Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaga, widzę że u nas na wątku dzień bez teściowej w tle, dniem straconym😒 Ja bym na Twoim miejscu (serio mówię) bezceremonialnie poszła do sypialni spać. Jak chce to niech siedzi i patrzy się w ściany. Nie cierpię ludzi bez wyczucia chwili...42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualny
-
Super, że jesteście w domku Ruda 💜 buziaki dla Waszej trójki 😘😘😘😘😘😘😘😘06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Ruda super że jednak w domku czekasz na rozwój sytuacji mi jak przy nadciśnieniu pojawiło się białko w moczu to nie dość że szpital ale jeszcze musiałam prowadzić dobowa zbiórkę moczu
Domyślacie się jakie to było uciążliwe na rozsypaniu z brzuchem jakbym połknęła dużego arbuza -,-
Nada wspaniałe że w wynikach wyszlo małe ryzyko ja też jestem za tym żeby jednak pappy nie robić bo to tylko stres...
Dziewczyny ja będę czekać na kolejne bliźniaki na forum
Emdar moze Julek się zdecyduje wyjść niebawem życzę Ci nie przenoszenia ciąży
Kaga no właśnie dzień bez teściowej dniem straconym sama też nie lubię gości jak chce najzwyczajniej w świecie odpocząć....
A mi dziś zabrakło tchu jak ryczalam ze szczęścia a to za sprawą tego że znowu dostępny jest lek który muszę podawać Amelii (Kaga wiesz o co chodzi) 😊 od piątku mnie okropnie bolała głowa bo nie mogłam załatwić tego leku, w aptekach brak, w hurtowni brak, a na dodatek dostałam info że niby producent ma go nie produkować przez ok 3 miesiące... Jednak dziś rano sprawdziłam na ktomalek i olśnienie- JEST! Już dzwoniłam do apteki i zamówiłam większą ilość
Ogólnie u nas skoku ciąg dalszy, na szczęście noce fajne wczoraj zasnęła po 20 a wstała po 4Kaga, emdar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak kiedyś czytałam taki artykuł gdzie kobieta się wypowiedziala że macierzyństwo ja przerosło to sobie pomyślałam co ona gada
Dzisiaj mieliśmy taki dzień że już wiem że to możliwe 😅😅
Też idziemy spać bo jesteśmy padnięci oboje z mężem a Fabi nie zapeszając ale po kropelkach śpi jak niedźwiedź ☺️☺️ -
Miss bardzo się cieszę, bo już chciałam angażować podlaskich farmaceutów do pomocy 😁 w razie czego tak jak pisałam nie łam się tym, "masz szczęście" bo akurat ten lek akurat może wykonać farmaceuta w postaci kapsułek w aptece a nie każdy się da. Koniecznie porozmawiaj o tym z lekarzem, bo nie będziesz się co chwilę bujać po aptekach. Swoją drogą nasze cudowne ministerstwo zdrowia twierdzi, że już sobie poradzili z brakami leków. Gadają o jakichś chińskich wirusach na przykrywkę a matka nie ma leku dla dziecka 😠 😤
Emdar haha jak smialas zwątpić. Tak też właśnie zrobiłam, zasłoniłam rolety, zamknelam drzwi, położyłam się z małą a ona siedziała sama w salonie półtorej godziny. Ale no normalnie bym się tak nie zachowała, ale to był jeden z cięższych dni...
I w ogóle coś się właśnie podczas tej nocy i tego dnia wydarzyło, bo wieczorem jakby inne dziecko. Jakby nagle nabyło pełno nowych umiejętności. 😳 Taki bardzo wyraźny skok 😁
Żanetka ta dieta jest całkiem znośna, ja akurat jajek nie jem pod żadną postacią, ale u mnie królowały jogurty naturalne, serki wiejskie i ukochana feta (chociaż to niby nie z mleka krowiego). Długo jadłam monotonnie, ale teraz jak kupiłam sobie dietę to znów jem różnorodnie i kolorowo.🙂 Jogurty zastąpiłam tymi lidlowskimi wege i jakoś to idzie.
Kas żadnego cyklu nie można spisać na straty dopóki się nie skończy, ale koniecznie porozmawiaj z mężem... Musicie ustalić jakie macie priorytety... Dziecko to jednak powazna decyzja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2020, 23:14
-
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:Jestem z powrotem w szpitalu, odeszły mi wody.
Trzymajcie kciuki.
O kurczę Ruda! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Kciuki dla Ciebie i Helenki, daj znać Kochana koniecznie 😘😘😘😘💜💜💜💜06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUrodziłam o 2:44 Helenkę, mała waży 2860 gr, ma 54 cm.
Ma oznaki wcześniactwa, leży w inkubatorze.
Ja jestem na sali pooperacyjnej.
Trzymajcie za nas kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2020, 04:38
emdar, MissKathy92, Iskierka87, Żanetka93, Kaga, MilusińskaMilena, Why.Not.Now, nada, megson91, Stookrotka, joana, Sisska, Kaś28, Jane208, Paulina Nessa lubią tę wiadomość
-
Ruda gratuluję mamusiu 😍😍😍
Trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze 😘
Patrzcie że Helenka czekała do bezpiecznego terminu tak jak mama kazała i od razu się pojawiła na świecie jak minął 😊
Teraz już musi być wszystko dobrze Ruda 😘😘😘
Trzymajcie się dziewczyny 🥰 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny