Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja jestem wciąż na SORze, czekam na wypis do domu - dodam że na żądanie.
Siedzę tu od godziny 15stej, bo jak byłam dzisiaj u kardiologa wyszło że mam dużo w sercu płynu osierdziowego, świadczącego o tym że mam jakiś ostry stan zapalny w organizmie. Od razu skierowanie do szpitala, porobili mi badania i wyszło że mam też skrajną anemię.
Ja się wypisuje, za 2 godziny mam mieć wypis, a jutro pojadę do swojego szpitala, bo dzisiaj przez kolejny przypadek trafiłam do Narutowicza....Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2020, 22:03
-
Ruda a może jedz do szpitala z najlepszym oddzialem kardio?
To jest kpina-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
Ruda jak dobrze że się odezwalas, ciągle myślałam co u Ciebie...
Jejku tak mi Ciebie szkoda że tyle w ciąży musisz przechodzic, ale pamiętaj że już niebawem poznasz Helenkę a ona Ci wszystko wynagrodzi ❤️
Trzymaj się kochana i działaj jutro -
Ruda jeszcze 3-4 tygodnie i będziesz trzymać malutką w ramionach. Jutro bądź dzielna i silna.
Mnie brzuch boli jakby na okres albo potocznie mówiąc sraczke...-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
RudaMaruda25 wrote:Dziewczyny ja jestem wciąż na SORze, czekam na wypis do domu - dodam że na żądanie.
Siedzę tu od godziny 15stej, bo jak byłam dzisiaj u kardiologa wyszło że mam dużo w sercu płynu osierdziowego, świadczącego o tym że mam jakiś ostry stan zapalny w organizmie. Od razu skierowanie do szpitala, porobili mi badania i wyszło że mam też skrajną anemię.
Ja się wypisuje, za 2 godziny mam mieć wypis, a jutro pojadę do swojego szpitala, bo dzisiaj przez kolejny przypadek trafiłam do Narutowicza....
Ojoj Ruda tulam mocno! 😞😘💜
Do jakiego szpitala się jutro wybierasz? 😞06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
nick nieaktualny
-
Ruda trzymaj sie mocno 😘 jestes silna i tyle juz przeszlas dla Helenki 😘 Niedługo bedziecie razem i o wszystkim zapomnisz 😘 jestesmy wszystkie razem z Tobą ❤Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
nick nieaktualnyJa dziewczyny wstałam i mam na 8:15 zgłosić się do Poradni Kardiologicznej.
Wczoraj nie chcieli mnie puścić, ale na własne żądanie wyszłam z obietnicą, że dzisiaj rano wrócę na kolejne badanie do poradni, już nie przez SOR, no bo wczoraj też zrobiłam tam awanturę, że ja w 33 tc., czekam od 14 do 21.
-
nick nieaktualnyTo porażka z tym czekaniem i by się chciało ich udusić w takiej sytuacji. Ty jesteś w zaawansowanej ciąży, boisz się co się dzieje z dzieckiem a oni każą czekać toż to absurd. Ruda oby dziś wszystko poszło szybko i byś wróciła z dobrymi wieściami kochana 😘
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda dawaj znać 😘😘😘
Iskierko kciuki 🤞🏻🤞🏻🤞🏻Iskierka87 lubi tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Ruda, tulę mocno, trzymaj się tam. Tak jak dziewczyny pisały, jesteś silną babką i dla córki zniesiesz wszystko. Daj znać co i jak 😙
Iskierko kciuki i również czekam na wieści 🍀
A ja, tak jak sobie obiecałam, jeśli tempka będzie chociaż na takim samym poziomie jak wczoraj, zrobię test.. I zrobiłam, tylko nie ma się czym chwalić.. Czekam na @ i ruszam w dalszą drogę po szczęście. Przecież któryś w końcu musi być szczęśliwy..Iskierka87 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny