Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Żanetko mogę się tylko domyślać 🙂
Zdecydowanie potrzebowałaś odpoczynku..
Dziś nawet widziałam w necie mema "moja mama to chyba nie lubi spać w nocy.. O której bym jej nie zawołał, zawsze przychodzi" a w tle uroczy bobas 😁
Hahah mojej znajomej mąż mówił "chodź synu, matka otwiera mleczarnie" 😂Żanetka93 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilenko mi się organizm tak przestawił ze nie potrzebuje już budzika w nocy bo sama się wybudzam o stałych porach bo zawsze zanim zaczem karmić odciagam sobie trochę mleka wtedy jest lepiej... A jak już zacznę to mam wrażenie że to nie jest sen tylko czuwanie...
Także dziś jak wyszli razem to zasnelam tak mocno jak dawniej 😅 i potrzebne to było bo czuję się jak nowonarodzona...
A czasem może i to głupie ale jak mały śpi to ja potrafię siedzieć przy nim i na niego patrzeć...
Czasem się tak fajnie uśmiechnie na śnie i to jest takie słodkie...
Taki widok sprawia że całe zmęczenie nagle gdzieś tam odchodzi
Ruda no już za parę chwil powitamy Helenkę ❤️❤️
-
Ruda czasu coraz mniej 😊
Kaga ja uzywam gabki, ale nie pomoge.. mam taka rozowa, ale firmy nie pamiętam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 14:32
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
U mnie owulacja jakiej dawno nie było, śluzu tyle że szok. Jak już wiem, że nie zajdę naturalnie to nagle moje ciało wróciło do dawnych cykli z dużą ilością śluzu w trakcie owulacji.. A jak jeszcze była nadzieja to śluzu ze świeca szukać..
Co do gąbeczek, ja używam z Rossmanna jakiejś zielonej 😂 i super się sprawdza. A z Ali też mam zamiar zamówić bo słyszałam pozytywne opinie.
Dziewczyny w piątek wizyta u dr Wolskiego 😊 nie mogę się doczekać, ciekawe co powie. Mam nadzieję że nie każe nam długo czekać na biopsje.joana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się ja w 37 tc., czyli oficjalnie donoszona ciąża! 🤰
Oby dotrwać, te 15 dni jeszcze, ale jeśli nie to jestem spokojniejsza, niech się dzieje wola nieba!Żanetka93, emdar, nada, joana, MissKathy92, Sisska, Kaga, Why.Not.Now, megson91 lubią tę wiadomość
-
Ruda tak sie cieszę, że Helenka jednak trochę zmieniła zdanie i pomieszkala u Ciebie 😘😘
Emdar no dobry sposób na poród to podobno mycie podłóg na kolanach ale tę metodę stosuje sie od momentu bycia po terminie 😋
Ja oficjalnie uważam cykl za stracony.-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
Emdar oby Julek niedlugo chciał wyskoczyc z brzuszka mamy 😅😊🤞co do rad to moja kolezanka jak sie oszczędzala cala ciaze, bo ogolnie miala ciezka. Tak jak miala donoszona zaczela skladac z mezem meble do sypialni 😊 dwa dni i dzidzia byla na świecie 😂
Ruda gratki 🥰 Helenka sama wiedziala, ze musi jeszcze ciut poczekac no mama stresuje sie waga 😊
Sisska kciuki zacisniete za wizyte 😊 a sluz przyda sie jeszcze napewno i wtedy tez bedzie 😊
Kas jak z mezem??
Milenka jak sie czujesz??Sisska, MilusińskaMilena lubią tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Dziękuję za polecenie gąbek 🙂 moze któraś z nich mi spasuje.
Ruda Ty to chyba jutro już 38 tydz zaczynasz wg suwaczka? 🤔 W każdym razie ciąża donoszona to koniec 37 tyg, więc gratuluję, przetrwałaś to. 😁
Teraz czekamy kto pierwszy 🙂
Milenka ja jednak całym sercem jestem z Tobą i trzymam kciuki. Zamierzasz testować czy czekasz na okres? U mnie 5.02 był już miarodajny wynik a miałam zastrzyk tego samego dnia co Ty.MilusińskaMilena lubi tę wiadomość
-
Ruda, gratki 😙 teraz już możesz być spokojna o Helenkę ❤️
W ogóle Emdar, Ruda, a co powiecie na kolejne forumowe bliźniaki? 🙂
Co do mycia podłóg na kolanach na wywołanie porodu.. Why, czy Ty przypadkiem z tego nie skorzystałaś? Tak mi się kojarzy..
Kaś, przykro mi. Nic a nic nie było? Rozmawialiście?
Sisska, kciuki za wizytę. Ja to czuję że u Was będzie wszystko ok i dołączysz do mamusiek 😙🍀
Asia ja też mam często takie teksty do męża, tylko zwykle raczej w żartach..
Czuję się nieźle, dziękuję. Najgorzej jest jak kładę się spać, od razu mnie męczy kaszel, a gdy tylko zasnę jest ok.
Kaga, raczej nie będę testować wcześniej niż w terminie @, w ogóle nie wiem czy będę testować..
Nie wiem z resztą o co chodzi ale od wczoraj mam takie objawy jak zawsze na chwilę przed @ a ja jestem dopiero 9dpo dzisiaj. Tempka też już zaczęła spadać trochę wcześniej niż zwykle.. Także, Kaga chyba nie będzie bliźniaka. Ale dziękuję za wiarę 😙Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Milenka 😊 obyście miały rację, że szybko się uda, że wogóle znajdą plemniki. Bo co jak co ale tego się obawiam, bo jest to bardzo realne, że jednak tych plemników nie ma 😕 z takim kariotypem jest to bardzo możliwe eh. I oby Lekarz nie kazał nam długo czekać na biopsje
-
Milenka, wszystkie tu zaciskamy kciuki(plus bobasy w brzuchach) więc musi być dobrze 👍Na kiedy masz termin @? A co do forumowych bliźniaków z Rudą to ja w to wchodzę, ale serio mam przeczucie(oby nie!) że przenoszę Julka🙄Obstawiam więc że Helenka będzie pierwsza(Julek od małego będzie prawdziwym mężczyzną i będzie przepuszczał kobiety😉)
Siska, a rozpatrujecie - ewentualnie - opcję dawstwa nasienia? Wiem że to daleka opcja, i oczywiście życzę Wam żeby okazała się zbędna, ale w ogóle bierzecie to pod uwagę?
Kas, szkoda cyklu, ale czasem trzeba powiedzieć trudno. W następnym przyciśnij bardziej męża ✊. A co mycia podłóg to mąż w weekend tak wysprzątał mieszkanie jakby Sanepid miał wpaść n a inspekcję, z naturalnych metod indukowania porodu wybieram na dziś spacer. Miłego dnia kochane ❤️42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Hejka
Lekarza mam dzisiaj na 15:15 ale nie dostałam smsa o wynikach jeszcze będę tam o 12 dzwonić. Wiec albo dzisiaj o 15, albo jutro zarezerwowałam sobie 8:15z W ogóle to jest chore, że dzwonili w piątek a wyników całych jeszcze nie ma. W jaki sposób to miało pomóc ?-_-
Sisska dawaj znać!
Boże jakie nudy w domu... skacze między pnś i ddtvn. Nie wiem co ja jeszcze produktywnego mogę robić. Może zacząć się czegoś uczyć. Najgorzej, że nic się nie chce.