Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ojejku Milenka ☹️ ale poparzenie ☹️
Why ja uwielbiam te legginsy 🤣jak je zobaczyłam w HM to od razu brałam. A Twój Maksiu taki przystojniak ❤️ widziałam wczoraj fotkę ❤️
Nada ale ładne zdjęcie 😊 tyle zieleni i w ogóle 😊
Jejku wczoraj Megson pisała, że wpadła w jakaś panike a dziś ja już mam tak dość. Matko, ja też tak tęsknię za moją rodziną. Planowałam na wiosnę tam pojechać, blisko natury, odetchnąć świeżym powietrzem. Gdybym miała pewność, że nie miałam kontaktu z wirusem to już bym tam jechała, bo dostaje szału w tym mieszkaniu. Ale też się boje jak Milenka, że coś przywloke a tego moja babcia by raczej mogła nie przeżyć...
-
nick nieaktualnyMilenko Argosulfan by cie uratowal ale ta masc chyba jest na recepte 🤔🤔🤔
Mi dzis tak leb peka ze szok
To siedzenie na chacie chyba tak dziala
Dzis mialam sen ze latalam po lesie
W dodatku naga 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Chyba marzy mi sie jakas puszcza 😅
Wynioslam na balkon posciel...
Porwalo mi poduszke...
Zawisla pietro nizej a w mieszkaniu nikgo nie ma
Musze czekac 😅
O tym lekarzu tez mi sie dzis przewinal jakis artykul ale szczerze nawet nie kokarzylam goscia
Dopiero jak tu przeczytalam...
Smutna historia...
-
Milenka na szczescie ja nigdzie nie wychodze ani moj tato nikogo nie widuje .. tak to tez nie jechalabym ze albo ja jego albo on mnie...
A tym bardziej wczoraj odezwalam sie, ze moze nie przyjade to doslownie az mu glos sie lamal, ze czemu.. widac taka tesknote i ze ma dosc samotnosci.
Juz zaluje ze remont sie przedluza bo zabralabym go do nas..
Why ani dobrze w ta strone ani w druga 🤦♀️ ale po syropku ciut sie unormowalo...
Chyba kazdy dusi sie juz w mieszkaniu.. tym bardziej, ze kazdy martwi sie dodatkowo od swoich bliskich.. ciezko byc takimi dla siebie odeseparowanymi..
Ruda to Ci niespodzianka 🤦♀️😪Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2020, 12:02
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Musiałam sobie spisać co Wam napisać bo mój mózg od braku tlenu z podworka słabo funkcjonuje 😂
Milenka ewidentnie zakład chcę na tym jeszcze skorzystać masakra jakaś ...
A oparzenie szok 😮😮 😮 nie podejrzewałam że to aż tak... Przykro mi
Ruda mówisz że zawsze wina teściowej ale nie zawsze bo czasem jest wina Tuska 😂
A okres szybko nie ma co... Powiem Ci że ja po ciąży też mam bardziej obfite @ ale za to u mnie mniej bolesne
Asia super że już jesteś u taty, odpoczywaj od teściowej 😊
Why mam nadzieję że Maks polubi spacerówkę Amelka uwielbia i grzecznie siedzi nawet w pasach których od początku nie lubiła (w samochodzie)
Teraz mamy od męża zakaz wychodzenia więc i spacerków nie ma 😭 ale chyba uskutecznie balkoning jak będzie pogoda
Kaga domyślam się że tęsknisz za rodziną i mam takie same podejscie, też się boje jechać do swoich, mój ciągle pracuje i nie wiadomo czy do domu tego cholerstwa nie przyniesie mimo że bardzo uważa ale wiadomo jak jest... -
Nada, proszę powiedz mi Ty w końcu próbowałaś robić kocyk na szydełku? 💜 mogłabyś mi podrzucić jakiś sprawdzony tutorial? Teściowa znalazła mi wczoraj szydełko i włoczki. Zastanawiam się nad zrobieniem kocyka dla malutkiej. Ja jak byłam młoda umiałam robić na drutach i to nawet sweterki w różne wzorki robiłam dla mojego psa 😂💜 szydełka nie miałam nigdy w ręku i zastanawiam się czy dam radę 🤷🏼♀️06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Ja mam w pracy maseczke, rekawiczki, biuro dla osób z zewnątrz zamknięte ale i tak nie wiadomo co to dalej będzie . Póki co mamy jeden plus z tej sytuacji- czas na robienie porządków w dokumentach.
Milenka zadzwoń do taty a on pewnie i tak nie liczy na to ze przyjedziesz bo wie jaka sytuacja. Ja sama do rodziców nie jezdze bo tata po zawale, mama astmatyk i jeszcze ma osłabiony organizm po operacji.
Mielnko musiało boleć 😕
Ruda ale jakby nie było ten okres to tez znak ze Twój organizm szybko wraca do normalnosci.
Why zatrułaś się?
Nada a herbatę masz? Bo kawy nienawidzę ale takie doborowe towarzystwo sie szykuje ze też bym wpadła 😁
Joanna no z tata to spokój i cisza. A jak z planem drzwi na górę?
Dziś mam plan sprzątać auto😁 niech moc będzie ze mną 😁
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyJa jutro pakuje mlodego i tez jade do mojego rodzinmego domu
Maz idzie do pracy na 24 h zeby miec wolny weekend
Wiec zapakuje rano nasza latorosl do samochu i pojedziemy sobie na dzien a wieczor wrocimy
Bede sie bawic w fryzjerke i nakladac mamie farbe 😅megson91, joana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś mam dzień wolny
Wstałam po 5. Później pomogłam mamie tapetę położyć.
Planuje jechać na jakieś zakupy bo za dużo to w lodówce nie ma hehe...
Ja zbytnio nawet nie oglądam wiadomosci. W pracy korona w domu korona to już przesada troche hehe...
Na szczęście z katarem już ciut lepiej. Jest znośny
Coś czuję że będzie katar na dłużej tak jak w tamtym roku. Od zimy przez wiosnę lato i do kolejnej zimy.
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
Żanetka a Ty daleko masz do rodziców? Chyba kiedyś pisałaś, ale umknęło mi.
Ruda super że udało się wyjść ❤️ jak nie masz tłumów w pobliżu to trzeba korzystać.
Wiecie a ja z przerażeniem patrzę na to co robią ludzie. W niedzielę/poniedziałek faktycznie ulice były puste, ale teraz jak patrzę przez okna to hulaj duszo, piekła nie ma... Np. przed chwilą dwie rodzinki z dziećmi się spotkały i poszly razem w jednym kierunku. Na placu zabaw wczoraj było pełno dzieci (już nie ma bo miasto place zamknęło). Albo takie trzy pijaczki w nocy siedziały na placu zabaw i piły piwo jak na chwilę wyszłam z psem. Jaja sobie ludzie robią... -
nick nieaktualny
-
Ruda super, ze udalo wyrwac sie na spacer. Widac, ze pogoda tez dopisala 😘
Kciuki za bioderka ❤
Kaga masz racje. U taty na miescie tez widac duzo osob.. i to glownie starsi, ale tacy, ze dobrze wiemy, ze nie mieszkaja sami....
Zanetka udanego dnia u rodzinki😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2020, 15:25
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie, ale zamówiłam tort, balony cyferki już mam i prezent też 🎁
Przyszedł mi ten smartwatch, a jemu nie dosyć że zegarek zaczął się psuć, to jeszcze pękł pasek.
I cały czas chodzi i mówi, że musi sobie zamówić zegarek... Oby tydzień wytrzymał!megson91 lubi tę wiadomość