Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie pojawiła się krew, przy badaniu szyjki zauważyłam ją na palcu było jej malutko, taka blada czerwonawa krewka. Potem już takie to było zmieszane ze śluzem i jestem ciekawa czy to może być plamienie implantacyjne czy jednak przez pominięcie dawki progesteronu mam nieprawidłowe krwawienie lub po prostu szybciej miesiączkę. Nie czuję się jak w pierwszym dniu miesiączki... Na wkładce na razie nic nie widać, 'siedzi to w środku'. Wybaczcie za opis ale pierwszy raz coś takiego mi się przydarzyło. Dzisiaj 23dc i 9dpo. Czytałam właśnie, że przy implantacji temperatura spada więc kto wie, może jednak to jest implantacja. Szyjka jest wysoko o dziwo, nie tak jak przy okresie dość nisko.
-
nick nieaktualnyABI a można te dwie krzywe jednocześnie? Ja nigdy nie byłam. Da się to wypić? Dzisiaj rano robiłam cukier naczczo i wyszło 118.... Hormonów nie będę robić poczekam co mi gin powie jakie i kiedy żeby było po jego myśli. Zrobię morfologie cholesterol glukoze krzywe. Tarczycowe też wszystkie porobię bo chce mieć nowe świeże badania do niego i Amh zrobię
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa samą myśl słabo mi ale jakoś to będzie. Muszę wziąć w pracy pół urlopu i iść zrobić w przyszłym tygodniu. To dobrze że można za jednym razem bo od razu będzie coś wiadomo! Zawsze lepiej już żeby lekarz coś wiedział i zaczął coś od razu działać.
-
Tak tak szukajcie dziewczyny glukozy cytrynowej w aptece .Nie jest taka zla
-
nick nieaktualny
-
Ja chce jeszcze jakos powtorzyc test z glukoza ale w domu na glukometrze.Poniewaz u mnie to badanie wyszlo bardzo zle ...w przychodni .Cukier strasznie lecial w dol .Bylam u diabetologa dal mi glukometr i za cholere mi takie zle wyniki nie wychodza po niczym.Nawet kupilam mega slodkie ciasto i zjadlam na czczo to cukier byl po tym ok.Wiec albo ta glukoza w proszku tak na mnie dziala zle albo ja juz nie wiem o co chodzi z tym badaniem...
-
Dziewczyny w końcu weekend kurczę jak się cieszę tym bardziej że szef sobie wymyślił klejenie fototapety za moim biurkiem to pewnie po weekendzie będzie syf znając życie ale narazie cieszę się weekendem
Sylwia najlepiej dwie krzywe naraz, tym bardziej że naczczo masz taki cukier U mnie w labie od razu dają glukoze cytrynową I była jak bardzo słodka lemoniada, ale pewnie ze zwykłą też bym nie miała problemu bo ze mnie słodka dziewczyna
Abi mam nadzieję że @ wkrótce przyjdzie i będziesz mogła działać w nowym cyklu ja na temat swojego cyklu się nie wypowiadam dziś 22dc i 10dpo, czekam na spadek tempki wszystko jest identycznie jak w nieudanych cyklach wiec...
Zanetka czekamy w takim razie na rozwój sytuacji u Ciebie
-
Zazdroszczę weekendu, ja zwykle jedna lub dwie soboty mam pracująca...caaaly dzien. Ale za to wolne w tygodniu i wtedy jestem umowiona na plotuchy z koleżanką (tez sie stata od dawna, wiec bedzie o czym gadac).
Ja Wam powiem, że nienawidze takich ulepów.. Herbaty i kawy nigdy nie słodze. A te cytrynową glulozę przezylam i dobrze się czułam.
W ogole ja nic po tym Ovitrelle nie czuje... Wcale bym się nie zdziwila, jakby nic nie pękło. Od jutra Duphaston i odliczanie do okresu i pierwszego stymulowanego cyklu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 16:27
-
nick nieaktualnyKaga ale ja tez nic nie czułam po pregnylu a były ładne owulacje, wiec głowa do gory i do działania my w tym cyklu tylko „ćwiczymy” i to chętnie i często! Takze chociaz dużo przyjemności mamy, a tez taka bliskość jest nam potrzebna, po tym złym czasie! A i jeszcze dzis śmigam po wyniki! Zobaczymy! Oby to była „krotka piłka” i było ok!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 16:34
-
nick nieaktualnyHehe u mnie sie nic nie rozwienie
Czekam na okres bo musze badanka zrobic
Mam 6 dni do okresu i wszystko wsio tak samo jak zawsze czyli : cycki odczuwalne na dole sucho(no pomijajac ekscesy)
Ogolnie no moje comiesieczne pms
Ja sie zreszta oduczylam czekania zyje sobie zyciem
Poprostu czekam na okres zeby sobie badanka zrobic bo musze podac lekarzowi jak moja insulina po dawce leku
Weekend super sprawa my dzis z.mezem mamy plany lozkowe na wieczor hehe
Jutro praca niestety tylko niedziela.wolnaKaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny