Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati2804 wrote:Ja aż też z ciekawość pobiorę i zobaczę roznice między aplikacjami😜
u mnie też jest spora różnica między dwoma aplikacjami - ovu i "pieriod tracker" 🙄Pati2804, elektro96 lubią tę wiadomość
👩🦰 27, PCOS
11.2023 - odstawienie AH / 7 cs / starania wstrzymane
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, foliany, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30 -
Malinowysorbet wrote:Cześć dziewczyny, życzę Wam miłego dnia i ściskam te, które przechodzą trudniejsze chwilę 🫂
Trzymam kciuki żeby to był nowy kropek na naszym forum !✊️😊
Ja też mam ogromną nadzieję, że nam się udało ❤️
Tuż po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych, w drugim dniu dni plodnych mieliśmy stosunek i albo będziemy mieć maluszka, albo mam rozregulowany cykl..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2024, 09:05
♀️29 ♂️34
- styczeń 2024- odstawienie AH, brak owulacji 6msc, PCOS
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️🌱 🥰🤰
• 1.03 betaHCG 222,70 mIU/ml prog 19,38 ng/mL (13dpo)
• 3.03 betaHCG 664,10 mIU/ml prog 21,24 ng/ml
• 5.03 betaHCG 1873,70 mIU prog 29,00 ng/ml
• 18.03 - z usg 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
• 2.04 - z usg 8+4 mały miś 🐻 CRL 2,01cm ❤️
• 16.04 - z usg 11+0 CRL 4,15cm ❤️
• 28.04 (I prenatalne) - z usg 12+2 CRL 5,82cm
niskie ryzyka 🥹 na 90% dziewczynka 🩷🥰
• 5.05 - 🐻🩷 rośniemy ok 90g i prawie 16cm długości
19.05 - wizyta ginekolog
- usg piersi
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Suzie wrote:U mnie Ovu też odwala, w ostatnim cyklu wyznaczyło mi, że owulacja była 14dc, a z moich obserwacji wynikało, że 17dc. No i moje obserwacje jednak miały racje. A apka krzyczała, że mogłam pomylić śluz płodny ze śluzem z podniecenia, więc nie sugeruje się ta apką w 100%.
tak tak, u mnie ten sam komunikat 🤪👩🦰 27, PCOS
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, foliany, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30 -
nick nieaktualnyPati2804 wrote:Ja z kolei czekam na poczekalni za lekarzem bo robię badania do pracy , jestem już taaaka głodna, nic nie jadłam a okazało się że nie pobierają mi krwi do badań...🙈😜
Nie masz w okolicy gdzieś miejsca, żeby wyskoczyć i coś kupić do jedzenia? Długa kolejka? -
elektro96 wrote:Widziałam właśnie, że wielokrotnie przewija się tutaj nazwa tej aplikacji 😊 W takim razie muszę spróbować 😁03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
kasia97 wrote:u mnie też jest spora różnica między dwoma aplikacjami - ovu i "pieriod tracker" 🙄
-
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Nie masz w okolicy gdzieś miejsca, żeby wyskoczyć i coś kupić do jedzenia? Długa kolejka?
Prezesoowa, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Ostatnio jak robiłam badania do pracy kontrolne ,to dwa tygodnie po nich byłam już w ciąży 😅 mam nadzieję że tym razem tez tak będzie haha😜
Dropsik, kasia97, Malinowysorbet, damrade, Gregorka, MummyYummy, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Oby tak było i tym razem
kiedy testujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2024, 09:34
Dropsik, Prezesoowa, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Czekam na owu , az testy potwierdza 😊 dzisiaj rano kreska była ciemniejsza na testach owu niż wczoraj także zbliża się wielkimi krokami 😜 i czuje od wieczora jajniki ale na zmianę, z tym że lewy bardziej . Jak będzie tak jak myślałam owu to spróbuję pierwszy raz zatestowac 28 lutego 😁🤭
@Pati idziemy "łeb w łeb" 😀 myślę że u mnie wieczorem owulak też będzie pozytywny i wtedy może 28.02 będę testować 😀Pati2804, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩🦰 27, PCOS
🙎♂️ 30 -
Pati2804 wrote:Ostatnio jak robiłam badania do pracy kontrolne ,to dwa tygodnie po nich byłam już w ciąży 😅 mam nadzieję że tym razem tez tak będzie haha😜
Pati2804, Zbuntowana lubią tę wiadomość
32 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Spodziewaliśmy się tego, był chory, ale to zawsze boli.
Jedno życie odchodzi, inne przychodzi…_ine lubi tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Olaura wrote:Dzień dobry! Kciuki za dzisiejsze testujące! 🤞🏻
Powiedziałabym, że w 5. Masz kompletne 4 tygodnie i jesteś w trakcie trwania piątego.
U mnie dziś 5+6, pierwszy kamień milowy, w pierwszej ciąży w tym dniu poroniłam i teraz jakoś z ogromnym stresem czekałam na ten dzień 💔 Wszystko dobrze, Kropek pozdrowił mocną kreską ❤️ Już nie mogę się doczekać wtorkowej wizyty 🥹mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Cześć dziewczyny. Dzisiaj 12DPO po zastrzyku OVi. badania bety: niestety ujemna 😢 niby się nie nastawiałam ale jednak boli 😔 dobrze że dzisiaj ładne słońce to chociaż na spacer na otarcie łez można się wybrać 🫶 trzymam kciuki za pozostałe testujące 🤞
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2024, 09:54
-
nick nieaktualnyDziewczyny kupiłam te badania. Wydałam prawie 2tys ale jakoś mi ulżyło, że przynajmniej będę wiedziała lub wykluczę te rzeczy. Teraz tylko do labu muszę się udać - niestety muszę na czczo więc dzisiaj odpada bo już śniadanko zjedzone, ale widziałam, że jutro pobierają też, to może pójdę
Na wyniki przyjdzie mi trochę poczekać, przynajmniej na część, ale jakoś mi tak ulżyło. Chyba potrzebowałam „coś” zrobić
@Kaja przykro mi. Przytulam. Przed chwilą też przechodziłam przez taki zawód (z resztą jak co miesiąc…). Doskonale rozumiem… kurcze wykańczające te starania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2024, 10:02
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry🤗☀️
Przepiękna dziś pogoda🤩! Dużo słońca od razu inna energia od rana.
Dziś zapowiada się spokojny dzień-oby trwał ☺️🤞
Wszystkie przytulam ❤️ trzymam za testujące ⏸️
Wspieram z 🤍🐒 oby ten luty przyniósł wysyp 🤰
Proszę dziś o sobie pomyśleć, jak ogarnę obowiązki planuje zrobić maseczkę na twarz i wlosy 🤩❤️
P.S. Robię przerwę od pomidorowej, gotowanie jej 3 razy z rzędu wystarczy, dziś w planach obiadowych wrapy z łososiem 🤗
Pięknego dnia 🤗
Przesyłam wirtualne kwiatuszki💐🌸🪷🏵🌹🥀🌺🌳🌼🌷🪻Prezesoowa, Nieprzejrzysta, AnitaK, NiedoszlaWielodzietna, Nusia28, Pati2804, Zbuntowana lubią tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️