Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Dropsik wrote:Są wyniki!
Beta 171
Progesteron 27.50
TSH 0.68
Miałam nadzieję na wyższą betę, ale nie wiem ile jestem dpo, a 30dc. Heparyna wjechała od dzisiaj i czekam na sobotę.Dropsik, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Mnie proszę wpisać na 27.02 na testowanie😊🥰
Prosimy kochane o wiruski🦠 oby ten miesiąc był dla nas wyjątkowy,a ja dzisiaj miałam wizytę u nowej Pani endo-ginekolog😊 dostałam przypisany dostinex i glucophage. 12.02 monitoring i niech się dzieje😎😁 Plan mamy,a to juz duzo 😊🤗,ze jak się w tym cyklu nie powiedzie to w jeszcze kolejnym stymulacji dajemy szanse, a ja ona nie poskutkuje to IUI.
Wszystkie mocno tule 😊🤗🤗❤️
I przesyłam każdej wirtualne kwiatki 🌻🌼🌷🪻🌺Pati2804, Anka32, ultramaryna_, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Dziewczyny, dzwonili do mnie, że są wyniki. Mają przesłać na maila dziś albo jutro, ale wyjdę wcześniej i tam pojadę. Boje się tak, że chce mi się płakać i serce mnie boli Nawet mężowi nie mówię, bo chyba wolę sama to najpierw zobaczyć, a z drugiej strony nie wiem czy się odważę
hator, hator, hator! musi być dobrze! 🍀 🍀 🍀 🤞🏻🤞🏻🤞🏻Prezesoowa, Zbuntowana lubią tę wiadomość
Starania od 07.23
👩🏻 '88 👨🏻'89 -
Pati2804 wrote:Oo a pierwszy raz teraz brałaś większą dawke ? Podzielisz się spostrzeżeniami? 😀
Ps. Czuję się jak małe dziecko we mgle... xD 🤣Pati2804, kasia97 lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
🩺 3.12.
-
ultramaryna_ wrote:Jestem obecnie 6dc, czyli jeszcze jutro biorę ACC, na tę chwilę nie czuję nic 😅 Monitoringu nie będę miała, więc nie podejrzę, co się dzieje 😌 Ale boję się, że owu mogłaby wypaść wcześniej i właśnie kupiłam w Action zapasy testów, więc od 10dc będę kontrolować 🙂
ultramaryna_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Ci bardzo ❤️
Wszystko prawie że książkowo, oprócz prolaktyny..
Jakiś czas temu miałem podwyzszona i znów to samo.. nie wiem co jest przyczyną. Może mam depresje ? Niby jest okej a ciągle nie mam na nic ochoty. Libido zerowe. Mogłabym tylko spać.. -
Dzień dobry dziewczyny, nie ma opcji że was nadrobię, a jutro będę miała męża na weekend, więc nie ukrywam, że będę zajmować się czymś innym😁
Gratuluję dwóch kreseczek i bet ❤️❤️❤️Pati2804, kasia97, Majuna, Prezesoowa, Mikea, Tajlandia22, ultramaryna_, Chmurka21, Zbuntowana, Malamia, JoKoKoJo lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Anka32 wrote:Ten termometr microlife mt 16c2 wydaje sygnał dźwiękowy po zmierzeniu
Anka32, Tajlandia22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla28.28 wrote:Dziękuję Ci bardzo ❤️
Wszystko prawie że książkowo, oprócz prolaktyny..
Jakiś czas temu miałem podwyzszona i znów to samo.. nie wiem co jest przyczyną. Może mam depresje ? Niby jest okej a ciągle nie mam na nic ochoty. Libido zerowe. Mogłabym tylko spać..
Na pewno nie masz żadnych niedoborów?
A jak tarczyca? -
Anka32 wrote:Na pewno nie masz żadnych niedoborów?
A jak tarczyca?
Prolaktyna 33.
2 lata temu zmarł mi tata, była to śmierć samobójczą. Ratowałam go.. od tego czasu nie umiem odzyskać radości z życia. Chodziłam do psychologa, pogodziłam się z wszystkim. Myślę że wyszłam na prostą. Została mi tylko ta senność, ciągle zmęczenie brak libido. Jak spojrzysz na mnie z boku to wszystko jest okej, tak się też czuje. Ale ciągle bym tylko spala. Chyba to działanie prolaktyny widać.. W lutym idę na monitoring cyklu 😊 a może coś dostanę na zbicie tej prolaktyny i wrócę w 100% do normalności 😁 -
Mikea wrote:Teraz to prawie się nie mogę doczekać tej wizyty
Trzymam za Ciebie kciuki, by wszystko poszło dobrze 🍀 🤞🏻🎯
Macie komplet badań? Bo naprawdę dobrze jest przyjść już z badaniami, my mieliśmy badania nasienia, moje takie podstawowe, prog estr tsh morfologię amh itp. To już daje pewien obraz lekarzom:) -
Dziewczyny, gratuluję Wam ⏸️! Piękny początek miesiąca, oby tak dalej!
Tajlandia22, ultramaryna_, Zbuntowana lubią tę wiadomość
🇫🇮
👩 33 👨 34
Starania od 4/2023
⏸️ 7/2023
💔 8/2023 5t6d, poronienie samoistne
Ponowne starania od 10/2023
⏸️ 2/2024
20.2 GA 5t6d, CRL 3.2mm, serduszko bije ❤️
EDD 16.10.2024
3.4 GA 12t4d, CRL 64.3mm ❤️
EDD 12.10.2024
29.5 GA 20t4d, 364g chłopaka 😍💙
30.7 GA 29t3d, 1434g 😍💙
20.10.2024 - synek już z nami! 😍💙
41t1d, 3020g & 52cm
-
JoKoKoJo wrote:Hej 😊
Mamy wyniki badania nasienia:
https://ibb.co/9WyhQLY
https://ibb.co/jLTQX7x
Na pierwszy rzut oka widzę, że jest mega słabo...
Musimy się wybrać do androloga i zobaczymy co powie...
Według mnie nie jest aż tak źle - skoro miał gorączkę to to mogło mieć wpływ na wyniki. Plus ma podwyższone pH, więc to może świadczyć o ciągle trwającym zapaleniu.
Nie odbiegają aż tak mocno od zalecanych wartości. Wykuruje się, podeprze suplami - będzie dobrze! 🍀JoKoKoJo lubi tę wiadomość
Starania od 07.23
👩🏻 '88 👨🏻'89 -
Lola93 wrote:Dziękuję! ja za Ciebie też 🩵
Macie komplet badań? Bo naprawdę dobrze jest przyjść już z badaniami, my mieliśmy badania nasienia, moje takie podstawowe, prog estr tsh morfologię amh itp. To już daje pewien obraz lekarzom:)
M ma badania nasienia, ja mam hormonalne i zdjęcia usg z ostatniego cyklu. AMH też.
Chciałam teraz w nowym cyklu znowu powtórzyć hormony, tarczyce itd. M też chcę zaciągnąć, by mieć jak najnowsze wyniki.
Jak mam wydać na pierwszą wizytę 4 stówki to chcę przyjść przygotowana na maxaStarania od 07.23
👩🏻 '88 👨🏻'89 -
Ola ogromnie mi przykro, że takie doświadczenia za Tobą dobrze, że to przepracowałaś z psychologiem, bo nie wyobrażam sobie nawet jaka to trauma, przytulam mocno, mam nadzieję, że przyczyna senności zostanie zidentyfikowana i poczujesz niedługo więcej energii, żeby czerpać z życia
-
ultramaryna_ wrote:Kiedy idziecie do kliniki i jakie plany na tę wizytę? 🙂 Oj, życzę, abyś musiała ją odwołać 🤭 🤞🍀
-
Ola28.28 wrote:Wszystko inne w normie 😊
Prolaktyna 33.
2 lata temu zmarł mi tata, była to śmierć samobójczą. Ratowałam go.. od tego czasu nie umiem odzyskać radości z życia. Chodziłam do psychologa, pogodziłam się z wszystkim. Myślę że wyszłam na prostą. Została mi tylko ta senność, ciągle zmęczenie brak libido. Jak spojrzysz na mnie z boku to wszystko jest okej, tak się też czuje. Ale ciągle bym tylko spala. Chyba to działanie prolaktyny widać.. W lutym idę na monitoring cyklu 😊 a może coś dostanę na zbicie tej prolaktyny i wrócę w 100% do normalności 😁Ola28.28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla28.28 wrote:Wszystko inne w normie 😊
Prolaktyna 33.
2 lata temu zmarł mi tata, była to śmierć samobójczą. Ratowałam go.. od tego czasu nie umiem odzyskać radości z życia. Chodziłam do psychologa, pogodziłam się z wszystkim. Myślę że wyszłam na prostą. Została mi tylko ta senność, ciągle zmęczenie brak libido. Jak spojrzysz na mnie z boku to wszystko jest okej, tak się też czuje. Ale ciągle bym tylko spala. Chyba to działanie prolaktyny widać.. W lutym idę na monitoring cyklu 😊 a może coś dostanę na zbicie tej prolaktyny i wrócę w 100% do normalności 😁
Przykro mi z powodu taty 🥺🫂
Porozmawiaj może z lekarzem o tej prolaktynie, powinien coś podpowiedziećOla28.28 lubi tę wiadomość