Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nada wrote:O kurczę, tata sprzedaje? Ja zamawiam olej lniany przez internet, przychodzi świeżutki, w styropianie żeby nie stracić właściwości. Ale teraz nie dałabym rady tego wypić :o My dajemy go naszemu psu na ładna sierść i ja używam na włosy i czasami do serka dodaje (pasta budwig) ale teraz ogólnie mało rzeczy jestem w stanie zjeść bo od razu 🤢🤮
Mega miło dogrzebałam karteczkę i napisali że tęsknią - uroczo
To chyba dobry wynik, nie? Wiem że za wysokie Amh może świadczyć o pcos.
To prawda, że in później tym więcej problemów. Ale z drugiej strony 30 lat to jest dobry wiek na dzieci pod wieloma innymi względami. Szkoda, że natura myśli inaczej
Tato tłoczy te oleje tylko na nas użytek 😞
Ale ekstra z tymi kwiatkami!! 💜💜💜06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Ehh dziewczyny ciężkie to wszystko. Tocze walkę sama z sobą..
Zobaczę jak jutrzejsza temp, jeśli znów spadnie to dam sobie spokój, jeśli będzie chociaż na takim samym poziomie jak dziś, zatestuje..
Kaś, dziś mój 13dpo i @ będzie albo w sobotę albo w poniedziałek.. Wolałabym w sobotę albo nawet jutro bo mam wolne a przy endo 20mm na pewno będę umierać...Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Oczywiście, ze nie ma reguły. Młoda kobieta może urodzić zdrowe dziecko a starsza chore ale jeśli można zajść w ciąże wcześniej i mieć chociaż trochę spokojniejszą głowę to czemu nie 😊
Nada, zdaniem mojego gin (która tez jest endokrynologiem) wynik jest ok, nie wyszło mi tez nigdy PCOS
Asia, ja w kwietniu kończę 31 Termin mam na 26.03 także mam nadzieje ze zdążę urodzić w wieku 30 😆
Milenka, ja Ci radzę podobnie jak Żanetka jeśli masz mieć spokojna głowę to siknij 😊 Chociaż ja sama przez cały okres starań zrobiłam tylko 2 testy. Zawsze czekałam na @.8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
nick nieaktualny
-
Stokrotka z tym badaniem serduszka to prawda, chyba nawet mama ginekolog o tym pisała że się odchodzi od słuchania serduszka we wczesnej ciąży w sensie tylko jak zaczyna bić...
Jednak chyba mało ginow każe czekac, ja słyszałam zaraz jak zaczęło bić więc myślę że jednak nie jest to aż tak groźne skoro dają słuchać
Zanetka ja tak samo jak Ruda, nigdy nie miałam brzucha wysoko ale jak widać że opadł to dobry znak
Ruda co się stało? Daj znać jak będziesz mogła jejku znowu szpital -
Ruda kciuki😘
Czekamy na wiesci.
Milenka a masz jakieś objawy? Zawsze możesz zatestowac jutro, najwyżej bedzie biel a przecież plan działania macie z lekarzem 😊-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
Ruda trzymaj się tam ❤️
Znalazłam kilka stron gdzie mogę zadać pytanie, więc napisałam, zapytałam tylko czy są jakieś szanse na znalezienie plemników zdolnych do zapłodnienia przy takim kariotypie jak ma mąż, i z żadnej strony nie ma odpowiedzi o odrzuceniu lub zaakceptowaniu pytania. Jakby Chociaż odrzucili to bym wiedziała a tak to tak jakbym wgl nic nie napisała. A chce tylko mniej więcej wiedzieć na czym stoimy..megson91 lubi tę wiadomość
-
Ruda, jestem z Tobą i czekam na wieści. Oby wszystko było dobrze..
Kaś w sumie objawy mam jakby okresowe ale takie nieoczywiste.. Mdli mnie od poniedziałku, miewam zawroty głowy ale często tak mam przed @.. Póki co mnie nie boli jakoś brzuch, ani dół pleców, śluz mam bardziej kremowy a zwykle był wodnisty przed okresem i lekko bolą piersi ale to znowóż może być od odstawienia leków.. Także na dwoje babka wróżyła..
Czekam do jutra..Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
Mi chyba pms daje w kość jak nigdy...-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
16 lub 17. Jajniki czuje, sutki juz mniej, alw przez cycki czasami przejdzie ból..normlanie zaczynam sobie wkrecac, że się udalo.
A na prolaktyne nie pojechalam bo zaspalam-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
Milenka jak ma Cię to dręczyć to zrób ten test 🙂 czasami lepiej wiedzieć na czym się stoi. Oczywiście życzę Ci drugiej kreseczki. 😘
Ruda Ty biedaku... W ogóle się nie dziwię, że podjeliscie decyzję o jednym dziecku... Po tym co przechodzisz w tej ciąży...
A moja córa wlasnie teraz o 19.45 kończy 3 miesiące! Mam łzy w oczach na wspomnienie tamtej minuty. ♥️megson91, Żanetka93, MilusińskaMilena, Stookrotka, Iskierka87, MissKathy92, Why_not_now87 lubią tę wiadomość
-
Z tym serduszkiem prawda, ja się zdziwiłam jak poszłam pierwszy raz do gin na usg (to był chyba 7 tydzień) i powiedziała że mi tylko pokaże serduszko (i była taka migająca plamka)
No to ideolo, ja mam 1,9 wiec lipa. No ale 5 zarodków zamrożonych wiec jak się trafi jakaś naturalna ciąża to lipa
Kurde dziewczyny sikacie, ja bym sikała
Kurde tez czekam na wiadomości od Rudej -
RudaMaruda25 wrote:A ja znów jestem w szpitalu na SORze...😢😢😢
Trzymajcie za mnie kciuki, jak przejdę przez izbę to dam wam znać co i jak.
Ruda co się dzieje? 😞
Napisz proszę cokolwiek, bo martwimy się bardzo 😞😞😞06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Milenka dziś mam 7dpo a gdzieś od 3-4 boli jajnik prawy, ten sam który bolal podczas owu. Nigdy tak nie miałam , boję się torbieli...-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
Ruda jestesmy z Tobą i czekamy na wiadomosci 😘❤
Stokrotka ja tez koncze 31 w kwietniu 😁
Jutro jade do taty.. chce powtorzyc bete i progesteron. Martwie sie tymi bolami. A jak zobacze kolejny ladny przyrost to bede wiedziala napewno, ze sa oki.. i bede mogla czekac do 22.01 czyli wizyty..Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Nada, Asia to jesteśmy w tym samym wieku 😊
Nada, a możesz np urodzić bliźniaki? Żeby zagnieździli od razu 2 zarodki?
Ruda bidulko długo się schodzi na tym sorze... jesteśmy z Tobą i czekamy niecierpliwie na wieści.
Kaś i Milenka - trzymam kciuki! Za jakiś czas 4 brzuszki się zwalniają 😊8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖