Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asia, gratulacje! ❤️ Choć w końcu może być tak że każda staraczka opuści forum żeby wrócić z brzuszkiem 😁 czekam na jutrzejsze wieści o fasolce 🙂
Nada, dobrze że jesteś już w domu. Dbaj o siebie i dużo odpoczywaj. Trzymam kciuki za wtorek 🍀
Kaga dziś Wasz wielki dzień ❤️ powodzenia 😙
W ogóle jaki wysyp ciąż się pojawił na zimę.. Oby było ich jak najwięcej 🍀joana, Kaga lubią tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Milenka oby i żeby każda z nas miala ta szczęśliwa ciążę ❤
W sumie ja odchodzac to nie byłam swiadoma, że już jestem w ciąży..
Bylam tak zla jak dostalam tego plamienia, ze zaczyna sie @..
Czekalam z testem, ale bylam pewna, ze to to.. serio.. piersi w zylach i bola niemiłosiernie.. dodatkowo mdlilo mnie juz a jazda autem to katorga... sennosc.. jak zobaczylam, ze okres chyba sie zaczyna (choc to byla odrobina rozwego sluzu) to stwierdzilam, ze mi juz na glowe pada od tych staran.. ze organizm plata takiego figla...
Az stwierdzilam po kilku dniach, ze to moze slynna implantacja czy cos na ten rodzaj...
I zrobilam testy wieczorem.. 3 zeby nie bylo ze znow jakis mnie oszuka...
Zycze tego kazdej z nas z calego serca ❤❤❤
A co do sanatorium to nigdy nie ogladalam, chyba czas nadrobic 😅
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Ja tego nie oglądałam .
Ja to gdzieś w środku nastawiam sie na wizytę u gina i skierowanie na hsg. Mam nadzieje, że uda mi się wyciągnąć skierowanie a później zrobić je przed wyjazdem do Holandii-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też nie polecam detektora tętna, położna mi pożyczyła na końcówce ciazy, zdążyłam zbadać 2 razy i 2 razy panika że nie mogę znaleźć tętna 😂 potem już pojechałam na ip z ciśnieniem... Także bez wskazań nie polecam
Asia kciuki za jutro
Ja tu przyszłam zobaczyć jak u Kagi chrzciny wyszły także czekam na choć krotka relacjejoana lubi tę wiadomość
-
Lecimy do przyjaciela męża na 4dni😊😊 ja lubie wyjazdy, zwiedzanie ale max2 tygodnie bo później mi teksno do domu. Wyjazd na 4 dni a ja się martwię ciągle o mojego Bumbum.
No właśnie dziś chrzciny😊
Żanetka ja to mam wrażenie, że Ty urodzisz w 38-39 tygodniu😋-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
Miss dziękuję ❤
Kilka godzin i się wyjaśni..
We wtorek chce znow powtorzyc bete, zeby zobaczyc jak przyrasta i ten progesteron sprawdzic..
I mysle, ze jeśli bedzie oki to zmienie lekarza na innego..Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żanetka to już blisko i to bardzo 😊😊 torba spakowana?
Ruda a Tobie życzę spokojnego czekania na cc😊😊
Dziewczyny normalnie mam libido jakiego dawno nie miałam 😁😁-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualny
-
Oj dziewczyny ta końcówka ciąży daje popalić, ale dacie radę 😘
Ja osobiście detektora bym nigdy nie kupiła po tym co widziałam w szpitalu. Ja byłam już w 39 tyg, gdy leżałam w szpitalu i codziennie rano położne sprawdzały tętno. Ile razy było tak, że nie mogły go znaleźć... Czasami parę minut szukały. Na początku ciąży pewnie jeszcze gorzej znaleźć. Więc ja dziękuję za te minuty stresu, ale tak jak Żanetka napisała - to sprawa indywidualna, co kogo uspokaja. 🙂
My już po chrzcie 😁 najbardziej się stresowałam samym wyjściem z domu i czy ogarniemy się czasowo, ale mała była jak aniołek. Przespała całą mszę, przespała polewanie głowy wodą, nawet nie zapłakała przez cały obrządek. Imprezka też się udała, wszyscy dotarli, było prawie 30 osób, jedzenie pyszne a bohaterka dzisiejszego dnia też była grzeczniutka. 🥰 W ogóle nie spodziewałam się, że zbierze tak dużo prezentów, że chrzest zwróci się z dużą nawiązką. 😲 Raczej nastawialiśmy się na to, że sami pokryjemy koszty. A mój brat kupił jej piękne kolczyki, więc jeszcze trochę poczekamy i przekłujemy uszka.
Z mlekiem sobie też poradziłam, odkryłam się dużym szalem w wc, laktator podpielam do gniazdka gdzie była wpięta suszarka do rąk i mleko odciagnelam. Co prawda tylko raz, bo nie miałam gdzie wysterylizować butelek, ale przynajmniej nie wybuchnęłam. 😁 Resztę mleka mieliśmy zabraną z domu w lodówce turystycznej podpiętej w samochodzie, więc nie głodowała.
Było pięknie, ale jednak cieszę się że to już za nami. Jutro zamierzamy się z mężem zamknąć w domu na siedem spustów i oglądać seriale. 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2020, 21:41
MilusińskaMilena, Iskierka87, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
Kaga widzę że dzidziusie to jak aniołki na chrzcie w końcu diabełek wychodzi i wchodzi aniołek 😊
Zanetka ja Ci życzę żebyś urodziła już w bezpiecznym czasie ale żebys nie musiała czekać w nieskończoność zazwyczaj tak jest że jak któraś się boi że nie donosi to potem urodzić nie możeKaga lubi tę wiadomość
-
Miss coś w tym jest 😁😁
Dziewczyny mąż ode mnie ucieka 😂😂😂
Jak dobrze, że jutro noe trzeba iść do pracy.
Czy mi sie wydaje czy tylko już ja i Milenka zostalysmy na placu boju?-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualny
-
Ruda nie dziwię się że nie mogliście się powstrzymać.. Ale chyba ten raz się nic nie stanie, przecież uschnąć można..
Kaś, zostałyśmy my, Kasztanek i Samosiowa. Samosiowa wprawdzie nas na jakis czas opuściła ale wierzę że wróci z przytupem jak Iskierka i Asia 🍀joana lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny