Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIskierko brakowało mi tych kaw 😂😂
Kas zaraz dwa brzuchy będą oddane więc akurat dla Was 😂
Wierzę w to że niedługo się wam poświęci
Patrząc Przez pryzmat roku to 12 szans przed Wami ☺️
Oby skończyło się na jak najszybszej ✊
Mój mąż już zaczyna wariowac
W nocy wstałam żeby sobie wody nalac bo nie mogłam spać a on leci za mną pyta czy wszystko dobrze ze mogłam go budzić że on by mi przyniósł 😂
Cała ciaze byl troskliwy ale teraz to już wogole szaleje dobrze ze poszedł dziś do pracy 🤯🤯😂Iskierka87, Kaś28, megson91 lubią tę wiadomość
-
Zanetka rozumiem, bo moj to tez juz wariuje z troskliwoscia 😅 nawet jak okno uchyla to mnie wygania.. na pietro to liczy ile razy chodze, bo ze jak mialam plamienia to nie moge 😁 i tak caly dzien 😁
Juz nie wspomne, ze nagle rwie sie wszystko robic kolo kota.. dzis chcialam miske troche przestawic a ten: zostaw ja to zrobie, bo tam sa kocie zarazki 🤣
Ruda u nas tez posucha.. dzis zobacze co powie lekarz czy da zielone swiatlo.. wole zapytac niz zalowac, ze cos zrobilismy nie tak..
Ale ile mozna wytrzymac bez 🙄🙄🙄
Iskierka cudna ta kawa 😍
Kas niedlugo wszystkie bedziemy szczesliwymi ciezarnymi i mamami ❤ jestem tego pewna 😘
Kaga ciesze sie, ze wszystko przebieglo tak jak planowaliscie 😊
My po weselu tez zamknelismy sie z Netflixem, zeby odpoczac 😅Iskierka87, Kaga, megson91 lubią tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Ruda no Wy to musicie jakoś dać rade bo lekarze pewnie boja się przedwczesnego porodu.
Budzik zadzwonił mi po 6 , wyłączyłam go, odwracam się na drugi bok a męża brak. Spał przed tv😳
Wczoraj chyba troche powariowalam bo dziś mnie wszystko ciągnie wewnątrz.
Mój mąż niestety nie ma już takiej ochoty jak kiedyś 😕-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda to raczej Ty jemu będziesz wisieć dobry seks bo co jak co ale oni są zdolni cały czas my będziemy trochę niezdolne 😂
W sumie ciekawe jak to będzie jak już będzie dzidzia...
Napewno inaczej bo jednak obok będzie jeszcze ktoś i wogole...
Ale mam nadzieję że wcale nie gorzej jak to mówią już dzieciate parę a że uda się utrzymać dobry poziom 😂 -
nick nieaktualnyDlatego też jak pani po porodzie da zielone światło to od razu muszę przemyśleć odpowiednią metodę antykoncepcyjną.
W ogóle jutro idziemy z mężem do szkoły rodzenia, bo namówiła nas moja położna u której podpisała deklarację. Ona prowadzi te zajęcia, akurat są ominięte już o porodzie naturalnym, jutro jest na temat cesarskiego cięcia.megson91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziś mam 342 dzień pobytu na owu... ale to zleciało .
Żanetka Ty jesteś pierwsza w kolejności do rozpakowania prezentu😁😁 kiedy masz teraz wizytę?-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualny
-
Żanetka to już ostatnia wizyta?
Ruda a u Ciebie kiedy kontrola?
Nada jak mdłości?-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualnyJa idę 14 i 21 stycznia, ale raz na tydzień muszę badać mocz i KTG.
No i 9 stycznia mam wizytę u kardiologa z tym ciśnieniem i do zrobienia echo serca, choć na EKG wyszło, że moje serce jest jak dzwoń, mimo tego że teraz pod koniec ciąży skoczył mi puls bardzo. -
Hej, sorry że się nie odzywam. Leżę i leżę. Mdłości dzisiaj okej, ale wczoraj to była tragedia. Jutro idę do dr, nie mogę się doczekać. Na szczęście mam blisko. Chociaż mąż męczy żebym wzięła ubera... ja chciałam podjechać tramwajem. Zobaczymy. Mam wrażenie ze brzuch mnie trochę ciągnie ale nie wiem czy sobie nie wymyślam.
Iskierka mi już nawet zbożowa nie wchodzi. Myślałam ze zawsze będę piła kawę a tutaj takie zdziwko.
Co do seksow to ja już bym tak chciała żeby mi jakiekolwiek chęci wróciły. Także zazdroszczę Kaś! Korzystaj Marzy mi się taki dobry seksik a tak to tylko wczoraj miałam sen erotyczny z udziałem męża. I tyle. Na żywo totalnie nie mam ochoty, no i teraz to mogę zapomnieć o czymkolwiek... -
Dzia Nada, ze pytasz..
Kochane ja juz po wizycie..
Ciaza prawidlowo w macicy..
Dzis jest 40 dc, owu byla chyba kolo 23-24 dc. Na ten moment na sprzecie szpitalnym widoczny jest tylko pecherzyk ciazowy okolo 5 mm.. Myslicie, ze jest oki??
Lekarz niby mowi, ze na ten moment jest ladny i nie zs maly... ale zeby sie nie cieszyc, bo to jeszcze wczesna ciaza i moze byc roznie......
Mam juz zwolnienie do 22.01 i wtedy kolejna wizyta.
A jutro mam zrobic bete i proga..
No i dostalam luteine 2×1 tab dowcipnie..Adaś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNada o której wizyta?
Mi kawa też nie podchodzi chociaż piłam i tak rozpuszczalną z mlekiem tak teraz wgl nie mam ochoty. Na seks też wgl nie mam chęci i nie tęsknię jakoś 😁
Joana jest ok teraz tylko się oszczędzaj 😘
Ja też juz czekam na wizytę z niecierpliwością. Byle do piątku...joana lubi tę wiadomość
-
Ja chyba oszaleje do jutra jesli nie zobacze ladnego przyrostu i proga...
Co do seksu mi ochota tez przeszla.. ale dzis lekarz mowil, zeby narazie sobie darowac...
A co do kawy od pozytywnego testu juz sie z nia pozegnalam i nie tęsknię 😋Adaś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny