje. U nas też cały czas są przekładamy, bo szpital, bo cb.. Idzie w przyszły czwartek, akurat w okolicy owulacji na wyniki będziemy czekać do 10 dni.
Jutro się wybieram na badanie krwi, żeby sprawdzić czy mam te zespoły, które mogly być przyczyna poronienia... Też będę czekać na wyniki.
Zastanawiam się, czy nie zrobić badania na celiaklie i czy to może mieć wpływ? Robilyscie może?
I jeszcze jedno mnie nurtuje, czy powodem nie był konflikt serologiczny. Mam minus, maz plus, a zapomniałam zapytać lekarza...01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
nick nieaktualnyHejka.
Mam zamiar do tego nowego gin iść z czyms i chciałabym porobić jakieś badania
Na pewno krzywa cukrowa bo nigdy nie robiłam
Tarczycowe wszystkie
Amh
Podstawowe typu glukoza morfologia cholesterol i powiedzcie co jeszcze zrobić? Takie bez znaczącego dnia cykly itd -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj tak średnio, bo mam 13dpo, czuję że dzisiaj plamienie jutro @. Spotykamy się dzisiaj ze znajomymi, którym się udało w noc poślubną, raz poszli na całość po czym stwierdzili, że wstrzymają się kilka miesięcy. Za 2 tygodnie się okazało, że jest w ciąży. Cieszę się ich szczęściem, ale w takich chwilach przychodzi takie przygnębienie dlaczego mi się nie udaje. Trochę boję się tego spotkania
Ag trzymam kciuki za dobry wynik, żebyś mogła zaplanować hsg. W ogóle sporo dziewczyn się szykuje do tego badaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 09:27
Ag1988 lubi tę wiadomość
15.07.2020 ❤️ 37+0 ❤️ 2750g ❤️ 53cm ❤️ G ❤️
16.02.2023 ❤️ 40+2 ❤️ 3740g ❤️ 56cm ❤️ Z ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEh no niestety to jest w zyciu ze wszystkim ...
Nie masz na cos parcia- przychodzi latwo
Chcesz czegosc- chocby skaly sraly nie mozna osciagnac...
Life is brutal niestety...
Nasi znajomi kazdy ma juz dzieci
Jedna para nawet czeka na drugie...
Takze wypady do nich i wizyty z nimi to ciezka sprawa ogladac to wszystko -
nick nieaktualnyTo mi lekarz powiedział, ze mam przyjść po 1,5 tygodnia i tyle, zobaczymy.. a co do znajomych to u nas tez raczej dzieci juz sa albo jedno albo dwójka.. najgorzej jak o staraniach sie wypowiadają takie pary co to zaszły w pierwszym albo drugim cyklu i za przeproszeniem gowno wiedza ale rady maja.. staram sie żyć swoim życiem i tyle.. bo by człowiek zwariował... bedziemy tutaj razem dzielić sie wrażeniami po hsg a potem mysle sporo osób zobaczy II kreseczki u nas potrzeba raczej więcej czasu zeby jeszcze Męża ogarnac ale damy rade!
-
Tak, raz mi koleżanka mówi, że wie co ja czuję. Na co ja do niej skąd wiesz skoro 3 miesiące po ślubie była w ciąży. A starali się dopiero od ślubu.
No ja myślałam, że po sono u mnie pójdzie rach ciach, bo mąż ma zadowalające wyniki, a tu trzeba pomyśleć co dalej15.07.2020 ❤️ 37+0 ❤️ 2750g ❤️ 53cm ❤️ G ❤️
16.02.2023 ❤️ 40+2 ❤️ 3740g ❤️ 56cm ❤️ Z ❤️
-
nick nieaktualnyDlatego ja sie nie nastawiam tyljo traktuje to jako kolejny krok w diagnozie.. zreszta juz sam lekarz mi mówił o laparoskopii takze tak wierzy w moja ciaze po hsg Hahaha. Trzeba sie uzbroić w cierpliwość.. dla mnie hitem hitów było jak Kolega Męża Mu radził zrobic badanie nasienia testem z apteki - para miała ślub początkiem czerwca a w marcu następnego roku dziecko takze ten tego.. na szczęście Maz jednak dał sie przekonać do badania w klinice i dobrze, bo nie ma dobrych wyników.. i tak mogliśmy sie bujać jeszcze długo żyjąc w niewiedzy ..
-
Żanetka93 wrote:Ja jak mialam wymaz robiony to babeczka mi mowila jak bede wyniku w ciagu tyg ( bo czekalam ponad 2) to znaczy ze jest zly...
A jak dluzej to znaczy ze ok...
Takze jak po tyg nie bylo wezwania po odboir to wiedzialam ze jest najs;P
U mnie też tak było, ponad 2 tygodnie czekałam ale wymazy ok były tyle że ja nie wiedziałam wtedy jeszcze że to dobry znak, że tyle to trwa, myślałam że coś tam wyhodowaliŻanetka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo podobno jak jest cos nie tak to wyniki przychodza szybko zeby jak najszybciej wdrazyc leczenie a ze jak to trwa i trwa to znaczy ze dobry znak
Znaczy u mojego gina w gabinecie taka zasada bo wiadomo roznie bywa zalezy od miejsca
Ale jak po.tyg nie dostalam sms zeby sie wstawic po odbior to juz bylam happy
Tak samo jes z badaniem piersi
Moja mama jak sobie robila mamografie to jej babeczka powiedziala ze jak za dwa tyg nie bedzie wyniku to moze byc spokojna ,
Miesiac czekala a po 2 tyg juz bylysmy hapoy heheblair. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWgl mam pytanie...
Danwiej mierzylam temp
Ostatnio nie mierzylam bo juz mnie to wkuralo...
Ale w tym cyklu sobie pomyslalam a co mi tam
No i np zawsze od.owulki mialam okolo 37 tydz po owulce wzrastalo do 37.4 i tak sie wachalo miedzy 37.4 a 37.2 i zaczynalo spadac dzien przed okresem...
A w tym cyklu dzien po owu skoczylo mi na 37.0
Dzis jestem 9dpo a tem codziennie taka sama
Codziennie 37.0
Ani mniej a ani wiecej
I tak codziennie...
Jak myslicie zbadac soboe progetseron?
Bo zawsze mialam wyzsza ta temp no i miala rozne wachania a teraz jedna i ta sama codziennie
Sie zastanawiam czy nie mam nizszego prg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny