Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U nas mikroskopijny snieg popadal chwile.
Milenka mam dokładnie tak samo jak Ty odnosnie tych rzeczy dla dzieci.
Pozostaje mi wiara i walka o dzidziusia. Zapytam lekarza o stymulacje ale ja mam owulki regularne...
Kaga mała cudna😍
Ruda komplet przepiękny. Co masz na myśli pisząc ze dopiero później Nada sie przekona? Zaciekawilo mnie to😁
Ja luteine zawsze aplikowalam palcem bo było mi najlepiej.
Marii fajnie, że jesteś ☺☺
Żanetka klimat już robisz. Ja czekam, aż pojadę z mężem po choinkę i ją ubierzemy☺☺Kaga lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
No nie wiem dziewczyny, ja Was podziwiam. Ja sobie absolutnie nie potrafiłam zaaplikowac luteiny palcami. Całą ciążę używałam aplikatora, mialam ich mnostwo, ale i tak wkurzało mnie ich czyszczenie. Ale ani razu nie miałam infekcji. Raz faktycznie miałam trochę krwi na nim, ale to było w czasie gdy plamiłam przy krwiaku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 19:02
-
nick nieaktualny
-
O jej to wszystko przede mna.
Myślę ze tak z 3 cykle spróbujemy na stymulacji
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyRuda ja często kichalam ale mi nic nie rozrywalo 😂
Ale za to teraz jak kichne to młody zawsze mnie kopie
Najmilej wspominam to pierwsze uczucie gdy czujesz że masz w sobie dziecko
Takie jakby pływanie
Jakbys była jakimś akwarium i w tobie pływała rybka 🙈
-
Wiem o co chodzi haha po punkcji było gorzej, ale znowu wraca takie napięcie. Schylam się jak kicham. I jak próbuje się przeciągnąć to mnie ciągnie brzuch. Wiec chyba coś tam się dzieje 🤷🏼♀️ Dzisiaj oglądałam mamy lamy, czego się spodziewać w ciąży i mówiły ze myślały, ze tak łatwo ciąże znoszą a potem przychodził 2,3 miesiąc i już nie było tak różowo :p
O wow brzmi magicznie Żaneta. A teraz tylko kopniaki mówisz hahaŻanetka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas też dziś poprószyło, pies na spacerze oszalał, bo to jego pierwszy snieg. A w weekend pierwszy raz od sierpnia mamy plan jechać do mojego domu rodzinnego a tam jest jeszcze więcej śniegu. ❄️⛄ Chce mi się płakać ze szczęścia, tak tęsknię za domem, że ostatnio codziennie mi się śni.
-
Nada jestem rocznik 92, w styczniu stuknie mi 28 lat 😱
Nie mogę się już doczekać tej wizyty w klinice. Mój mąż się nawet zadeklarował że powtórzy badanie nasienia jeśli będzie trzeba, choć twierdził że to była dla niego trauma 😁 zauważyłam że chwyciłby się wszystkiego co mogłoby pomóc.
Ja już się nie mogę doczekać z będę szykować dom na święta, ubiorę choinkę ❤️ to takie magiczne ❤️Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilenka super że mąż chce to bardzo dużo znaczy 🥰
I ja też uwielbiam ta magię grudniowa
Też już czekam na ubiór choinki. Zawsze jezdze do domu rodzinnego i tam wszyscy razem stroimy ta choinkę i cieszę się jak dziecko z tego 🌲😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 08:55
-
A wiecie że mój mąż zapomina o tym ile mam lat? 😂
W ogóle wczoraj miałam sytuację że rozmawiam z nową dziewczyną w pracy i coś mówię "mój mąż" a ona z ogromnym zdziwieniem pyta czy już jestem mężatką i ile ja w takim razie mam lat, bo ona myślała że jesteśmy rówieśniczkami (ma jakieś 22lata) 😁 to już kolejna taka sytuacja w pracy gdzie ktoś mi mówi że nie wyglądam na swój wiek, to miłe, zwłaszcza że jak byłam nastolatką zawsze dawali mi 3 lata więcej 😂
Dziewczyny ale dziś pospałam, wstałam o 9 i to chyba tylko dlatego że mnie budzik w zegarku obudził 😁Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualnyTo mój mąż jest rocznik 90, od dwóch lat już mówi o sobie, że ma 30 lat, chociaż dopiero stuknie mu w marcu.
Jest ode mnie 3 lata starszy, ale wygląda przy mnie staro, w ogóle on wygląda na minimum 35 lat.
Widać już po nim po prostu takie zniszczenie, zmęczenie, zmarszczki, jeszcze gentycznie łysieje mi trochę 😂
Ja się śmieje, że mu się taki anioł robi na czubku głowy 😂😂😂
Mój tato z kolei mi dodaje, ostatnio mi mówi, że mam 27 lat, a ja go poprawiłam, że 26. Z resztą moi rodzice są bardziej na bieżąco z nastolatkami, bo mój brat ma 18. -
nick nieaktualnyMój jest 4 lata starszy, ale forme ma może przez to że chodzi na siłkę to ma ladne cialo strasznie lubię się do niego tulic haha
Wlansie dzisiaj robi badania okresowe do pracy i między innymi ma też testy okresowe sprawnościowe więc zobaczymy jak mu pójdzie