Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki 🙂
Miss cudowne fotki i pięknie wszyscy wyglądacie 😘
Żanetka Fabianek pewnie tańcował w brzuszku podczas imprezy hihi 😉
Sisska super że mąż się zdecydował pójść do lekarza 3mam kciuki za same pozytywne wieści 🙂
Milenko kciukacze za nowy lek oby zadziałał cuda ☺️MilusińskaMilena, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iskierka87 wrote:Dziewczyny ciekawa jestem waszych wózków pochwalicie się? 😉
O to to ja też jestem mega ciekawa!! 😍
Dziewczyny, jest mi dzisiaj tak niedobrze, że zaraz chyba wykituje 🤢🤢🤢
Mam nastawiony rosół na gotowanie, w kuchni rośnie ciasto na cynamonowe bułeczki, a od tych zapachów chyba puszczę pawia zaraz 🤢🤢🤢06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja niestety mam caly dzien.. i dosyc czesto.. glodna czy nie.. a lekko najedzona to juz wogole... odpycha mnie od wszystkiego..
A chinczyk chodzi za mna juz totalnie.. narazie pozostaje przy zdrowym.. ale juz planuje, ze w poniedzialek sama zrobię 😁😂
Udanej imprezki 😍Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Dziewczyny co do wózków
My mamy Adamex Barletta, niby wszystko jest ok, ładny wozeczek ale chcę przestrzec...
Absolutnie nie nadaje się do bloku, jest mega ciężki, ja mieszkam na 1 piętrze a jak chce sama wyjść na spacer to muszę najpierw znieść stelaz, potem gondole a na końcu Amelke a co dopiero jakbym miała nosić go z 3 piętra...
Do tego nie nadaje się do szybkich manewrow, gdy chce nim cofnąć szybko to się kółka blokują przednie, w sensie się skręcają w poprzek
Jak się robi wszystko powoli to ok, ale czasem trzeba szybko cofnąć i wychodzi jeszcze gorzej
Ale ogólnie gondola jest duza, mi najbardziej na tym zależało jako że wiedziałam że będzie użytkowana głównie zimą mam nadzieję że posłuży nam do wiosny
Wygląda tak
-
MilusińskaMilena wrote:Nie, dziś nie, w następną niedzielę, 19go kończę 28lat 😱
Nie ma czego się bać
Ja w grudniu skończyłam.
28 grudnia dokładnie 28 lat...
Piękny wiek kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2020, 21:01
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
Żanetka93 wrote:
Super wózeczek ❤️
Też właśnie chcemy jakiś z wyższej pułki, zastanawialiśmy się nad junama diamond, ale czytałam opinie, że jak dzidziol urośnie, to rama od ciężaru zaczyna trzeszczeć 🥴06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
nick nieaktualnyA ja nie bd kupować nie wiadomo jak drogiego wózka chcę żeby był inny ale i żeby był 3w1 bo fotelik i tak później trzeba wymienić więc kupić razem z wózkiem nawet lepiej. Jeden już nawet wypatrzylam na allegro 😉
Megson ten junama też mi się podobał ale u znajomej starło się złoto i został taki paskudny jak miedziany kolor no i rzeczywiście trzeszczy 😒megson91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my wózka jeszcze nie mamy, jedynie nam w szafce leży jakaś odłożona na ten cel moja gotówka, za moje pobyty w szpitalu, bo to mi wózek sfinansuje 😂 budżet do 2100 zł, może do tej ceny znajdę coś sensownego, ale to będziemy ogarniać w przyszłym tygodniu w końcu.
Też zależy mi żeby był 3w1 i ja się skłaniam póki co do tego wózka:
Bebetto Luca Pro
megson91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyśmy wybrali tamten bo Przwedewszystkim jest mocny i dobrze zabudowany a braliśmy pod uwagę to że pierwsze spacery w gondoli będą zima i wczesna wiosna także ochroni go bardziej przed mrozem wiatrem itp bo jest dobrze zabudowany po bokach no i zwralaciliwmy też uwagę na koła żeby się dobrze spacerowalo zima a kolor czarny bo naszym zdaniem najpraktyczniekszy
Ale tak wizualnie jest naprawdę mocny i stabilny i Wlansie nie ciężki
A prawda jest taka że jaki będzie wyjdzie już w trakcie użytkowania i wtedy można oceniać 😊
Polecam wam dziewczyny kupować wózki gdy wchodzą nowe kolekcje bo wtedy te starsze a dobre są po cenach wyprzedażowych
Myśmy kupowali końcem roku był akurat black friday i było spoko chociaż najpierw wybraliśmy inny model ☺️megson91 lubi tę wiadomość
-
O matko dziewczyny jak wy już ogarniacie, dla mnie wózki to jeszcze taki daleki temat. Z dziecięcych gadżetów to podobają mi się takie foteliki co bujają dziecko żeby spało :d nie wiem jak to się nazywa.
Ja ostatnio jem dużo bananów też, nie odrzuca mnie od nich a od innych rzeczy niestety trochę tak jeszcze z nowości ciążowych zaczęłam jeść zupę mleczną. Normalnie nie piłam w ogóle mleka a teraz mam ochotę. I woda z cytryna to hit.
Milenka najlepszego 28 lat super wiek ja dopiero wtedy zaczęłam myśleć o powiększeniu rodziny. Wcześniej wydawało mi się to trochę abstrakcyjne no ale każdy jest inny.