Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
Odpowiedz

Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dropsik wrote:
    Dziwne, że tak mało objętości. A nic mężowi nie uciekło, że tak powiem, przy oddawaniu nasienia? Może nie złapał całe próbki 🤔

Przed wynikami sam mi mówił, że jakoś mało było nasienia, że się trochę zestresował i może dlatego...

Dropsik, Mikea lubią tę wiadomość

• kasia97 Autorytet

Wysłany: 1 lutego, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tajlandia22 wrote:
    Dziewczyny, a ja mam pytanie, jako do tych, co na forum przeżyły i przeczytały już sporo. Temat wiem, że przewijał się, ale do tej pory mnie aż tak nie interesował. Mianowicie - jak to jest z plamieniem na początku ciąży? Bo dzisiaj u siebie zauważyłam brązowy śluz… i nie wiem, czy się martwić, czy jest to normalne. Nie ma go dużo, ale no wątpliwości są 🥺

brązowy śluz nie powinien być groźny - ale na wszelki wypadek myślę, że warto skonsultować się ze swoim ginekologiem, dla własnego spokoju 😊

👩‍🦰 26 / 7 cs ✨
    💊 Omega 3, wit B6 i B12, C, D, E, kwas foliowy, inozytol, olej z wiesiołka, magnez, cynk, jod

🙎‍♂️ 30
  • ultramaryna_ Autorytet

Wysłany: 1 lutego, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @JoKoKoJo kochana, na mężczyznach się nie znam 😉 Z kimś już konsultowałaś te wyniki? Ale wiem na pewno, że suplementy potrafią baaaaardzo poprawić nasienie 👌 Jakbyś chciała to podzielę się rozpiską naszej @goska000, bo jej mąż ma rewelacyjne po jej zestawie witamin 🙂 😘

@Kasia111 a ten lekarz to jutro w piątek? 😉 Jeśli tak to kciuki mocne 🤞🍀

@magdalena321 ja bym nawet nie dyskutowała, tylko kazała mężowi sprawę krótko i szybko załatwić. To jego była żona. Ma się wymeldować i koniec, nie mieszka tam, a że ona nie chce w domu rodzinnym - co Was to obchodzi? 😤 Problemy Ci tylko robi… 🫣 współczuję 🫂😘

Anka32, Kasia111 lubią tę wiadomość

Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb

16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
    💊 Euthyrox, Clexane
    6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
    28.06. 3cm 🐨 (9+6)
    23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
    20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
    17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
    14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
    12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
    23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
    🩺 3.12.

preg.png
  • Tajlandia22 Autorytet

Wysłany: 1 lutego, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpowiadając zbiorczo - dzięki za rady ❤️

W sobotę idę na betę, wtedy też chce zrobić proga. Druga beta w poniedziałek. Jeśli się ten brązowy śluz utrzyma, to odezwę się do mojej lekarki.

Orientujecie się, ile powinien mniej więcej wynosić progesteron na tym etapie?

👩🏻27 👱🏼‍♂️26
    👰🏻‍♀️🤵🏼 04.2023

30.01.2024 - ⏸️🤞🏼
    14.02.2024 - wizyta u ginekologa ❤️ CRL 0,22
    27.03.2024 - prenatalne ❤️ CRL 5,43 cm, wszystko dobrze!
    22.05.2024 - połówkowe, 343 g 🩷
    05.10.2024 - Gabrysia na świecie! 3960g 💪🏼🌸♎️

age.png
  • aszin Autorytet

Wysłany: 1 lutego, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ultramaryna_ wrote:
    Ty się nami nie zajmuj, tylko proszę 🔥💥, bo ciotki czekają na małego Aszinka! 😍
    Kochana 🥹❤️

ultramaryna_, Kasiooola lubią tę wiadomość

🚩Hashimoto
    🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
    🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
    ~~~~~~~~~~~~~~
    13.02.2024 ⏸️ 5cs
    19.03.2024 💔💔
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    9cs:
    - 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
    - 2cs z Clo 🙏✨

💉Neoparin+💊 Acard150

„Somewhere over the rainbow…”
  • elektro96 Autorytet

Wysłany: 1 lutego, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ultramaryna_ wrote:
    @JoKoKoJo kochana, na mężczyznach się nie znam 😉 Z kimś już konsultowałaś te wyniki? Ale wiem na pewno, że suplementy potrafią baaaaardzo poprawić nasienie 👌 Jakbyś chciała to podzielę się rozpiską naszej @goska000, bo jej mąż ma rewelacyjne po jej zestawie witamin 🙂 😘

@magdalena321 ja bym nawet nie dyskutowała, tylko kazała mężowi sprawę krótko i szybko załatwić. To jego była żona. Ma się wymeldować i koniec, nie mieszka tam, a że ona nie chce w domu rodzinnym - co Was to obchodzi? 😤 Problemy Ci tylko robi… 🫣 współczuję 🫂😘
    Czy możesz podzielić się tą rozpiską witamin dla mężczyzn ? 😊

27 cs
    💁🏽‍♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
    💁🏽 Oligoteratozoospermia

Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺

Wysłany: 1 lutego, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tajlandia22 wrote:
    Odpowiadając zbiorczo - dzięki za rady ❤️

W sobotę idę na betę, wtedy też chce zrobić proga. Druga beta w poniedziałek. Jeśli się ten brązowy śluz utrzyma, to odezwę się do mojej lekarki.

Orientujecie się, ile powinien mniej więcej wynosić progesteron na tym etapie?
    Z moich obserwacji wynika, że powyżej 20 dziewczyny oceniały na dobry :)

🚩Hashimoto
    🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
    🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
    ~~~~~~~~~~~~~~
    13.02.2024 ⏸️ 5cs
    19.03.2024 💔💔
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    9cs:
    - 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
    - 2cs z Clo 🙏✨

💉Neoparin+💊 Acard150

„Somewhere over the rainbow…”
  • magdalena321 Autorytet

Wysłany: 1 lutego, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati2804 wrote:
    A w banku jakoś się tłumaczyli ze nie sprawdzili dokładnie danych osoby do której przypisywali długi? 🤬

W banku się nie wytłumaczyli tylko po przesłaniu raportów moich tak jakby „odpięli” mnie z listy dłużników ☹️ choć tyle dobrze ale nie mam pewności co będzie kiedyś jak będę chciała znów coś załatwić?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ultramaryna_ wrote:

Jeszcze wyników z nikim nie konsultowaliśmy, dopiero na 21 lutego umówiłam nas do dobrego androloga. Zobaczymy co powie. Czytałam, że podwyższone ph może świadczyć o problemach z prostatą... w ramach tej konsultacji andrologicznej będzie wykonane usg więc może wyjdzie przyczyna tych niższych parametrów nasienia 🙏
    Co do supli to akurat od jakiś 3-4 miesięcy już go nimi futruje 😅 ale on ogólnie pali fajki, mało się rusza i do tego przegina z cukrem... Mam nadzieję, że chociaż te wyniki zmobilizują go do zmiany trybu życia na nieco zdrowszy 🥴

ultramaryna_ lubi tę wiadomość

• magdalena321 Autorytet

Wysłany: 1 lutego, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olaura wrote:
    Magdalena, o kurde! Jak to jest w Polsce, ten sam adres, imię i nazwisko wystarcza do doprowadzenia do takiej sytuacji? Nie da się bardziej dokładnie zweryfikować danych osobowych, np. nr PESEL? Przecież to chore.

Sama znam sytuację, gdzie w jednym domu mieszkały dwie kobiety, które tak samo się nazywały: kumpel wziął ślub z dziewczyną, która miała takie samo imię jak jego siostra. Po tym jak jego żona przyjęła jego nazwisko, nazywały się tak samo z jego siostrą, a na dodatek po ślubie zamieszkali w jego domu rodzinnym, gdzie mieszkała także ta siostra 🙃

Właśnie u nas taka sama sytuacja tyle że ona nie przestała używać tego adresu do swoich paczek i listów. Masakra… Podobno to jest jak że czasem wyszukuje w banku po danych wstępnie i jeśli wyskakuje tzw „skażony adres” czyli pod którym widnieją już jakieś długi to z automatu blokuje możliwości kredytowe. Dopiero później musisz udowadniać że to nie Ty, po peselu i nr dowodu 😟

Olaura lubi tę wiadomość

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 1 lutego, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalena321 wrote:
    W banku się nie wytłumaczyli tylko po przesłaniu raportów moich tak jakby „odpięli” mnie z listy dłużników ☹️ choć tyle dobrze ale nie mam pewności co będzie kiedyś jak będę chciała znów coś załatwić?
    Ale jak w ogóle? Imię nazwisko i adres to są takie dane, które każdy może mieć podobne. Liczy się pesel i nr dowodu osobistego. Bank za przeproszeniem dał dupy i oni to powinni odkręcić i Cię jeszcze przeprosić. Nie jednemu psu Burek na imię. Kowalskich Janów na tym świecie milion. Po to bank w swoich dokumentach ma skan Twojego dowodu osobistego, żeby Cię z nikim nie pomylić.

aszin, Pati2804, magdalena321, Prezesoowa lubią tę wiadomość

03.2023💔 8tc 👼

01.2025🔜 ivf
  • Alesiamum Autorytet

Wysłany: 1 lutego, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalena321 wrote:
    Ja właśnie otworzyłam sobie drugie piwko..
    Mam dziś tak kiepski dzień że siedzę i ryczę.
    Wyobraźcie sobie taką sytuację:
    Idę do swojego banku, chce wziąć mały kredyt/pożyczkę bo mam dobrą ofertę. Składamy wniosek i pracownica banku (moja koleżanka) mówi mi że widnieje w BIGu i w rejestrze dłużników! Ja szok niedowierzanie bo nigdy z niczym nie zaległam, nigdy w życiu.
    Co się okazuje? W banku po danych imię i nazwisko oraz adres zamieszkania podpięli mnie od razu pod byłą żonę mojego męża. Niestety, wiem jak to wygląda ale głupi zbieg okoliczności ona ma to samo imię i teraz nazwisko co ja i posługuje się nadal adresem zamieszkania pod którym już nie mieszka od ponad 3 lat a w chwili obecnej mieszkam ja 🤯
    Ona ma długi komornicze i to wiemy bo przychodzą do nas na nasz adres listy od komornika. Ona nie chce żeby przychodziły do jej domu rodzinnego w którym teraz mieszka po rozwodzie bo gdyby się tam dowiedzieli co ona wyprawia to by ją stamtąd wyrzucili.
    Istny dramat co przeszłam, stres nerwy płacz, nie wiem co dalej. Pobrałam raporty o sobie w każdym możliwym rejestrze, wszędzie jestem czysta i udało się odkręcić to.
    Ale w tym momencie muszę czekać na dalsze kroki banku, analityków i centrali żebym mogła wnioskować o kredyt.
    Nie pytajcie o szczegóły, już moja głowa dziś więcej nie zniesie 😥
    Co zrobić żeby tamta zmieniła adres do korespondencji i zamieszkania? Myślę już o prawniku jakimś..

Nie może być dobrze? Spokojnie?

Dla Was życzę miłego wieczoru dziewczyny i spokojnego! 🫶🏻

Najlepiej ja wymeldować. Właściciel nieruchomości sklada wniosek do gminy lub urzędu i wskazuje że ona nie mieszka tam, nie ma swoich rzeczy, można dać świadka i po sprawie.
    Później pierwszy list jaki przyjdzie na nią zgłaszacie na poczcie że taka osoba nie mieszka pod tym adresem i mają obowiązek zwrócić list z adnotacja np "adresat wyprowadził się"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego, 19:51

Gregorka lubi tę wiadomość

👶 02.2016 moje największe szczęście ♥️
    07.2023 - walczymy o rodzeństwo
    🧑 36 🧒38

22.07.2024 IUI ❌
    17.08.2024 IUI ❌
    09.10.2024 punkcja
  • magdalena321 Autorytet

Wysłany: 1 lutego, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alesiamum wrote:
    Najlepiej ja wymeldować. Właściciel nieruchomości sklada wniosek do gminy lub urzędu i wskazuje że ona nie mieszka tam, nie ma swoich rzeczy, można dać świadka i po sprawie.

Tak tylko że ona nie jest tu zameldowana a po prostu posługuje się jakby miejscem adresem zamieszkania 😥

• magdalena321 Autorytet

Wysłany: 1 lutego, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly23 wrote:
    Ale jak w ogóle? Imię nazwisko i adres to są takie dane, które każdy może mieć podobne. Liczy się pesel i nr dowodu osobistego. Bank za przeproszeniem dał dupy i oni to powinni odkręcić i Cię jeszcze przeprosić. Nie jednemu psu Burek na imię. Kowalskich Janów na tym świecie milion. Po to bank w swoich dokumentach ma skan Twojego dowodu osobistego, żeby Cię z nikim nie pomylić.

Wina banku ewidentnie jeszcze powinni mnie przeprosić właśnie że narazili mnie na takie coś 🤯🤦🏻‍♀️ dopiero właśnie jak sprawdzili po moim skanie dowodu i peselu to doszli do tego 😏

• Liyss🧚🏻 Autorytet

Wysłany: 1 lutego, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gregorka brałam kiedyś dostinex i gin przepisywała mi 2 tabletki w opakowaniu za 120 zł a potem Pani farmaceutka powiedziała, że są pakowane po 8 szt w tej samej cenie 🙈 wkurzyłam się na te gin.

Ola28.28 przykro mi, że przeszłaś w swoim życiu takie ciężkie chwile. Cieszę się, że udało Ci się to przepracować ❤️ja aktualnie biorę na zbicie prolaktyny tabletki ziołowe bez recepty Castagnus. Tylko ja robiłam cała profilaktykę i różne badania prolaktyny + rezonans mózgu. Wcześniej brałam dostinex z 3 lata. Ciekawe co Tobie doradzi lekarz na zbicie i czy jakieś pogłębione badania 😁

Pati2804 trzymamy kciuki za jutrzejsze testowanie 😁

magdalena321 współczuje patowej sytuacji :( mam nadzieję, że szybko uda się wyprostować i załatwić tę pożyczkę

Dziewczyny, na luty wpisałam się na wolnego strzelca bo miałam testować najszybciej w dniu spodziewanej @. Dziś 24DC żadnych boli przepowiadających okres, tylko kilka h temu zaczęły się plamienia i teraz nie dawno jak byłam w wc to już praktycznie krew. Jeszcze się nie rozkręciła @ wiec czekam ale nic nie boli. A zawsze bolało i właśnie się zastanawiam czy to może być zasługa wiesiołka?!😁 ale byłby numer!
    Już na Winiarach pisałam, że odkąd jestem na forum to mi się pomieszało z cyklem najpierw 31 dni teraz 24 dni w zawsze idealnie na czas co 27/28 dni. Klątwa forum 🙈

Od rana mdłości z przerwami, wcześniej czułam jakby mnie coś brało, wzięłam gorąca kąpiel, wypiłam herbatę i jest lepiej tylko czasami jeszcze mdłości. Nie wiem chyba muszę się wygrzać w łóżku i nie wychodzić z domu. Od 4 dni całodniowe zmęczenie i zasypiam na stojąco. Wystarczyło pójść do biura i już jakieś wirusy… dajcie wiosnę!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego, 20:11

Pati2804, Gregorka lubią tę wiadomość

Nadzieja to początek wszystkiego✨

11cs 🍀
    19.04 12dpo ⏸️
    19.04 beta 122,90 🤞🏻
    22.04 beta 578,60 🤞🏻
    09.05 pierwsza wizyta 0,58 cm bobo z bijącym serduszkiem 🥹
    28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
    17.06 bobuś ma już 6 cm 😍 🩷?
    26.06 badania prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷?
    10.07 wszystko dobrze u bobo🥹🩷?
    24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
    06.08 córeczka waży 317g 🥰
    21.08 II badania prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
    03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
    01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
    16.10 III badania prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
    29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm 🥹
    🔜 19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
    🔜03.12 KTG + wizyta
    🔜 17.12 KTG + wizyta
    🔜 poród 🥰

preg.png
  • Alesiamum Autorytet

Wysłany: 1 lutego, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalena321 wrote:
    Tak tylko że ona nie jest tu zameldowana a po prostu posługuje się jakby miejscem adresem zamieszkania 😥

To zwracać każdy list żeby odnotowali że adresat się wyprowadzil. Muszą to zrobić jeśli taka informacje zgłosicie i list powinien wrócić do nadawcy

Butterfly23, Pati2804, Gregorka lubią tę wiadomość

👶 02.2016 moje największe szczęście ♥️
    07.2023 - walczymy o rodzeństwo
    🧑 36 🧒38

22.07.2024 IUI ❌
    17.08.2024 IUI ❌
    09.10.2024 punkcja
  • Dropsik Autorytet

Wysłany: 1 lutego, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JoKoKoJo wrote:
    Przed wynikami sam mi mówił, że jakoś mało było nasienia, że się trochę zestresował i może dlatego...
    Ja myślę, że tragedii nie ma. Warto skonsultować, dietę poprawić, zabrać o higienę typu luźne bokserki, brak sauny, chłodne kąpiele to co już wiadomo. Nie ma załamki, wyniki można poprawić. Może za 2-3 m-ce będą już inne wyniki, za drugim razem może stresu tyle nie będzie ;)

Gregorka, JoKoKoJo lubią tę wiadomość

• Prezesoowa Autorytet

Wysłany: 1 lutego, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za wsparcie, doceniam to ogromnie <3

Wyniki są dobre, aż za dobre i zastanawiamy się z mężem czy ktoś się nie pomylił opisując TK. W grę wchodzi, że absolutnie się pomyliła radiolog, która wykonywała mi USG, a jest to osoba znana z rzetelności w moim regionie i chodzę do niej od lat z polecenia, albo radiolog - swoją drogą doktor nauk medycznych - nie dopatrzył czegoś na TK. Okazuje się - wg opisu - że guz lity 2x2cm, który sama widziałam na zdjęciu z USG to wg TK jest ujście do żyły głównej... :o sama nie wiem co o tym myśleć, za tydzień mam konsultację u lekarza, który sam obejrzy płytę z badania i mam nadzieję, że oceni co jest co.

ultramaryna_, Dropsik, Pati2804, Sikoreczkaaa, KejtKa, Liyss🧚🏻, Alesiamum, Olaura, Sparky, Mikea, Ominoki, Suzie, elektro96, sernik_z_rodzynkami, Gregorka, Malamia, Leśneintro, JoKoKoJo, Jagodecka lubią tę wiadomość

When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch".
  • ultramaryna_ Autorytet

Wysłany: 1 lutego, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elektro96 wrote:
    Czy możesz podzielić się tą rozpiską witamin dla mężczyzn ? 😊
    IMG-5982.png

Proszę. @goska000 szerzę Twoją wiedzę dalej 😘🙏

@Liyss tak, wiesiołek podobno działa niwelująco na objawy przed okresem 🙂

Liyss🧚🏻, elektro96 lubią tę wiadomość

Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb

16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
    💊 Euthyrox, Clexane
    6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
    28.06. 3cm 🐨 (9+6)
    23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
    20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
    17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
    14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
    12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
    23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
    🩺 3.12.

preg.png
  • Zbuntowana Autorytet

Wysłany: 1 lutego, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowysorbet wrote:
    W moim przypadku seks kilka razy przyspieszył 🐒 to może i coś w tym jest. A pozostałe metody to wiadomo jak jest, jak nie chcesz to w tym momencie dostajesz 🤣
    U mjid też seks przyspieszył zawsze królowa 🐒ale coś ostatnio nie działa...

mięśniak macicy usunięty 2017
    drożność jajowodów 2018
    niedoczynność tarczycy
    nadwaga
    euthyrox N 25
    ona&on 2016
    naturalny cud boy 2021
    poronienie 2023
    poronienie 2024
    staramy się o drugi cud..07.2023
    po drodze torbiele mięśniaki..
    wiek ah ten wiek..

nadzieja zawsze umiera ostatnia...
‹‹ 35 36 37 38 39 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ