Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Nada trzymam kciuki! Musi być dobrze! 😘
Milenka ja będę wierzyć do samego końca 😘 a jak nie ten to następny cykl. 🙂
Żanetka ech wiem, co przechodzicie. Mojej małej już mijają te kolki, ale to był trudny czas.
Why Maks tak mi kogoś przypomina 🤔 muszę pomyśleć kogo. 😁 A dres pierwsza klasa 😂
Ruda trzymam kciuki ❤️❤️❤️ w razie czego Helenka jest gotowa. 🙂
A my mieliśmy dziś tak ciężka noc, co chwilę pobudka... A rano atak histerycznego płaczu. Później szczepienie. Padam że zmęczenia na twarz a jest u mnie teściowa i nie umiem jej wykurzyć. Już poszłam się położyć do sypialni z małą, bo aż mnie głowa boli z tego wszystkiego, naprawdę... A ta że ona się posiedzi u nas... Już nie mam pomysłu jak jej powiedzieć zeby se poszła, bo chce zostać sama. W dodatku smarka i całowała mi małą po rękach (ona ręce ciągle w buzi). A przecież dziś mieliśmy szczepienie na rotawirusy i mała jest osłabiona i naprawdę nie potrzebuje jakiegoś zarazka od niej. Boże daj cierpliwosci. I jeszcze mi mówi, że jutro tez wpadnie... Znów będzie kłótnia z mężem. ☹️MilusińskaMilena lubi tę wiadomość
-
Ruda kciuki za ktg i wogole ❤ dawaj znac 😘
Zanetka wspolczuje ☹ ale moze to pomoze i bedzie lepiej..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 14:33
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Joana moja teściowa tak w gruncie rzeczy nie jest aż taka zła, czasami w złości coś na nią pisze, ale akurat dziś mamy fatalny dzień. Nieprzespana noc, szczepienie, u małej właśnie zaczyna się gorączka, więc chyba zaraz podam czopek. Po prostu wybrała sobie fatalny dzień na odwiedziny. A już dobra...
Teraz trzeba kibicować Nadzie i Rudej. Czekamy na wiaodmosci od Was dziewczyny 😘 kto wie, może Ruda jednak wcześniej pozna córeczkę. -
Dziękuje dziewczyny, że pytacie 😘 u nas już lepiej, wracam do żywych 💜 wczoraj byłam taka osłabiona, że nie miałam siły Wam odpisać, przepraszam 😘
Nada, trzymam mocno kciuki, daj znać jak będziecie już po 🤞🏻🤞🏻🤞🏻😘😘😘💜💜💜
Ruda, opowiadałam małżowi historię z tym kaftanikiem i napisem na nim, mało się nie popłakaliśmy oboje ze śmiechu 😂😂😂 trzymam kciuki, żeby wszystko było ok 😘 na ujastek jedziesz?
Why Maksiu przystojniak nawet w różowym dresiku 💜💜💜
Żanetko trzymam mocno kciuki, żeby kolki jak najszybciej przeszły 😘😘😘
Kaga trzymam kciuki żeby udało się wykurzyć teściową 😘😘😘
Dziękuje za link do Rozenek, obejrzymy sobie z Małżem do obiadku 💜💜💜06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
W związku z historią Rudej przypomniało mi się, jak mojemu koledze jego mama (zero znajomości angielskiego) kupiła w gimnazjum bluzę z napisem "suck my dick", bo się jej spodobała 😂 dopiero jak jej przetłumaczył to zrozumiała czemu nie chce w niej chodzić do szkoły. 😂
ABI90, megson91, emdar, Żanetka93, MilusińskaMilena, joana, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
Kaga hahaha
Boże dziewczyny, poszłam tam, proszę o wyniki, a pani na recepcji, że nie ma. Ja już prawie w płacz -_- a ona ze doktor będzie miał w systemie ale drukowanych nie ma. No i w systemie były. Nie ma w ogóle ryzyka wad. Tzn jest minimalne. To co było zle, to moje ryzyko nadciśnienia i wcześniejszego rozwiązania przez to ciąży. Dostałam do mojej kolekcji leków acard 75 i tyle.
W ogóle kurde ja całe życie miałam za niskie ciśnienie, a teraz takie kwiatki
Megson a jak twój cukier?Kaga, megson91, emdar, MilusińskaMilena, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
Nada, super, że wszystko w porządku 💜💜💜
Mój cukier żyje swoim życiem 😂 naprawdę nie miałam siły przez tą chorobę przeczytać instrukcji obsługi tego ustrojstwa 😂 w sumie to nie jem prawie nic przez brak apetytu związany z tym przeziębieniem ☹️06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Oglądaliśmy właśnie z mężem Rozenkową 💜 mężowi tak się podobało, że mówi, żeby spytać się Was, czy znacie może jeszcze jakieś fajne filmy dokumentalne o tematyce in vitro? 💜06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
30.12 💜
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
nick nieaktualnyJa czekam na izbie, jestem po KTG, pani doktor powiedziała że jestem do przyjęcia, bo w między czasie pojawiły mi się wyniki badania moczu, które wskazują na lekki białkomocz.
Czekam teraz na usg i badanie ginekologiczne, formalności do przyjęcia i samo przyjęcie, więc trochę zejdzie.
Megson, tak jestem w Ujastku, więc standardowo przytrzymają mnie już do terminu, bo standardowa procedura przy przyjęciu na patologię to 14 dni, ja mam do terminu od dzisiaj 15.megson91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻanetka my kupiliśmy termofor Mr.B od lullalove. Jest wielokrotnego użytku a działa jak przytulanka. Nas kolki ominęły wiec słabo się przydał.
Noc przespana ale dzień (jak i cały weekend) jęczydupka /nosirączka. Dobrze ze mąż dopiero na moc dziś szedł no bym musiała tez pampersy ubierać 😅🙈
Nada uf. ❤️ co za baba z Tej baby co niepokoi ciężarna 😒
Ruda trzymajcie się tam dzielnie 😘 Helenka niech posiedzi w cieple jeszcze bo mrozy ida powiedz jej 🤗
Oo kolejne bluzniaki w październiku super 😀 to byłby czad.
nada lubi tę wiadomość
-
Uff Nada, ulżyło mi jak przeczytałam że wszystko u Was ok. Naprawdę co za nie empatyczne babsko..
Ruda kciuki za Was, przede wszystkim za Ciebie żebyś wytrwała w tym szpitalu 😙 a jak z mężem? Dogadaliście się?nada lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Żanetka a z tym nabiałem to nie takie głupie, bo u nas koniec kolek zbiegł się w czasie z wykluczeniem nabiału w mojej diecie. Teraz powoli do niego wracam i nic się nie dzieje, ale jem go minimalne ilości, bo... sama się na tej diecie dużo lepiej czuje. Mleko nigdy mi nie siadało i nauczyłam się je zastępować.
-
Nada jak dobrze😘😘😘
Ruda dawaj znać co i jak😊
Megson mam nadzieję, że bedziesz sie wysypiac.
Why no dresik super 😁
Kaga teściowa powinna mieć więcej wyczucia.
Żanetka moja kuzynka jak moja Misia miała kolki to właśnie zmieniła nawyki zyniowe i bodajże koperek piła.
Milenka też bym tak chciała, ale myślę że Ty jesteś bliżej celu niż Ci sie wydaje. U mnoe zaczyna sie cykl sypać i chyba kupie sobie ovarin.
Z mężem gadać nie umiem bo mnie denerwuje jego podejście do pewnych kwesti-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyWhy oglądałam też termodorki i właśnie zamówimy poki co mamy takie woreczki
Kaga właśnie lekarka mi doradziła spróbować nie jeść nabialu ( a ostatnia wjezdzlaa albo Jajecznica albo jajko jadłam na twardo) i pić Wlansie herbatkę koperkowa tak jak Kasia pisała
Także zobaczymy może da się to jakoś przystopować...
Serce pęka jak tak płacze 😥
Teraz sobie śpi słodziutko więc lecę pod prysznic -
Nada uf co za szczęście ❤ ale babsko udusilabym...
Kaga wiadome, ze dzis u Ciebie duzo zrobilo zmeczenie. Dlatego wlasnie pomyslalam, ze jak tesciowa pojdzie to odpoczniecie. Mnie dzis moja nawet rozczulila wrocilam od taty a ona od razu w progu domu pytala jak wyniki. Mile, ze sie pamietala i wogole 😊
Megson super, ze juz lepiej 😘
Kas polecam Ovarin ale i Castangus...
Filmik napewno obejrze jutro na spokojnie😊
A u mnie dzis liche popoludnie, bo odebralam wyniki i sa zle raczej... i mocz.. i morfologia.. i toxo... co sie splakalam to moje...
Ruda kciuki za pobyt, bo wiadome jak jest w szpitalach 🤞 ale tam bedziesz pod dobra opieka i nie bedziesz sie stresowala tak gdyby cos... a jak z mezem??megson91, Kaga, nada lubią tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Kaś, ja polecam Ovarin bardzo. W ciągu trzech miesięcy pomógł wyregulować mi cykle, ale mi też pomogła (tak uważam) akupunktura. A przypominam że zaczęłam się starać jak miałam prawie 37 lat, więc oddech matki natury czułam na karku😉. No i z prolaktyną zrobiłam porządek (Dostinex). Ale z mężem kochana to "zrób porządek" bo możesz łykać pół apteki, ale bez seksu w okolicach owu no to dupa z tego będzie.42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙