Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhttps://zapodaj.net/da8f13344d187.jpg.html
Fabianek dziś był na kontroli po ostatnich szaleństwach, dziś ma się dobrze i przesyła wam tysiąc usciskow
Moja duma 😊Kasztanek, Esti, Sisska, Kitka_87, joana_aska89, Kaga, Stookrotka, Kaś28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynada, piąteczka!
Ja też nigdy nie czułam, że owulacja, nic mnie nie bolało, śluzu nie miałam nigdy sporo, a wykresy temperatury zawsze płaskie, że skok był niemożliwy do obserwacji.
Żanetka, jaki cudny!
Ja idę do swojej Pani ginekolog jutro i na poprawkę połówkowych w piątek, więc się naoglądam też mojej pannicy
Byłam też dzisiaj w pracy, bo jak się okazuje przysługują mi z ubezpieczenia grupowego pieniążki za pobyt w szpitalu. Wszystko zainwestuje w moje maleństwo.Żanetka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żanetka, ale mnie wzruszyło to zdjęcie... Chociaż w ciąży marzyłam o jej końcu to momentami mi tak pusto bez brzuszka. Dziś właśnie układałam jakieś dokumenty i trafiłam na ciążowa teczkę, gdzie miałam pełno zdjęć USG. Na widok tej kropki z lutego prawie się poplakalam ze wzruszenia, nie do wiary, że ta kropka dziś kończy dwa tygodnie.
Ach no i chciałaś zobaczyć (później edytuje i usunę):
https://zapodaj.net/6355000d0f5f9.jpg.html
Milenka fajnie, że macie jakiś plan działania trzymam kciuki za powodzenie
Ruda powodzenia na polowkowych
Żanetka93, Stookrotka, MilusińskaMilena, ABI90, Kasztanek, joana_aska89, MissKathy92, Jane208, Esti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No dobra, jak już się chwalicie kieckami to moją też Wam pokaże 😊
Jedno z przed wyjścia do kościoła:
https://zapodaj.net/ebec1511bd249.jpg.html
A to z sesji:
https://zapodaj.net/8a2ae1579723d.jpg.html
Kaga! Przeeeecudna laleczka ! 💞 włoski i usteczka Boskie!
Ja badania połówkowe będę miała 19.11 - nie mogę się doczekać! 💙💖Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 18:18
MilusińskaMilena, Żanetka93, Kaga, Kasztanek, joana_aska89, MissKathy92, Esti lubią tę wiadomość
8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
Mnie dziś tak bolal jajnik prawy jak nigdy w trakcie okresu-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNada tak jak Żanetka wspomniała jabłka, śliwki suszone, a na mnie osobiście działa woda Żywiec i łyżka siemienia lnianego zmielonego. Robię sobie rano takiego gluta i z zatkanym nosem na raz.
Dziewczyny, jaka ta młodzież jest teraz niekulturalna, jechałam dzisiaj komunikacją miejską poza Kraków, ja tam to nic, że się wystałam z brzuchem, bo mam na to siłę i nie potrzebuję siedzieć - mogę spokojnie sobie jeszcze stać, ale stała taka biedna babusieńka i tyle "zmęczonej" młodzieży po szkole siedziało i każdy udawał, że nie widzi. Widać, że kobieta nie szukała miejsca jak te typowe mohery, ale po prostu była totalnie wyczerpana staniem, dopiero jej miejsce ustąpił też starszy pan. A ta dzieciarnia? Udaje, że nie widzi, że śpi, albo zapatrzeni w komórki. -
nick nieaktualnyRuda to fakt
Niektórzy nawet nie udają że nie widzą poprostu królewicze jadą i nic innego się nie liczy
Przykre to istny brak szacunku dla starszych
Kasztanek to fakt Madzia naszej Kagi jest cudowna 😍
Niejedno męskie serce zlamie
Byle by mojego synka oszczedzila haha ☝️😂Kaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaga cudna Madzia ❤️
Nada ja piłam herbatkę z kopru włoskiego.
A po porodzie tak bałam się isc wypróżnić (zwlekałam 4dni) ze pomogła kawa z automatu na czczo. Polowe dopijalam już na wc
Stokrotko cudo 😍
Nasz kawaler z okazji swoich już 2tygodni był na zdjęciach :
Żanetka93, MissKathy92, Kasztanek, Miska _a, MilusińskaMilena, megson91, RudaMaruda25, Kaga, Jane208, Esti lubią tę wiadomość