Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam takie pytanie co do różnicy urlopu tacierzynskiego a ojcowksiego...
Ojcowski to ten trwający 2 tygodnie a tacierzynski to jest tak jakby pobierany z urlopu macierzyńskiego matki jako dni z których ona sama zrezygnuje tak? Dobrze to rozumiemy?
Bo mąż się dogaduje w pracy co do urlopu na styczeń luty bo oprócz swojego Chce jeszcze dorzucić Wlansie ten ojcowski tylko się zastanawiamy na czym to polega -
nick nieaktualnyŻanetka dokładnie tak. Ojcowski to ten 2tygodniowy kiedy jestescie oboje w domku i chyba można go wykorzystać w ciągu roku i na raty (np 2x po tydzień).
Mój mąż nie korzystał z tego, bo u niego w pracy traktowany jest jako L4, zabierają premie miesięczna i kwartalna. I wyszłaby spora suma, a ze pracuje na system 4brygadowy to zdarza się ze jest 5dni w tyg w domu. 😊
Miss piękna 🥰🥰🥰
Stokrotka przepadłaś w różu widzę 😍 wszystko cudne.
Melduje że mój „mały” wazy już 5400🙈😯MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiss jaka ta Twoja mała to śliczność ❤️
Wszystkie nasze dzieciątka tu to cuda świata, no cóż takie ten nasz piękny wątek!
Mamusie śliczne to i dzieciątka też piękne!
Mój Tomko jest w pracy dogadany tak, że jak mu się urodzi dzidzia to bierze 2 tyg. opieki nade mną, 2 dni urlopu okolicznościowego i cały ojcowski.
Po prostu chcę, żeby cały miesiąc ze mną był przy maluchu.
W ogóle wiecie co, ja nie chcę nikogo oceniać, ale mam salę dwuosobową, nie rozmawiam zbytnio z tą dziewczyną drugą (nie żałuję), ale przyszłam na salę, a ona mi ani pół miejsca nie zrobiła w szafie, łazienka jest zawalona jej kosmetykami. Choć tyle, że jej chłopak dres odwiedza ją wieczorami i jedzą wtedy hakburgery w szpitalnym bistro.
Dziewczyna 19 lat i trzecia ciąża, a wygląda jak taka typowa Karyna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2019, 18:41
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Ruda to ciekawa współlokatorka. Ruda teraz mają dobre leki na zatrzymanie malucha w brzuszku ☺
Żanetka z tym urlopem jest tak jak myślisz 😊
Miss piękna mała 😍
Stokrotko super zakupy 😊😊
Nada a może brzuch Cie boli bo macica sie zmienia na taka ciążowa 😁
Kaga, Why dzieci rosną pełną parą. Musicie zacząć kilometry liczyć przy tym noszeniu.
Ja sie przedwczoraj dowiedziałam ze 1-2 październik mam wesele szwagra, mąż jest świadkiem i w sumie chyba wszystko dookola mk mówi ze to nke mój czas na dzieckoMissKathy92 lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKas jakby patrzeć na okoliczności nigdy nie jest czas...
A bo to wesela to jakieś inne święta to praca to to to siamto...
Także spokojnie, dzidzia wie kiedy się pojawi a jak już się pojawi to uwierz ze te inne ważne sprawy staną się blache i zejda na całkiem inny plan 😏
Ruda najgorsze takie elementy 🤦♀️
Ważne że nie wchodzi ci w drogę to o tyle o ile dobrze ale czasem sama obecność takich ludzi irytuje 🤦♀️
Dziewczyny wskakujcie jutro w jakiś stroj Mikołajki, może dostaniecie od męża jakąś rozge 😂😂 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahaha ale się uśmiałam z tych waszych postów 🤣
Ja się jutro nie wypinam 🤣 bo napiety grafik, można powiedzieć ze dziś miałam „Mikołaja”. A czułam się jak dziewica .. dziwne uczucie 😅
Ruda z moim mężem tak samo jest. Kupię mu prezent, schowam a on mi zawsze gada „muszę to zamówić/kupić” oczywiście to samo co czeka schowane. I zawsze mi spali niespodziankę 😅 -
nick nieaktualny
-
Miss zakochałam się w tej uśmiechniętej buzi, jest cudna, a jakie ma włoski ❤️
Ruda współczuję takiej lokatorki ale przynajmniej nie wchodzi Ci w drogę i nie uprzykrza życia w inny sposób.. Ale 19 lat i 3 ciąża 😱
Ja niestety pracuje na popołudnia więc Mikołajki muszę przełożyć na sobotę i konieczna będzie rózga bo byłam niegrzeczna, oj byłam 😈😅MissKathy92 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Mój Mikołaj przyniósł mi ból barku. Tak mnie boli, że czuje każdy ruch ręką.😥😥😭😭
Ale może jeszcze rozge dostanę bo dopiero początek dnia mamy. 😁
Zaczynam myśleć nad zmianą lekarza bo u mnie niby okej, owulki sa, mąż wyniki nasienia odebrał chłopaków zdolnych 6% a ciąży nie ma...-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa 😊
Milenka tak włoski to jej się udały 🤗 idealne do czesania, będziemy kucyczki robić niedługo haha
Ruda u nas jest tak samo jak przed ciążą, ale ja po cc ogólnie my ostatni raz kochalismy się w lutym i potem czekaliśmy z tym do końca połogu więc jak już w końcu przyszła pora to było mega fajnie 😊
Dziewczyny ja Wam też życzę dużo Mikolajkowych seksow 🙊🙈❤
My na Mikołajki idziemy do fizjoterapeutki z małą pierwszy raz dziś dała nam popalić w nocy więc będzie ciekawieMilusińskaMilena lubi tę wiadomość