Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam narożnik i lampę z agaty😁😁 reszta to stolarz, rynek i praca męża 😁😁 szafy z ikei maja super rozwiązania ale mi osobiscie nie podoba się, że płyta jest taka cienka i pod ciężarem może się ugiąć-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasztanku czyli prawie ten sam wybor hihi 😁
My na szafy do sypialni u nas patrzylismy z agaty.. fajnie duze i wogole..
A koncowo zamowilismy caly zestaw sypialniany stockholm z brw.. chcialam szafe z lustrem, ale kupilismy takie lustro stojace.. jeszcze chce kupic toaletke..
Zrobilam dzis test i oczywiście jedna kreska. Jutro teoretyczna @. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasztanku pewnie, ze działamy 😊 Nie ma poďdawania sie. Wszystko zgodnie z mysla- o jeden cykl bliżej szczęśliwej ciąży 😁🤞
Tez domyslalam sie, ze bedzie jedna kreska. U mnie bol jajnikow juz od soboty.. i wczoraj to taki ze ledwo chodzilam.. szczerze to juz chcialabym ja dostac i dluzej nie czekac. I moc dzialac dalej 😊
Ruda biedna Ty ☹ oby szybko cos na to zaradzili... -
nick nieaktualnyJestem po usg, mam maleńki kamyczek na nerce, około 3mm, a jeszcze mała mi uciska na nerkę.
Dzisiaj ten ból jest nadal, ale jest coraz bardziej znośny, nawet przespałam całą noc.
Ale ogólnie nie polecam pobytu w szpitalu, choć gdybym musiała się zwijać z bólu w domu, to z dwojga złego wolę tutaj. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A nie da sie małej jakoś hmmm uruchomić żeby się przekrecila?
Ruda jesteś silna dla córeczki 😘😍-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
Nie martw się Ruda, mnie też ciąża od samego początku nie rozpieszcza...
na początku straszne wymioty, bóle żołądka i biegunki (schudłam 4kg) i prawie wylądowałam na kroplówce
A teraz mam delikatne skurcze/kłucie w okolicy pęcherza, macicy... lekarz kazała brać nospe 3x dziennie i obserwować wizytę mam za tydzień.
Trzymam za Ciebie kciuki! Każde skurcze w ciąży nie są bezpieczne...
Ja starając się o dzidzie brałam tylko pregna start i witaminę D3. Smarowałam się tez kremem z progesteronem. Dużo ruchu i dietaKitka_87 lubi tę wiadomość
8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAbi badania na to wskazuja ale czy jest tez obraz pcos? U mnie np mam obraz.. a wynikow az tak bardzo zlych nie mam.. procz podniesionego testosteronu i braku owulacji.
Ruda wspolczuje, oby konsultacja u urologa cos dala...☹
Stokrotko mnie też zainteresował ten krem? Co to za cudo?