Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem znów, narobiłam Was 🙂
Kaś, owocnej owulki 🍀 niech te nasze sny się spełnią 🙂
Żanetko, wyglądasz mega, z małego Fabianka już duży chłopiec. A te spodnie.. Powiedz mi, skąd je masz bo poluje na takie dla siebie 🙂
Sisska, tak jak mówi Żanetka, dajcie sobie czas na żal. A potem walczcie dalej, musi być gdzieś jakieś wyjście. Wierzę w to..
Pogodę mieliśmy dzisiaj mega, cudowne słońce, śnieg i widoki ❤️
Zakochałam się w górach ponownie ❤️Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Żanetka93 wrote:Sisska przykre to wszystko...
Ale moze nam mąż ochlonie i pierwsze nerwy mija to znajdzie w sobie jakąś motywację żeby drazyc dalej...
My jak chodziliśmy z mężem do androloga poznalismy parę par z różnymi przyczynami meskiki i chociaz czasem diagnozy brzmiały fatalnie wręcz odbieraly nadzieję na wszystko, nagle znajdowało się jakies wyjście...
Wiadomo że siła męża nie zaciagniesz sam musi chcieć ale może jak wszystko stanie się chłodniejsze to zmieni zdanie...
Gentyk w waszym przypadku to naprawdę najlepsze wyjscie w tym momencie i trzymam kciuki żeby mąż poparł twoja chęć drażenia tego dalej i jednak się zdecyduje na konsultacje...
Przecież gorzej nie będzie a może być tylko lepiej
Dokładnie, daje mu, nam czas, odpoczniemy od tego wszystkiego i może za jakiś czas zaczniemy dalszą diagnostykę. Chciałabym właśnie gdzieś znaleźć jakąś nadzieję, że może się udać, że jednak będą plemniki, które będą zdolne do zapłodnienia przez in vitro,no bo w końcu wszystkie badania wychodzą okej, więc tak jakby spermatogeneza zachodziła,wtedy bym mu pokazała i może by znów miał kolejną siłę na dalszą walkę. Ale bez wizyty u genetyka nie ma szans na żadne konkretne info.
Czas pokaże co to będzie. -
nick nieaktualnyMielnko to są dzinso - leginsy typu push up
Tyl na kształt serca ( takie określenie)
I zamawiałam je z allegro ale to już jakis czas temu
Ale szukałam napewno pod nazwa leginsy push up ☺️
Polecam fajnie podkreślają pupę i są mega wygodne ☺️MilusińskaMilena, megson91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sisska, bardzo mi przykro. Ale nie poddawajcie się! Dajcie sobie czas na smutek i żal w związku z tą informacją, ale potem wracacie "do gry". Mamy XXI wiek, jest pewnie jeszcze sporo rzeczy które możecie zrobić. A może mąż przemyśli sprawę i zdecydujecie się na dawcę nasienia lub adopcję? To przecież będzie Wasze dziecko, Wasze bo zrodzi się z Waszej potrzeby dzielenia się sobą i z Waszej miłości. Życzę Ci(Wam) żeby wszystko się ułożyło ❤️42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Sisska dziewczyny dobrze piszą. Nie możecie sie poddawać a za jakiś czas znów zacznij temat badań.
Dziewczyny w sumie to glupie pytanie ale czy Wy po seksie lezalyscie z tylkiem do góry czy nie?
Ja już chyba zaczynam łapać sie wszystkiego.
Wczoraj pokazałam mężowi owulaka, który byl pozytywny a on oczy jak 5zl i co to jest. Wytłumaczyłam mu i energia zeszla. Powiedziałam, że przy ciążowym to chyba bym wyła a on miał uśmiech jak małe dziecko.
W środku zaczyna dojrzewać do ojcostwa - w końcu 😁😁😁
Żanetka pięknie wyglądasz ☺☺ masz dwupoziomowe mieszkanie?
Emdar, Stokrotko a jak wasze brzuszki?
Nada przez weekend to chyba wypisów nie ma?
Milenka pięknie❤ zazdroszczę 😭☺
Samosiowa co tak malo sie odzywasz?
A gdzie Nasze mamusiki?
Też jestem związana z forum ❤
Asia może potrzebuję teraz innego życia, takiego we dwoje☺☺-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
Żanetko dziękuję ❤️
Kaś ja może nie tyle leżę tylkiem do góry co po prostu czekam parę minut zanim wstanę z łóżka, choć zwykle z poduszką pod biodrami żeby nic mi się nie wylewało 😅Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
No właśnie ja też zawsze leżę,, żeby sie nie ulewalo za bardzo ale leżę normalnie na boku. Chyba czas robić świece 😁-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualnyMam duzo rzeczy na glowie tak to juz jest ale teraz sie odzywalam po za tym piesek mi wypelnia czas jest przesmieszny ogolnie mam ten czas wypelniony :p
Ja lezalam w nastepujacy sposob albo nogi do gory albo poducha pod brzuch w zaleznosci jaka pozycja ale ostatnio nie mam czasu i od razu wstaje :p szkoda mi czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2020, 20:06
-
Siska nie poddawajcie sie, daj dla męża to przetrawić i wróć do tematu bo naprawdę warto
Kas ja leżałam za każdym razem z nogami na ścianie a udało się wtedy kiedy czułam że mam owu, zadzwoniłam do męża a ten się zwolnił specjalnie z pracy bo wiedziałam że jak wróci to będzie już za późno 😂
Zanetka Ty to z tych co nic w ciąży nie tyją tylko brzuszek dostają 😁 piękne zdjęcie
Szkoda że Asia odeszła ale też mam nadzieję że wróci z dobrą nowiną
A ja nie mam czasu nawet sie odzywać dziś byliśmy z małą na rehabilitacji, pierwszy raz nam się rozplakala tak że nie można było jej uspokoić a wszystko przez to że dziś bardzo mało spala i nie miała ochoty na ćwiczenia... Aż jej łezki poleciały ech ciężko jest patrzeć jak dziecko płacze ale na szczęście wiedziałam że jej się krzywda nie dzieje teraz dzidziuś się wyspał więc noc mamy z głowy -
nick nieaktualnyMiss to fakt dostałam tylko dodatkowy brzuszek ☺️
Ale nie ukrywam że dbalam cały czas o talerz i do tej pory jeszcze czasem pocwicze chociaż teraz już mi kręgosłup nie pozwala...
Dziwny ból zwłaszcza w dolnym odcinku 🙄
Kas był czas ze leżałam z nogami do góry...
A udało się w cyklu gdzie zaraz po wstałam zrobiłam siusiu i poszłam się kąpać 😂
Milenka nie ma za co
To bardziej taki legins niż dzins ale wygodne są więc lubię w nich latać ☺️ -
RudaMaruda25 wrote:Mi z miejscami intymnymi mąż też musi pomagać, w ogóle kiedyś jak mu wspomniałam o tym pierwszy raz żeby mi pomógł to później cały czas wspominał kiedy, bo on chce. Nawet jak biorę prysznic nie raz to mi wchodzi czy nie potrzebuję golenia, bo on jest chętny 😂😂😂 spodobało mu się, haha.
nada, mi na takim etapie ciąży w szpitalu powiedzieli, że główka jest o 3 tygodnie za mała i zdeformowana, na następny dzień poprosiłam innego lekarza i wszystko w porządku, nie wspominając, że robiłam teraz prenatalne trzeciego trymestru i też ok.
Kaś, to udanych działań życzę!
Szkoda, że odeszła od nas Asia, ale czasem po prostu może trzeba odpoczynku głowy. Mam nadzieję, że ślub był ślubem marzeń.
Megson jak Ty się czujesz? Coś mniej Cię ostatnio, początek ciąży daje w kość?
Kochana miło, że pytasz 😘 u mnie jest ciężko, przesypiam praktycznie 20/24h, nie mam w ogóle apetytu, ciagle mam mdłości, kręci mi się w głowie i nie mam siły na nic 😞🤷🏼♀️
Ale codziennie Was skrupulatnie podczytuje 😘
kupiłam sobie detektor tętna AngelSounds, natomiast wczoraj próbowałam podłączyć to ustrojstwo i jedyne co słyszałam to pracę swoich jelit 😂😂😂 chyba jest jeszcze po prostu za wcześnie 😂💜 07.01 o 16:30 mam wizytę serduszkową, także proszę o kciuki 🤞🏻💜😘
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Kaś28 wrote:Phiczek a co u Ciebie sie stalo?
Ehhh... Nowy rok nie lepszy
Jestem na siebie zła. Wściekła że mam prorocze sny.
Nowy rok zaczynam od podgrzebu bliskiej osoby...
Siedzę 2 wieczór i płaczę. Poprostu wysiadłam. Płaczę wręcz ze złości że sny się sprawdzają.* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
Kaś28 wrote:Sisska dziewczyny dobrze piszą. Nie możecie sie poddawać a za jakiś czas znów zacznij temat badań.
Dziewczyny w sumie to glupie pytanie ale czy Wy po seksie lezalyscie z tylkiem do góry czy nie?
Ja już chyba zaczynam łapać sie wszystkiego.
Wczoraj pokazałam mężowi owulaka, który byl pozytywny a on oczy jak 5zl i co to jest. Wytłumaczyłam mu i energia zeszla. Powiedziałam, że przy ciążowym to chyba bym wyła a on miał uśmiech jak małe dziecko.
W środku zaczyna dojrzewać do ojcostwa - w końcu 😁😁😁
Żanetka pięknie wyglądasz ☺☺ masz dwupoziomowe mieszkanie?
Emdar, Stokrotko a jak wasze brzuszki?
Nada przez weekend to chyba wypisów nie ma?
Milenka pięknie❤ zazdroszczę 😭☺
Samosiowa co tak malo sie odzywasz?
A gdzie Nasze mamusiki?
Też jestem związana z forum ❤
Asia może potrzebuję teraz innego życia, takiego we dwoje☺☺
Kochana, ja w szczęśliwym cyklu po ❤️ zakładałam sobie kubeczek menstruacyjny, bo nie chciało mi się z poduszką pod pupą leżeć jak w poprzednich cyklach 😂💜06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Phiczek co sie dzieje?
Wiesz to może być zwyklu zbieg okolicznosci.Phiczek lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
Kochane moje 😘 postanowiłam, że jak podczas wtorkowej wizyty będzie wszystko w porządku z sezamkiem, to muszę powoli zaopatrzyć się w jakieś wygodniejsze, ciążowe spodnie. W moje ulubione jeansy się już ledwo dopinam, a nie chce sezamka cisnąć. Macie jakieś sieciówki godne polecenia z ciążowym spodniami? 🤰🏼💜06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
30.12 💜
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Kaś28 wrote:Phiczek co sie dzieje?
Wiesz to może być zwyklu zbieg okolicznosci.
To już 2 raz jak sny się spełniały.
A czasami sama się łapie na tym że coś powiem i tak się dzieje... Zaczyna mnie to drażnić.
A może wiedźmę macie na forum ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2020, 22:08
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualnyPhiczek wrote:Jeszcze niedawno pisałam że u mnie nie ciekawe święta...
Ehhh... Nowy rok nie lepszy
Jestem na siebie zła. Wściekła że mam prorocze sny.
Nowy rok zaczynam od podgrzebu bliskiej osoby...
Siedzę 2 wieczór i płaczę. Poprostu wysiadłam. Płaczę wręcz ze złości że sny się sprawdzają. -
nick nieaktualnySny poprsotu tak mają że lubią coś zapowaidac
Szkoda że akurat to były źle wieści...
Mi też parę razy się śniły okropne rzeczy a później się coś działo...
Przykro mi bardzo z utraty bliskiej Ci osoby...
Megson ja zamawiałam 2 pary z H&M
Ale stacjonarnie tych spodni nie było tylko była możliwość zakupu internetowego
Ale jestem zadowolona...
W sumie Tobie końcówka i największy brzuch się trafi na lato więc fajnie bo obchodzisz to w sukienkach 😂😂
Ja mam Tera problem z kurtka
Miałam jakąś kupić ale te co zapinaly się na brzuchu były wielkie w innych miejscach
A te co są dobre ogólnie nie zasuna się na brzuchu 😂
Także chodzę w alpace i nie mam kurtki na mrozy 😂😂megson91 lubi tę wiadomość