Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Emdar, ja tak..ale mąż jest na nie. 'rozmawialismy' o tym raz i powiedział że on tak nie chce. Piszę 'rozmawialiśmy' bo to bylo bodajże w sylwestra, położyliśmy się do łóżka, mocno po % i ja zaczelam płakać, bo tata nam wcześniej powiedziała że szanuje nas za decyzję, że czekamy z dzieckiem, że sami dom budujemy itp. A ja się później popłakałam w łóżku bo rodzice tak czekają na wnuka od nas a ja wiem, że możemy go im nie dać,i mąż coś zaczal gadać, że im powie ze nie możemy, a ja że nie, że są przecież inne opcje jak dawca albo adopcja a mąż na to, że on tak nie chce i się nie zgodzi.. Wiadomo, że po alkoholu się mówi szczerze.. Więc znam już jego zdanie..
Ale mam zamiar poruszyć ten temat jak będziemy w Warszawie.. Może po wizycie u lekarza, pójdziemy na spacer po Wawce i spróbuję go wypytać znów o to. Mój mąż ma ciężki charakter, i muszę ostrożnie o takich rzeczach mówić i pytać, bo jemu coś nie podejdzie i się zamknie w sobie i koniec tematu. -
Bylo raz w piątek. W sobotę rano chcieliśmy ale zadzwonił telefon do meza i zbierał się szybko do pracy, a później wieczorem alko , wczoraj rano kłótnia, płacz mój. Wieczorem było lepiej ale mąż poszedł spać i dupa...-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyMilenka ale masz pamięć 😘 tak, umylam podłogi o północy o 5 obudziły mnie bóle 🙈🤦🏼♀️ może przypadek ale jeśli wielkość brzucha pozwala i samopoczucie to czemu nie 😂
Obyś i Ty za chwile stosowała tą metodę 😀
Nada bez stresu 😘 zaraz wszystkiego się dowiesz.
Sisska znany typ mężczyzny, ciężko podejść i walić prosto z mostu. Chociaż czasem tak jest najlepiej. 😘
Ruda 🔝 Emdar 🔝to teraz tylko czekać a my znów cioteczki z popcornem przy ekranach tel 😍✊🏼
Ja się wogole czuje jakbym już kilkoro dzieci urodziła ciagle emocje inoczekiwaniw na bobaski ❤️
Megson jak samopoczucie? 😘 pospalas coś więcej w weekend?
Poniżej wstawiam „ciepły” dres Maksa (jak to mówi mąż). Komentarz mój zbędny - no ale czy tylko ja widzę ze to dziewczęcy wzór 🤦🏼♀️ ?
MilusińskaMilena, Żanetka93, joana, emdar, Kaga, megson91 lubią tę wiadomość
-
Why przerypane z takim typem.. Nawet jak się kłócimy to się nie kłócimy tylko ja gadam co mi leży na sercu, on słucha i czasem coś tylko powie. Ja się wygadam i mi lżej, moge się godzić, ale on będzie chodził jak struty kilka dni, musi sobie przetrawić to i pomału zaczyna normalnie gadać, a ja zaś sie wtedy wkurzam, że się nie odzywa i znów sie ja obrażam i tak w kółko i czasem z głupoty, przez 2 tygodnie się nie odzywamy.. Najgorzej było jak jeździł w trasy, pokłóciliśmy się i ja na fb sprawdzałam czy jest dostępny i czy zmienia się lokalizacja bo się bałam ze coś się stało mu, bo wiadomo były ciche dni więc zero znaku życia 🤦♀️
Uroczy chłopiec ale moim zdaniem też dresik dziewczęcy 😉 ale czasem ciężko coś odróżnić co jest dla chłopca a co dla dziewczynki😂 mój mąż czasem jak gdzies wchodzimy do sklepu to się mnie pyta które to dział męski bo dla niego większość tych ubrań teraz męskich wygląda jak damskie 😂Why.Not.Now lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Why dzięki 😙
Tak właśnie skojarzyłam że u Ciebie była akcja reakcja. Może to czysty przypadek ale myślę że to mycie też trochę przyspieszyło przybycie Maksia na świat 🙂
Co do dresiku.. Cóż, to zdecydowanie dziewczęcy, aczkolwiek jest takie powiedzenie: ładnemu to we wszystkim ładnie 🙂 a Mały dżentelmen już teraz wygląda mega męsko i przystojnie i nawet różowy dresik nie jest w stanie ująć mu męskości 🙂❤️
Żanetka93, Why.Not.Now lubią tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualnyEmdar, a może nam się jednak uda w ten sam dzień, jesteś ode mnie o tydzień do przodu, a ja tydzień przed terminem mam cc, więc jeśli Twoje dziecko będzie punktualne to szanse są spore, noo ale jeśli tak jak mówisz Julek to dżentelmen, to Helenkę przepuści 😊😊
Why, cóż za przystojniak, ale kilka dni temu maj mąż przywiózł siatę ubranek dla naszej małej od "mamuni", żeby to poprać. Wzięłam się z nim za to wczoraj i przejrzałam te szmatki, jakości chiński supermarket i natknęłam się na kaftanik z napisem "Przystojny po tatusiu" 😂😂.
O dziwo dała mu to już wcześniej, a nie zabobony...
Ale tak jak pisałyście - teściowie temat rzeka, a ja im dłużej jestem w ciąży to tym bardziej znielubiam moich.
Milenka, trzymam za Ciebie mocno kciuki, jakoś tak wewnętrznie wierzę, że to już! ❤️ Mam nadzieję, że przeczucie mnie nie myli.
Kaś, głowa do góry! Mężczyźni tacy już są, ja ze swoim też mam mnóstwo przebojów i niejednokrotnie chciałabym go utopić w szklance wody. Na mojego zawsze działa terapia szokowa, wtedy się otrząsa, więc może znajdziesz jakiś sposób.emdar lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny tak bardzo bym chciała żeby te Wasze przeczucia się sprawdziły ❤️
W dodatku mam takie Marzenie.. Skoro termin przypadałby już na październik, a ja mam w 100% powtórzyć historie Kagi i Madzi to potrzebuję jeszcze kogoś żeby te nasze bliźniaki były podwójne.. A więc Kaś, losuję Ciebie, powtórzmy historie i niech będą kolejne bliźniaki ❤️
A już spełnieniem moich najskrytszych marzeń będzie, gdy zdarzy się cud i Sisska do nas dołączy i tym razem będą trojaczki 🍀
Ruda no cóż, nie wiem jak skomentować ten kaftanik od Twojej teściowej.. No brak mi słów.. 🙈Kaga lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Dziewczyny mam link do filmu online Rozenek gdyby któraś chciała obejrzeć
https://radsliwa.wistia.com/medias/xjdw3bw52w?wtime=0joana, megson91, Kaś28 lubią tę wiadomość
Starania od 06.2018
-
nick nieaktualny
-
Milenka ja jakos mam nadzieje, ze to Twój cykl ❤ mocno wierze, ze tak bedzie 😊 pomysl ja tez juz zrezygnowana usunelam konto bo stracilam wiare.. a tu taka niespodzianka 😊 marze, zeby bylo tak i u Ciebie 🥰
A pomysl o bliźniakach z Kas czy trojaczki z Sisska to juz wogole najlepszy pomysl 🤞🤞🤞
Why powiem tak.. Maksiu jest tak przystojny, ze nawet rozowy dresik nie moze odebrac mu jego uroku 😍 ale tesciowa sie udala 😅
Nada rozumiem braku weny... ja tez chcialabym cos zrobic ale u mnie leniwstwo wygrywa.
A pogoda taka istnie spacerowa 😫 tylko gdzie tu mam isc na wsi co ja nawet okolic nie znam 🤦♀️
Nada kciuki za wizyte 🤞🤞🤞
Megson jak dzis??Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 14:32
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Why, dresik faktycznie mało męski, ale może faktycznie jak pisze Żanetka, Twoja teściowa jest bez ograniczeń 🤣Ale to prawda ładnemu we wszystkim ładnie😀 A w ogóle to zammieńcie się z Rudą, i po kłopocie 🤣 Ruda, moze Twoja teściowa nie wierzy w USG i uparcie wierzy ze będzie wnuk, a nie wnuczka?
Joana, a jak u Ciebie atmosfera? Teściowa nadal Cię stalkuje? Ej, no po wsi tez można iść na spacer, powietrze zdrowe, chociaż u nas dziś w Wawie jest bardzo ok.
Sisska, ja nadal wierzę że unikniecie tematu dawcy nasienia 🍀🍀🍀
Żanetka, a może to jednak nie kolki? Może Fabianek ma po prostu słabszy dzień?
Megson, co u Ciebie? Lepiej coś?
Milenka, dzięki za linka. Film widziałam, bardzo dobry.42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualny
-
To by było mega takie trojaczki forumowe ❤️ ale u nas tak szybko na pewno nie będzie, bo na biopsje pewnie z miesiąc czekania albo i więcej, potem wyniki też trochę i ewentualna stymulacja przed in vitro. Ale za Was trzymam mocno kciuki! W końcu nasze marzenia się spełnia 😊
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ja się umyłam i zbieramy się do szpitala.
Skacze mi ciśnienie, przyszły mi wyniki laboratoryjne i mam podniesione PH moczu poza normą i pojawiło się białko 😳
Dodatkowo strasznie boli mnie podbrzusze, może chociaż mi to KTG zrobią!
Trzymajcie kciuki!megson91 lubi tę wiadomość