Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam dziś pracowity wieczór 😁
Haha Żanetka ja właśnie też siedzę z laktatorem. Wczoraj pojemnik z najstarszym już wylałam do kąpieli, bo mrozić nie zamierzam a już mi pojemnkow zabrakło na świeższe porcje.
W ogóle czym odciagasz? Ręcznym? Elektrycznym?
A wiersz piękny 🥰
Megson ty jesteś Anioł nie człowiek 😇 jakby mi tak teść powiedział to ja bym się do niego już chyba nigdy nie odezwała. Szanuję!
Milenka super prezent 😊
Kurde ostatnio naprawdę mamy tyle wydatkow, że ten tv spadł nam z nieba. Kupiliśmy niby mieszkanie z gotową kuchnia (już nie pierwszej nowości) i wystarczyło pół roku, żeby mnie tak zaczęła wkurzać, że już kombinuję ja przerobić. I w ogóle ciągle coś...
megson91, nada lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W razie temperatury pamiętaj, że możesz Ibuprom i nie patrz na ostrzeżenia o kp. Lepszy niż paracetamol, bo zadziała przeciwzapalnie. Dawka dobowa max 1200 mg.
Ja robię tak, ze ściągam 15 minut elektrycznym, bo mam podwójny a od tygodnia jeszcze chwilę ściągam ręcznym. Tym ręcznym to dociągam jakieś 10 ml jeszcze (elektrycznym np 160 na sesje), więc nie chodzi o ilości, ale właśnie o to że ręczny lepiej opróżnia piersi i nie mam już takich zastojów.
A z jakiej firmy nasz elektryczny? 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2020, 22:33
-
Dobrej nocki Kochane 😘06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry 😘
My się powolutku zbieramy na akademię „bezpieczny maluch” organizowaną na ujastku 💜 nie mogę się już doczekać 💜💜💜Żanetka93 lubi tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zanetka to że z drugiego leci to normalne
Nawet ja jeszcze tak mam mimo że już mało kp
Ale zawsze jak jednym karmię to drugi mam mokry 😂 i o dziwo (ostatnio zapomniałam tego napisac) mi też się lepiej karmi prawą piersią z lewej nie chciała tak ciągnąć jak z prawej...
U nas też noc ciężka zasnęła po 19, wykapana, najedzona i wstala przed 23 i do prawie 1 chciała się bawić 😂 no i po 4 znowu wstała już teraz już drzemka a wstała przed 8 chyba jakiś regres snu ma i skoku ciąg dalszy
A ja dalej jestem na etapie szukania mieszkania, samochodu i spacerówki... Ciekawe co się uda znaleźć -
nick nieaktualnyMiss tylko u mnie się zrobiło tak że z drugiego normalnie leci jak z fontanny muszę pod drugiej podstawiać kubeczek
A u nas ciężka bo mały jadl mało a często
Praktycznie co godzinę zjadł puszczał nie chciał przykładałam to płakał więc usypiał po to by za godzinę znowu się obudzić płakać zjeść tylko co nic i iść spać dalej...
Wkoncu i 4 jadl dobre 40 minut i obudził się o 7:30 hehe -
Żanetka obczaj sobie w necie kolektor mleka, może Ci się przyda, jeżeli nadal będzie tak ciekło.
Jejku to współczuję Wam, my dziś spaliśmy od północy do dziewiątej rano z jedną małą pobudka o czwartej na odciąganie mleka i kamienie. 🥳 I obejrzeliśmy do śniadania pierwszy odcinek "Sex Education", który tak polecałyście. Fajne haha -
Zanetka no przy nawale tak niestety może byc...
Trzeba przetrwać
U nas już po drzemce pierwszej mama idzie sobie kawkę zrobić żeby przetrwać ten dzień mąż oczywiście w pracy -
A ja dziewczyny dostałam zdjęcia z naszej sesji ciążowej!!! 😍😍😍 jest dość intymna ale fajnie wyszło polecam każdym przyszłym rodzicom taką pamiątkę.
https://zapodaj.net/bc36a7b24d95d.jpg.htmlMissKathy92, Żanetka93, Sisska, Kaga, joana, MilusińskaMilena, RudaMaruda25, megson91, Why.Not.Now, nada lubią tę wiadomość
8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
A tak w ogóle siedzę i się zamartwiam
W poniedziałek mamy komisję do orzekania niepełnosprawności i nie wiem co im tam mówić
Boje się że nas wyśmieją że przychodzimy z tak małym dzieckiem które na pierwszy rzut oka jest zdrowe... Tak bardzo bym chciała żeby ona była zdrowa, żeby nie trzeba bylo co raz z nią do lekarza chodzić, 4 razy dziennie dawać leków -
nick nieaktualnyStokrotka mega foto
Też mieliśmy sesje w ciąży za tydzień mamy noworodkowa
Uważam że super pamiatka a takich zdj jak fotograf robi samemu się nie zrobi heh
Kaga właśnie obczajam dzięki 😘
Miss a to orzeczenie ma w czymś pomóc czy do czegos jest potrzebne?
To chyba jest tak że dokumentację medyczna się przedstawia prawda?Stookrotka, megson91 lubią tę wiadomość