Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzyszly maz tez juz dostal foto 😁 co tam nie wierzymy, ze cos nas rozdzieli 😅
Foto.. sorry za scenerie ale to lazienka dzieciakow w szkole.. musialam od razu w pracy przymierzyc z przyjaciolka 😂 tyl to guziki...
https://zapodaj.net/d88e895ba545a.jpg.htmlŻanetka93, megson91, Stookrotka, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asia, dla mnie tez ta ładniejsza dobrze wyszło
Kurde dziewczyny boli mnie lewy jajnik ciagle... Okres w niedziele, a we wtorek wizyta u gin. I teraz się zastanawiam czy iść wcześniej.... To nie jest jakiś ogromny ból. Ale czuje go... tylko teraz jak teraz pójdę to nic więcej nie zrobię, tylko usg. I tak będę musiała przyjść w czasie okresu. Poczekam do jutra i zobaczę jak o będzie wyglądać. Mam nadzieje, ze to nie torbiel 🤦♀️joana_aska89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNada mnie tez tak boli prawy i lewy.. ale mocniej prawy... a po poronieniu lekarz widzial tam niepekniety pecherzyk 25mm... i teraz boje sie, ze przeksztalcil sie w torbiel..
Tylko moj wizyty nie przewidywał jesli nie ciaza czy starania stymulowane a to od stycznia...
I juz mam wkrety ostatnii dobre ze to torbiel.... i stad ta wysoka temp... no i bol podczas ❤ jak chcemy ostrzej... -
ABI90 wrote:Ciężko stwierdzić od czego. Najprędzej obstawiała bym ząb, on ma już prawie 12 lat. Wcześniej weterynarz twierdził że to kurczak go uczula. Ale nie dostaje nic drobiowego. Dostał wapno na uczulenie i może troszkę zeszło... A jutro jadę na kurs do Warszawy więc znowu zleci zawsze jak dochodzę do środy to już i koniec tygodnia widzę
A co z kurs? coś fajnego?
no właśnie mnie nigdy tak nie bolało.... eh poczekam chyba do tej wizyty, chyba że zacznie bardziej bolec to pójdę. -
nick nieaktualny
-
Nada a może teraz masz owu? Miałaś ciezki czas i może sie przesunelo wszystko.
Joanna też uważam, że ta suknia lepsza😊😊joana_aska89 lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyAsia, ta sukienka o niebo lepsza i faktycznie jakby szyta na Ciebie
Ja po tej szpitalnej traumie poszłam sobie dzisiaj na paznokcie, to zawsze mi totalnie poprawia humor, nowe paznokcie i dzień od razu staje się lepszy. Zrobiłam sobie taki kolor typowo jesienny, musztardowy żółty w połączeniu z butelkową zielenią.joana_aska89 lubi tę wiadomość