Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko co za wieści! Ruda, gratuluję, teraz musi być już dobrze 🍀
Wracaj do siebie, mała jest pod dobrą opieką ❤️
Jejku tak się cieszę ❤️Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Powiem Wam - znam Was tylko z neta, ale to jest takie piękne jak cieszymy się razem z dwóch kresek, później czekamy na dzidziusia a w końcu jesteśmy świadkiem tego morza miłości.
Od rana jestem wzruszona, że Helenka już jest na świecie. W końcu znamy ja od małej kropeczki. ❤️
Obyście wszystkie dziewczyny tutaj doczekały się swojego cudu. 🍀✊MilusińskaMilena, nada, joana lubią tę wiadomość
-
Kaga, Amen.
Nic dodać, nic ująć 😙
A czy tylko mi przyszło do głowy że Helenka postanowiła przyjść szybciej na świat bo dowiedziała się że po 18 babcia chce się wprowadzić na złość mamie? 😅Kaga, joana lubią tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualnyMilenkaaa 😂😂🙈 o tym samym pomyślałam ze Helenka trzyma z mamą sztamę ❤️
Ruda ❤️ wielkie gratulacje ❤️ cóż za wiadomość z rana do kawy. 🥰🥰 odpoczywaj i szybko dochodz do siebie bo Helenka zaabsorbuje cały Twój czas, uwagę i życie ❤️
Tak Kaga, to mega wzruszające ze mimo różnych miast, historii i wieku wspieramy się w naszej małej forumowej rodzince ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2020, 08:43
Kaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAbi przykre
Ludzie się czasem rozstają i to jest normalne ale robić z dziecka kartę przetargowa?
Jeszcze wiedząc że mają taką super relacje...
Robi tym krzywdę dziecku który potrzebuje ojca tak samo jak i matki...
Tak samo ojciec potrzebuje swojego dziecka w swoim życiu...
Mam nadzieję że jakoś się to u was w rodzinie poukłada
Aaa no i powodzenia w Białymstoku -
nick nieaktualny
-
Abi jak mi przykro, tym bardziej że wiem co czujecie.. Mam nadzieję że wszystko pójdzie po Waszej myśli i brat będzie mógł widywać się z synkiem. Przecież dzievko potrzebuje też ojca!
Gdy moja siostra się rozwodziła, nam dodatkowo towarzyszył strach o jej życie. Mojemu szwagrowi odbiło, myślę że w grę wchodziły też narkotyki.. Kiedyś wjechał samochodem w ich samochód (z dziećmi w środku), włamywał się do ich domu itd.. Cieszę się że te czasy mamy już za sobą..
Abi i powodzenia Tobie życzę 🍀
Żanetko, mam nadzieję że teściowa Rudej wzięła urlop w pracy akurat po 18 i nie da się już tego odkręcić.
A jeśli nie, to trzymajmy kciuki żeby tatuś Helenki stanął na wysokości zadania i powiedział mamie że dadzą sobie doskonale radę sami 🙂
Starania od 06.2018
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny