Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPo lekach tak, ale czuję się jakbym była pijana..
Strasznie boli mnie głowa, ciśnienie niby w normie, ale tak na granicy.
Mąż powiedział, że wyglądam jakbym była zmarnowana, albo taka mocno zmęczona.
Dlatego dzisiaj głównie odpoczywam.
Tak w ogóle czy u was też lata plaga biedronek?
Pchają się do domu jak tylko mogą... -
nick nieaktualnyMi lekarz mówil że to 120 to jest tak ok
Od 140 wie już wlicza w nadciśnienie z tym że lekkie
AA im coraz wyżej tym gorzej eh
Ja akurat mam odwrotna sytuację mam niskie ostatnio ma wizycie miałam 90/60
Teraz się utrzymuje tak 110/80 ale czasem lubi spać niżej...
Co do biedronek nie zauważyłam...
Eh zła jestem na te nasze suwaczki
Tamte się zepsuły a te się nie przesuwają
Codziennie ten sam czas 😭😭 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKitka antyciala Tez sobie zrób
Cały panel tarczycowy 😊
Nie zaszkodzi 😊
Glukoze insulinę
Jak sb zbadasz progesteron 7 dpo to bd miała fajny obraz drugiej fazy
Czy nie masz z nią problemów i czy owulka była itp
Testosteron możesz sobie dorzucić shgb
No wiele jest badań zależy jak masz pełna kieszeń haha
Bo jeśli się za to płaci to można gruba kwotę zostawić
Wiem że u mnie to Amh kosztowało podajze 180 zł...
Drogie ale obraz dokładny daje więc warto wykonaćKitka_87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaga wiem co czujesz🙈😪 ja dziś dola mam, bo liczyliśmy na wyjście a tu wysoka bilorubina i lampy Maksa czekają. A dziś miał być jego wielki dzień, w naszym domku z gośćmi i odwiedzinami imieninowymi. W dodatku spadł z wagi a karmie. Dokarmili i faktycznie zadowolony śpi już 2h, a tak to często płacze. Dziś byłam tak zmeczona w nocy, nie umiałam go odłożyć ciagle na rękach spał ze poprosiłam położna żeby wziela go na 2h żebym mogła się położyć. Bałam się ze spojrzy na mnie jak na wyrodną matkę ale prawda jest taka ze wykończona nie potrafiłam mu pomoc 😕
Jak zasypia to Zamiast korzystać I tez się położyć to się na niego patrzę robię zdjęcia i wysyłam wszystkim 💙
Macierzyństwo jest trudne ale napewno najpiękniejsze!
A tatuś oszalał tak, ze już wiem ze Maks nie będzie syneczkiem mamusi.. 💙
Pozdrawiamy wszystkie ciocie 💙
Żanetka93, RudaMaruda25, MilusińskaMilena, Kasztanek, MissKathy92, joana_aska89, Esti, Jane208 lubią tę wiadomość
-
Why ja już też dziś plakalam, bo młoda nie umie cycka złapać a ja chyba jej przystawic. Już sobie obiecałam, że zaraz po powrocie spotykam się z doradcą laktacyjnym. Na zmianę je mleko modyfikowane z moim odciaganym laktatorem. My już po lampach, ale czekamy na wynik czy potrzebuje jeszcze lamp czy możemy iść dziś do domu. Siedzę jak na szpilkach, o niczym tak nie marzę jak o wypisie, aczkolwiek boję się pierwszej nocy bez obstawy położnych i lekarzy. Nie miałam jej ze sobą na noc, bo wczoraj nie byłam w stanie a dziś była na lampach.
Nawiasem mówiąc pamiętam, że nasze suwaczki szły identycznie dzień w dzień 😁 niesamowite, że urodzilysmy tego samego dnia i to w odstępie niecałej godziny. 😊Why_not_now87, Samosiowa88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaga jestem z Tobą a raczej z Wami ❤️
Mały właśnie pojechał się opalać, była u mnie babka od laktacji mam ponoć dobre sutki i pokarm. Pokazała co i jak i za 2h karmienie przy niej mam zrobić.
Nasze dzieciątka to naprawdę bliźniaki musimy ich ze sobą zapoznać i opowiedzieć cała historie ovurodziny.Kaga lubi tę wiadomość
-
Why i Kaga jesteście silne babki😊😊
Dziewczyny koleżanka miała problem z karmieniem i okazało się, że źle przystawiala, mala korekta a młody zaczął jeść ☺☺
Why albo mi sie wydaje albo Twój synek ma duże stopki ☺☺
Żanetka jakie nogi 🤗🤗Kaga lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaś ma długie paluszki i stopki jak tata 😊
Co do schrupania to zapraszam wszystkie ciocie na kawe i ciasto będzie chrupanie 😁. Ruda ja mam 56 najmniejsze i mimo ze Maks ma 59cm to są dobre. Rozm z lidla 50/56 jest nawet za duży. Jeśli chodzi o pampersy to nawet przy takiej wielkości używamy pampers premium care 1 (2-5kg).Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 15:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle jakie ma ciemne włosy!
Kawał przystojniaka ❤️
Dziewczyny, mam wyniki morfologii, moczu i glukozy na czczo - życiowa forma.
W życiu nie miałam tak dobrych wyników, ale ciśnienie mi świruje nawet po lekach, więc pewnie będzie z nim jakaś grubsza akcja.
Ja na krzywą cukrową wybieram się po wszystkich świętych, ale wokół tego badania to już narosła jakaś legenda.
Ono serio jest takie "trudne"?
W poniedziałek za to okulista, wtorek wizyta u mojej Pani ginekolog i chyba na kilka dni pojadę odpocząć sobie na wieś do rodziców.
Aaaa i okulary mam do wymiany, bo mi małż na nich usiadł... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny