Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKas trzymam kciuki, będzie dobrze a gdyby jednak wyszlo jakieś zawirowanie z tą prolaktyna to coz trzeba będzie lek który szybko sobie z nią poradzi ✊✊
No tak dziewczyny kiedyś mnie coś potrafi naleciec haha 😂
Dobranoc Wam bo ja dzisiaj już odlatuje 😴😴😴 -
W czwartek wynik będzie-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iskierko podziwiam ta 5:20..
Ja tak twardo spie, ze nawet nie slysze kiedy wstaje Pawel 😊
Zaraz ide zrobic sniadanie i caly dzien odpoczywam..
Wczoraj mocno sie wystraszylismy.. dostalam tak mocnego bolu brzucha.. az sie poplakalam ze strachu ze to znow powtorka ☹
Kas mocne kciuki za dobry wynik 😘
Co do dzieci to zawsze marzylismy o 4... narazie miejsca jest na 2 ale chcielismy zrobic remont i zaaranzowac poddasze.
A teraz... po prostu marzymy, zeby Bog dal nam choć jedno a pozniej to niech dzieje sie co chce... Marze o jednym zdrowym dziecku.......
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Hejka!
Ja wstałam o 5 dzisiaj... idzie mi coraz lepiej, bo wcześniej wstawałam o 3
Pysznie brzmią te wasze śniadanka. Ja wczoraj znowu namówiłam męża na hinduskie żarcie i dzisiaj sobie dojadłam na śniadanie resztki z wczoraj. A później pół melona. Nie wiem ocb z tym hindusem, zawsze lubiłam ale ten tydzień to jakiś kosmos 🤦♀️
I jak to siemię lniane pomaga? Ja ostatnio cierpię ciągle na zaparcia. Kupiłam tem syrop Lactulosum. Dzisiaj chyba wezmę bo juz mam dość... czuje się taka strasznie struta. pewnie dodatkowy progesteron (iw tabletkach i w globulkach) oraz ciagle leżenie nie pomaga w tym wszystkim. odkryłam za to że woda z cytryna wchodzi mi bardziej niż zwykła woda która często wymiotowałam
Żanetka kurczę jedz czosnek i grzej się tam żeby się nie pochorować
U was tez tak paskudnie za oknem? -
No wlasnie długo 😟
Nie mam jak jechac, bo robilam w rodzinnym mieście. Auto stoi, prawko mam ale ja jestem taki kierowca, ze umiem tylko z innym obok jezdzic😫
Az poplakalam sie wieczorem a Pawel jak mnie uspokajal to sam powstrzymywal lzy.
Dzis zadzwonie do jednegi lekarza. Moze uda sie wcisnac na wizyte w tym lub następnym tyg.Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
nick nieaktualnyTen syropek jest spoko, dostawałam go w szpitalu jak nie dało rady inną metodą, a na mnie osobiście siemię lniane i babka płesznik działają, więc albo woda z siemieniem lnianym i cytryną - ale to taki ciężki glut, źle przechodzi przez przełyk, bo mi się chce wymiotować wtedy, albo sobie sypię do owsianki, jaglanki, albo nawet jogurtu.
Żanetka, wygrzej się dobrze i oszczędzaj, bo najgorzej jakby Cię teraz na końcówce coś złapało.
Ja jadę na 12:40 do kardiologa i na echo serca tak kontrolnie, bo to ciśnienie muszę kontrolować i wykluczyć całkowicie, że to moja pikawka jest temu winna.
W ogóle powiem wam, że w ciąży mi zrobili tyle badań, że gdybym była na coś ciężkiego chora to by mi wyszło, bo zostałam przebadana od stóp do głów.
Asia, a może właśnie podejdź do lekarza, albo na IP, cokolwiek. Mi położna powiedziała, że lepiej o dwa razy na darmo jechać na IP, niż o jeden raz za mało. Aaaa i taka zasada, kazała mi mówić na IP, że jest 10 razy gorzej niż w rzeczywistości, wtedy nie potraktują nas zbywająco. Trzymam kciuki, że to po prostu mała fasolka zaczyna wariacje w macicy, 😘 -
nick nieaktualnyAsia a może poprsotu już wczystko się rozrasta i stąd bóle?
Owszem też uważam że lepiej sprawdzić niż później żałować ale bóle na początku się pojawiają bo wszystko się tam zmienia...
Ważne ze nie było żadnego plamienia
Nada pije prenalen w razie W no i nie wychodzę dziś nigdzie bo pada okropna pogoda
Chce prawdziwa normalna zimie 😊 -
nick nieaktualny
-
Kurczę jak byłam na Sorze z krwawieniem to była dziewczyna z bólem brzucha we wczesnej ciąży. I lekarz jej mówił, że takie bóle są normalne. Ona była w 5/6 tygodniu. Było widać pęcherzyk ciążowy. Trochę maskara, że słyszałam co jej tam mówił no ale rozmawiali obok mnie na korytarzu 🤷🏼♀️ Kazał jej brać nospe. Zresztą ja też dostałam nospe na krwawienie. Może tez byś chciała wziąć? Myśle, że póki nie ma krwawienia to nie koniecznie taki ból musi zwiastować coś złego. Postaraj się nie martwić