X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
Odpowiedz

Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku

Oceń ten wątek:
  • joana Autorytet

Wysłany: 26 marca 2020, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarynka dziękuję 😘
    Moze to cisza przed burza? ✊

Adaś
    mhsvj44jn9w5kfkv.png

Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
    06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
  • katarynka9595 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2020, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    joana wrote:
    Katarynka dziękuję 😘
    Moze to cisza przed burza? ✊

Nie wiem, ale już mam wrażenie że nigdy nie urodze 😪 przepraszam za ten żal post ale mam wyjątkowo dołujący dzień dzisiaj

6cs 💚🤰
    Jagódka, Ur. 09.04.2020, 17:16 3600g, 57cm, sn 💗🤱

8fbdccf4c6.png

lprkmg7yglslnkid.png
  • MilusińskaMilena Autorytet

Wysłany: 26 marca 2020, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarynko zobaczysz że już niedługo będziesz miała małą przy sobie.. Może to mało pocieszające ale przyjdzie na świat w najlepszym dla siebie momencie i będziecie ją mieli już zawsze przy sobie😙 No a przynajmniej do 18 roku życia 🙂

Ja wciąż z niecierpliwością czekam aż spełni się wróżba Żanetki co do mojej osoby bo jakoś mój los robi Zanetce na przekór i psuje statystyki 😅

Dziewczyny, aż mi wstyd, dziś nie zrobiłam nic oprócz ugotowania zupy, zaścielania łóżka i zrobienia makeupu.. Siedzę zawinięta w koc i oglądam serial 😅

Żanetka93 lubi tę wiadomość

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nada Autorytet

Wysłany: 26 marca 2020, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milena za ten makeup powinnaś dostać order. Ja się wieki już nie malowałam. Ledwo mam siłę wieczorem krem nałożyć :o rano jest lepiej. Ale dzisiaj znowu nic nie ćwiczyłam... Muszę zacząć wcześniej wstawać, dzisiaj spaliśmy do 9... 🤦🏼🤦🏼🤦🏼

Polecacie coś ciekawego do czytania może? Albo oglądania ? Któraś z was ogląda Westworld?

PplPp1.png

Wysłany: 26 marca 2020, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nada polecam książki Pani Bukowej jako lekką lekturę do pośmiania ❤️
    Pożyczyła mi siostrzenica, jest rewelacyjna, kocham tą babkę 😂 tytuł to "Wielki ogarniacz życia", tak mi się spodobała ze zamówiłam trzy kolejne części 😅

Zebrałam się w sobie żeby się u malować bo już mnie korciło, brakowało mi tego.. Zrobiłam makeup o 8 rano, potem ugotowalam obiad i pojechałam na kawę do mamy ❤️ dziś na oczach gości kreska w kolorze neonowego różu 🌈

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
  • joana Autorytet

Wysłany: 26 marca 2020, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwiam za mejkap 😅 u mnie ostatnio tylko w dzien wizyty u lekarza 😂 maz smieje sie, ze jest zazdrosny 😋

Ksiazke ostatnio zaczelam "november 9". Narazie jest spoko 😊

Katarynka jeszcze troszke i bedziesz miala córeczkę obok siebie ❤❤❤

Adaś
    mhsvj44jn9w5kfkv.png

• joana Autorytet

Wysłany: 26 marca 2020, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda to Ty pisalas mi kiedys, ze masz wozek Baby Design Husky (lub Dotty)?? Jesli tak to napiszesz jakie zdanie masz juz po uzytkowaniu troszke? 😊 Chyba zdecydowalibysmy się na niego. A Wy tez z mezem jestescie wysocy jak my (ja 170cm, mąż 201) i zastanawiam sie czy jest wygodny do prowadzenia itp.

Adaś
    mhsvj44jn9w5kfkv.png

• nada Autorytet

Wysłany: 26 marca 2020, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popatrzę Milenka. A to taki poradnik? Ja teraz czytam Chmielarza Przejęcie :) jak na razie jest spoko.

Ale seriale nam się pokończyły :o Westworld wyszedł nowy ale coś się nie możemy zabrać.

Ruda a co z waszą przeprowadzka? Tak mi się przypomniało

PplPp1.png

Wysłany: 27 marca 2020, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki 😙

Nada poradnikiem bym tej książki nie nazwała. Ta książka to jeden wielki mem 😁 taka typowo żeby się wyluzować i pośmiać, a w obecnych czasach się to każdej z nas przyda..

joana lubi tę wiadomość

Starania od 06.2018

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2020, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Asiu, my mamy baby design husky.
    Ja jestem z niego bardzo zadowolona, chociaż jest naprawdę duży i my mając samochód Renault Laguna ciężko się nam mieści do bagażnika.

A co do mieszkania nada, mieliśmy szukać żeby się wprowadzić przed latem, ale obecnie trochę nam to zostało ograniczone. Niech się ten wirus skończy.

Wysłany: 27 marca 2020, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny które są zainteresowane książką Bukowej. Wrzucam kilka fotek na jakiej zasadzie jest napisana 🙂 a nóż może Wam się spodoba i poprawi Wam nastrój ❤️

23c7cc79f747.jpg

2452653fee12.jpg

a3ce8e77712d.jpg

4ccbc5c7c1cd.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2020, 09:22

Żanetka93, ABI90, joana, nada, megson91 lubią tę wiadomość

Starania od 06.2018

atdc9vvj2aass4hn.png
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2020, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2020, 09:42

• joana Autorytet

Wysłany: 27 marca 2020, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milenka rzeczywiscie poprawia humor 😊
    My mamy Hyundai'a, wlasnie maz sie martwi o bagaznik... tak to bardzo mi sie podoba..😊ale z dzieckiem duzo bede jezdzila sama.. a dla mnie stoi biedna fiescina mala 😅 wiec tu moze byc problem..

Oby to szybko minelo...... bo wszystkim zmienil plany ten wirus... tyle ludzi zmarlo.. i ten stres. Oby niedlugo wszystko sie unormowalo..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 15:31

megson91 lubi tę wiadomość

Adaś
    mhsvj44jn9w5kfkv.png

• Kaś28 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2020, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam poniedziałek- wtorek wolny, później na telefon. Mam tylko 6dni płatnego urlopu a później bezplatny... masakra...
    Milenka Ty pomalowana, a ja do pracy założyłam sukienke i obcasy żeby się odchamic

-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
    - 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
    -03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
    -10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
    - 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
    -01.2020 start in-vitro ?
  • joana Autorytet

Wysłany: 27 marca 2020, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas przykro mi 😫😫😫 ale to nakaz od szefa, ze masz isc na bezplatny czy chcialas??

Adaś
    mhsvj44jn9w5kfkv.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2020, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam dzisiaj na myjni samochodowej, umyć swój samochód to też w pełnym makijażu 😂
    Ubrania też zamówiłam sobie online, ale a wiosnę po co skoro i tak się chodzi po domowemu, a na lato to nie wiadomo jaki rozmiar od tej kwarantanny.

Dzisiaj mój Tomeczek kończy 30 lat! 🍾🎂
    Wieczorem świętujemy we trójkę!

MilusińskaMilena, megson91, MissKathy92, Kaga lubią tę wiadomość

• Martyna1662 Debiutantka

Wysłany: 27 marca 2020, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny mam taki problem, ostatnią @ miałam 29.02, staramy się z mężem o dziecko, wczoraj popołudniu zrobiłam test ciążowy wyszła blada kreska, dziś rano go powtórzyłam z pierwszego moczu, i znowu blada kreska. Zrobiłam bHCG i wynik wyszedł 7.07 czy mam się martwić że wynik jest za niski? W poniedziałek będę w pracy także powtórzę badanie z krwi. Dodam że u mnie w laboratorium norma jest < 3.00mlU/ml niestety nie mam podanych norm na poszczególne tc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2020, 13:09

Wysłany: 27 marca 2020, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah Ruda widziałam tego mema z rozmiarem 😂😂😂

Wszystkiego najlepszego dla Tomka, niech będzie zdrowy, szczęśliwy i niech się mu spełnią marzenia 😙

Martyna, możemy Ci cicho gratulować, ale musisz powtórzyć badananie za 48/36h i sprawdzić jak przyrasta. Zbadaj też progesteron przy okazji 🙂 trzymam kciuki 🍀

Starania od 06.2018

atdc9vvj2aass4hn.png
  • Martyna1662 Debiutantka

Wysłany: 27 marca 2020, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie bardzo się boję że nie ma czego gratulować ale dziękuję.
    Od czasu owulacji pobolewa mnie podbrzusze A czasem mocniej zakłuje prawy jajnik, piersi mam nabrzmiałe ogólnie czuje się jakoś tak inaczej słabo mi czasem, 2 razy było mi niedobrze.
    No nic poczekam do poniedziałku i powtórzę badania.

• joana Autorytet

Wysłany: 27 marca 2020, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martyna trzymam kciuki za piękny przyrost w poniedziałe✊Ja tez startowalam z malej bety w pierwszej ciąży, bo szybkp robilam bete. A wiesz czasem dluzej trwa implantacja niz nam sie wydaje 😊 Po cichu gratuluje 😘

Ruda najlepszego dla męża 🥳🎂🍹🥂

Adaś
    mhsvj44jn9w5kfkv.png

‹‹ 965 966 967 968 969 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ