Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie kończę kompletować badania i zobaczymy co endo powie. Poprzednio jak byłam to miałam zrobione tylko tsh i było 3,5 to się nie przejęła zbytnio tym bardziej że staramy się dopiero 5mies. Ale reszta wzorową też nie jest to pewnie coś mi da.
-
Bożenka - moja znajoma nie chce mieć dzieci, pali, prowadzi chaotyczny tryb życia, kiepsko się odżywia - ma książkowe cykle i była raz w ciąży(poroniła na własne życzenie). To jest tak cholernie niesprawiedliwe, że jakichś przypadłości typu pcos czy inne nie mają kobiety, które nie chcą dzieci, nie lubią ich i nie planują, tylko osoby, które marzą o dziecku. Ona powiedziała, że chciałaby mieć pcos, przynajmniej nie musiała by się "martwić" co miesiąc, eh...
syllwia91 lubi tę wiadomość
Córeczka 13.03.2020
Jest i on 💕 24.06.2021r.
Mutacja czynnika V Leiden hetero. -
nick nieaktualnyBożenka mam to samo... Do okolq mnie pełno ciężarnych co albo pomyślały "chce mieć dziecko" i za 2 miesiące są w ciąży albo wpadka a tak jak piszesz papierosy alhokol otyłość duża i jeszcze płacz bo ciąża... Ale może dlatego bo nie myślały nie chciały.... Ja też zaszłam w ciążę jak przestałam myśleć i w ogóle nie planowałam...
-
nick nieaktualnyJa też mam nadwagę bo BMI 27 i odzywiam się niestety nie rewelacyjnie ale też nie także codziennie fast foody i tabliczka czekolady. Pasuje się wziąć za siebie! Tyle że ja stres, depresję zajadam... Czekam na wiosnę i rowerek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2019, 22:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWkolo same ciezarne bo akurat na to zwracamy uwage
Wczesniej tez mijalysmy brzuchatki i kobiety z wozkiem ale nie widzialysmy ich bo sie nie staralysmy.
Przyklad chcesz sobie kupi audi a3?
Nagle wszyscy jezdza audi a3 heheblair., Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Miłego dnia dziewczyny. Oby dzień okazał się jednak trochę lepszy MissKathy
Plamka, trzymam kciuki za Twoją dzisiejszą wizytę!
Ktoś jeszcze dzisiaj wizytuje? Ja o godz. 14, i mam nadzieję że będą jakieś dobre wiadomości.Plamka_92, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny , moj cykl zaczal sie 16stycznia , bylam przeziebiona 7,8dzien cyklu wiec temp byla 37.., 12dzień cyklu(wczoraj) pokazal test owu dodatni ,sluz jest ale nie tak mokro jak zawsze , szyjka wysoko nie moge jej zbadac czy jest otwarta czy nie , temp. Temp 11dzień cyklu 36,58, 12 dc-36,9,a dzis 36, 7 ,test pozytyw a szyjka ?jak to interpretowac?Wrzesień 2018-ciąża biochemiczna,
niedoczynność tarczycy-Letrox50
hiperprolaktynemia(dostinex) wyrownana-tsh-1,2,prolaktyna-11,
-badanie nasienia uległo poprawie(profertil)
-Hyfosy - 27grudnia 2019 drozne!
-Ureaplasma... - pokonana!!!!!
15.01.20-betahcg 247,56 🐻progesteron 39,70
17.01.20-beta 626,7
29.01.20-❣️😘
Walczę o cud:) -
blair. wrote:Miłego dnia dziewczyny. Oby dzień okazał się jednak trochę lepszy MissKathy
Plamka, trzymam kciuki za Twoją dzisiejszą wizytę!
Ktoś jeszcze dzisiaj wizytuje? Ja o godz. 14, i mam nadzieję że będą jakieś dobre wiadomości.
Dziękuję Kochana A ja trzymam kciuki za Twoją
Zdaj relację koniecznie Zajrzę dopiero wieczorem koło 21-22, ale liczę na dobre wieści u Ciebie :*
Ja mam wizytę dopiero o 17.
blair. lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)