Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
U nas coraz lepiej, dziś położna zwazyla kluseczke i ma 4.5kg, czyli dobila do wagi urodzeniowej 😊
Mama szczęśliwa że dziecko rośnie 😊
Dalej walczymy o laktacje ale co będzie to będzie ważne żeby dziecko było szczęśliwe i najedzone
Przesyłamy buziaczki dla e-ciotek 😘
Why_not_now87, joana_aska89, Kasztanek, MilusińskaMilena, megson91, RudaMaruda25, Kaga, Jane208, Żanetka93, Kaś28, Kitka_87, Esti, Stookrotka, ABI90 lubią tę wiadomość
-
Kaga no śliczna jest ta Wasza Madzia ❤️
Why, jaki mały słodki smerfik ❤️
Miss super że maleństwo rośnie, słodka kruszynka ❤️
Asia suknia piękna, będziesz w niej błyszczeć ❤️joana_aska89, Kaga, Why_not_now87, MissKathy92 lubią tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asiu trzymam kciuki żeby te dzisiejsze dwie kreseczki za 8 miesięcy leżały przy Tobie w postaci dzieciątka 😘
Dziewczyny przejmujcie ciążowe brzuszki po nas ❤ -
Asia ale news!! Trzymam kciuki
Dziewczyny piłam koper włoski i nic. Nie wiem co zrobić więcej. Kupie śliwki dzisiaj. Ale to jest jakaś masakra... najgorzej, że jestem teraz u osteopaty. Byleby nie naciskała brzucha jeszcze się tak nie wyspałam. Śniły mi się straszne głupoty. I wstawałam do łazienki ale z żadnym skutkiem. -
Asiu trzymam mocno kciuki żeby to było to 🍀
Nada bardzo Ci współczuję, wiem co to znaczy.. Spróbuj jeszcze raz później z herbatką. Mnie śliwki nie pomagały a jabłka jeszcze bardziej nasilały problem..Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNada rozumiem ten bol... Mi bardzo pomagały sliwki suszone zalane wrzatkiem na noc.. rano zjadasz sliwki i wypijasz ten kompot.. obrzydliwie slodkie.. ale zawsze plus kawa z mlekiem dzialalo cuda...
Dziekuje każdej za kciuki...❤
Kurcze oddalam krew na bete ale zapomnialam o progesteronie.. bede musiala zbadac w sobote.. -
Asia trzymamy mocno kciuki i nie puszczamy! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Dawaj znać Kochana jak tylko będzie coś wiadomo 😗
A wszystkim Wam życzę miłego dzionka ❤️
Ja się dzisiaj w końcu pozbywam teścia z domu, pomagał nam z ukończeniem remontu w tym tygodniu.
W sobotę mój Małż ma 30 urodziny i szykuje dla niego imprezkę z tej okazji.
Czy posiada któraś z Was przepis na jakiś łopatologicznie prosty tort? Taki, żeby nie był za słodki. Planuje kupić gotowy biszkopt ale totalnie nie wiem czym namoczyć i poprzekładać. Emek jest wielkim fanem Krainy Lodu, także czeka na niego zamówiony opłatek na górę tortu z Elzą 😂😂😂MilusińskaMilena, joana_aska89 lubią tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Joanna kciuki😘
Nada mi mcdonald pomaga na to zawsze 😊😊
Ewntualnie szklanka cieplej wodyjoana_aska89 lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896