Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hejka
Ruda, mój mąż ma zegarek z Huawei już chyba z 3 lata. Kupiłam mu kiedyś na urodziny. Zastanawiamy się teraz nad nowym, bo jednak już trochę go nosi, ale to był naprawdę super prezent . Myślę, że Twój Mąż też będzie zadowolony. Ja na urodziny dostałam nowego Samsunga (zmieniłam sobie system z IOSa), też sobie bardzo chwalę.
Megson, sorka, że dopiero teraz. Ja robie kocyk z tego linku: https://www.youtube.com/watch?v=hLfBHEHbNfA&t=454s tylko u mnie będzie większy trochę.
Kurde dziewczyny, my w ten weekend mieliśmy jechać po samochód. Ale nie wiem czy to bezpieczne... z drugiej strony kurde, chce go już kupić -_- no i kwestia spotkania z teściami. Spotykać się czy siedzieć w domu. Może nie ma co fiksować.
Wczoraj zaczełam oglądać / robić ten warsztat. Kurcze jest super. Nikt mi nigdy nie wyjaśnił o co tak naprawdę chodzi z tą miednicą. Polecam wam ( przynajmeniej pierwsze 40 minut, bo tyle przerobiłam)
-
Nada
Ja miałam jechać do teściów na urodziny ale rezygnuję.
Dla swojego i ich bezpieczeństwa takie jest moje zdanie.
I szczerze mówiąc i tak szwagier ich naraził na duże niebezpieczeństwo wracając z Niemiec olewając kwarantannę.
Lepiej dmuchać na zimne niż później obudzić się z ręką w nocniku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2020, 11:35
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualny
-
Joana
Zgadzam się z tym w 100%
Patrząc nawet na rodzinę mojego. Totalnie szwagier olał to co mówili. Dlatego ja tam się nie wybieram. Jak będzie trzeba to nawet w święta nie zawitam.
Szkoda że tej mlodej nie udało jej się wyjść z tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2020, 14:17
megson91 lubi tę wiadomość
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualny
-
Też słyszałam o tej sepsie, ale i tak straszne. Nieważne w sumie na co umarła. Nie powinno dojść do czegoś takiego w szpitalu Dlatego nikogo teraz nie wpuszczają. Ciekawe czy inne dziewczyny też się zaraziły? Oby nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2020, 15:38
-
Kaga, Stookrotka, joana lubią tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Megson , dokładnie .... sepsa, niewydolność oddechowa , uszkodzenia serca i nerek do najczęstsze powikłania koronawirusa! A o tym już nie powiedzą
A ja dzisiaj znalazłam taki artykuł... też nie jest to dobra wiadomość dla staraczek
https://www.google.pl/amp/s/kobieta.onet.pl/koronawirus-kobietom-ktore-planuja-ciaze-zaleca-sie-odlozenie-planow-prokreacyjnych/h6fk241.amp
Ja dzisiaj byłam na KTG... takie restrykcje w szpitalach a baba która mnie i inne kobiety obsługiwała (pielęgniarka) kaszlała jak najęta To jest po prostu chore..... siedziała z nami cały czas w pokoju, miała maseczkę ale już bez rękawiczek, poprawiała łapami coś na buzi a później nas bada Aż się we mnie gotuje
megson91, joana lubią tę wiadomość
8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
Ja to i tak ze staraniami jestem w czarnej dupoe bo badań zrobić nie mogę...-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
Stookrotka wrote:Megson , dokładnie .... sepsa, niewydolność oddechowa , uszkodzenia serca i nerek do najczęstsze powikłania koronawirusa! A o tym już nie powiedzą
A ja dzisiaj znalazłam taki artykuł... też nie jest to dobra wiadomość dla staraczek
https://www.google.pl/amp/s/kobieta.onet.pl/koronawirus-kobietom-ktore-planuja-ciaze-zaleca-sie-odlozenie-planow-prokreacyjnych/h6fk241.amp
Ja dzisiaj byłam na KTG... takie restrykcje w szpitalach a baba która mnie i inne kobiety obsługiwała (pielęgniarka) kaszlała jak najęta To jest po prostu chore..... siedziała z nami cały czas w pokoju, miała maseczkę ale już bez rękawiczek, poprawiała łapami coś na buzi a później nas bada Aż się we mnie gotuje
Stokrotko jak tam u Ciebie? Masz jakieś skurcze już lub rozwarcie? -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, widzę że temat 👑 kwitnie.. To straszne co się dzieje, dziś zaczęłam się naprawdę bardzo bać..
Zwłaszcza że pojechałam do rodziców.. Ale zrobiłam to, bo wczoraj były imieniny taty i gdy dzwoniłam do niego z życzeniami, czułam jego zawód i rozczarowanie że mnie nie będzie..
A z takich śmieszniejszych rzeczy.. Nie uwierzycie, ale dziś pierszy raz w życiu chyba miałam zgagę 🙈 normalnie nie wiedziałam co się ze mną dzieje 😂
Kaś, moje starania zeszły na boczny plan przez to co się wokół dzieje. Czasem przejdzie przez głowę myśl czy się udało czy nie, ale temat korony jest takim nr1, top tematów..Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
Kaga mnie też gotuje to że ludzie wracają zza granicy i mają w dupie kwarantannę...
To co się teraz dzieje to jakieś nieporozumienie
Tak to każdy pieprzy że nie ma kiedy spędzić czasu z dziećmi bo ciągle praca a gdy jest nakaz siedzenia w chałupie na dupie to łażą wszędzie byle nie w domu
Dziś widzialam fotkę jak ludzie 60+ stoją gromadnie i czekają na otwarcie supermarketu
A niby oni są najbardziej narażeni więc powinni nawet z domów nie wychodzic...
Dlatego ja nawet się nigdzie nie ruszam z dzieckiem, nawet na spacer bo też przez klatkę muszę przejść a ostatnio pod klatką też sąsiedzi urządzili sobie pogawędkę gromadką...
Być może nawet na święta zostaniemy w domu no i co z tego? Trudno, będą kolejne święta a ja wolę je spędzić z rodzicami niż na cmentarzu...
Co do tej kobiety, strasznie mi przykro takie maleństwo zostało bez mamy 😭
I teraz już nie wiadomo będzie kto umiera z powodu epidemii a kto nie... Bo raz mówią jedno a zaraz co innegomegson91 lubi tę wiadomość
-
Nie wszyscy mają kwarantanne w dupie ale część ma i to w głębokiej jak Rów Marianski...
Milenka jedziemy na tym samym wózku.
Teraz pierwszeństwo u lekarza mają kobiety w ciąży i to rozumiem.
Ta młoda dziewczyna tragedia...
Korzystając z tego ze mam końcówkę okresu napiłam się Jim Beam Honey z cola i cytryną i jest smaczny😁😁megson91 lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
O matko ja tak tęsknię za alkoholem xD haha i serem brie. I chęcią na sex. Bo tego w ogóle nie ma u mnie. Wieczorami jestem tak zdechła, że nic nie jestem w stanie zrobić. Ledwo myje zęby.
Oglądałam wczoraj "w lesie dziś nie zaśnie nic" i powiem wam, że bez tragedii. Nie jest to jakieś rewelacyjny film ale przyjemnie się oglądało :p