Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Siska ciąża czy z in vitro czy naturalna to dalej ciąża i ten sam cud poczecia😘
Musicie mieć dużo siły 😊😊
Mój mąż usnal obok i taki mi koncert urzadza, że jeśli tak dalej będzie to nockę mam z głowy...nada lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
Słyszałyście, że Ania Lewandowska w ciąży? ⚽️
Z drugiej strony ciekawe ile takie gwiazdy starają się o dzidzie... czytałam kiedyś o Asi Krupie, Martynie Wojciechowskiej, Małgosi Rozenek, Małgosi Kożuchowskiej, Kasi Skrzyneckiej czy nawet Kim Kardashian! - one wszystkie walczyły bardzo długo o dzidzie a jednak im się udało! Człowiekowi się wydaje, ze tacy ludzie maja wszystko a przecież pieniądze wszystkiego dać nie mogą.
Wam też się uda!!! ❤️ Jestem pewna!8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sisska, przykro mi bardzo. Ale dla mnie poznanie powodu niepowodzeń było jak połowa sukcesu. Masz szanse na dofinansowanie invitro? Jeżeli tak to nie ma co się zastanawiać. Taka sama ciąża jak inne.
Ja nie rozumiem trochę tego wsadzania sobie piłki pod koszulkę ale skoro to taki zwyczaj 🤷🏼♀️ Fajnie, będzie Klara 2 Ciekawe czy dzieciaki będą mówić po Polsku jak mieszkają w Niemczech.
Milenka myśle ze plan z kliniką po nowym roku jest spoko. Teraz w grudniu i tak ciężko by było coś załatwić. -
nick nieaktualny
-
No i super taka dwujęzyczność od małego, świetna sprawa
U mnie po wizycie. Ale się cieszę, wszystko książkowo piękne 9 pęcherzyków, punkcja we wtorek. Proszę o kciuki i wsparcie myślami ✊✊✊ Z dodatkowych rzeczy mamy się zastanowić nad Embryo scope. Nie wiem czy warto. 800 zł a sama ginekolog jakoś tak o tym mówiła jakby to była trochę strata kasy.
Transfer będzie najprawdopodniej w piątek. Ale szybko to wszystko 🥳 a dzisiaj zalała mnie fala śluzu płodnego, większa ochota na seksy itd. Podobno to normalneSamosiowa88, Jane208 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny proszę o modlitwę i kciuki za moją córkę ❤ jesteśmy w szpitalu w Białymstoku, nie chce pisać z jakiego powodu, ale sprawa jest bardzo poważna, wczoraj w nocy ją zawiezlismy, myślałam że umrze na moich rękach 😭 jesteśmy już pod opieką lekarzy i modlimy się o zdrówko dla malej ❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nada wrote:Sisska, przykro mi bardzo. Ale dla mnie poznanie powodu niepowodzeń było jak połowa sukcesu. Masz szanse na dofinansowanie invitro? Jeżeli tak to nie ma co się zastanawiać. Taka sama ciąża jak inne.
Ja nie rozumiem trochę tego wsadzania sobie piłki pod koszulkę ale skoro to taki zwyczaj 🤷🏼♀️ Fajnie, będzie Klara 2 Ciekawe czy dzieciaki będą mówić po Polsku jak mieszkają w Niemczech.
Milenka myśle ze plan z kliniką po nowym roku jest spoko. Teraz w grudniu i tak ciężko by było coś załatwić.
Powiedziałam mężowi, że jeśli nie chce to nie musi robić tego badania bo wiem że to nie przyjemne i po prostu zajmiemy się przygotowanien do in vitro, ale on mówi że da radę bo chce wiedzieć co się dzieje ze jest ten problem.. Co do dofinansowania to nie wiem, raczej nie ma szans ale dopiero będę się orientować, czytać. Rozumiem, że ciąża z in vitro to też ciąża ale jednak zawsze marzyłam o naturalnej. Muszę teraz myślenie przestawić na in vitro i tyle. Musi być dobrze. Oby tylko te plemniki które są w jadrach były w stanie zaplodnic bo nie wiadomo jak one wyglądają.. -
Miss , ja również modlitwą jestem z Wami ...
żadne słowa tutaj nie ukoją nerwów ale na pewno wszystko będzie dobrze ❤️ Lekarze wiedzą robić a Amelka z pewnością jest bardzo silną dziewczynką i da radę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2019, 13:12
8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
Dziewczyny dziękuję za każdą jedną modlitwę od Was ❤ moje serce pęka jak słyszę teraz jej płacz przy badaniach 😭 jak się wszystko wyjaśni to napisze do Was
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Dziewczyny proszę o modlitwę i kciuki za moją córkę ❤ jesteśmy w szpitalu w Białymstoku, nie chce pisać z jakiego powodu, ale sprawa jest bardzo poważna, wczoraj w nocy ją zawiezlismy, myślałam że umrze na moich rękach 😭 jesteśmy już pod opieką lekarzy i modlimy się o zdrówko dla malej ❤
Nada ✊✊
Siska ja maialam rowniez nadzieje na naturalana ciaze niestety nie mozliwa jednak zycze zeby u Ciebie bylo inaczej :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2019, 16:32
nada lubi tę wiadomość