Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to mam chęć na bigos 😍 babci mojego męża 😅 już się nie mogę doczekać aż go zjem 😂 bardziej na słone rzeczy mnie ciągnie i właśnie robię frytki z piekarnika 🙈02.2015 - 🩷🤱
11.2023 - 14 tydz 🩵💔 Trisomia 18
06.2024 - 23 tydz 🩷💔 Rozszczep kręgosłupa, wielowadzie. -
Byłam dzisiaj na wizycie. Wszystko idealnie, maluszek ma już ponad 3 cm, słyszeliśmy z mężem bicie serduszka i widzieliśmy jak macha nóżkami. Cudowne uczucie 🥰 Prenatalne mam za 3 tygodnie ☺️
https://zapodaj.net/plik-rMipQ1tX33
My święta spędzamy u rodziców, więc nie sprzątam jakoś szczególnie, przygotuje tylko żurek, ciasto i sałatkę. Całe szczęście, bo jutro jeszcze na popołudnie do pracyZaczarowan, Karos31, Dropsik, damrade, Pati2804, MonReve96, Sosenka93, _ine, Olaura, Izet lubią tę wiadomość
-
sernik_z_rodzynkami wrote:Byłam dzisiaj na wizycie. Wszystko idealnie, maluszek ma już ponad 3 cm, słyszeliśmy z mężem bicie serduszka i widzieliśmy jak macha nóżkami. Cudowne uczucie 🥰 Prenatalne mam za 3 tygodnie ☺️
My święta spędzamy u rodziców, więc nie sprzątam jakoś szczególnie, przygotuje tylko żurek, ciasto i sałatkę. Całe szczęście, bo jutro jeszcze na popołudnie do pracysernik_z_rodzynkami lubi tę wiadomość
-
Karos31 wrote:Ja to mam chęć na bigos 😍 babci mojego męża 😅 już się nie mogę doczekać aż go zjem 😂 bardziej na słone rzeczy mnie ciągnie i właśnie robię frytki z piekarnika 🙈
Karos31 lubi tę wiadomość
-
sernik_z_rodzynkami wrote:Byłam dzisiaj na wizycie. Wszystko idealnie, maluszek ma już ponad 3 cm, słyszeliśmy z mężem bicie serduszka i widzieliśmy jak macha nóżkami. Cudowne uczucie 🥰 Prenatalne mam za 3 tygodnie ☺️
My święta spędzamy u rodziców, więc nie sprzątam jakoś szczególnie, przygotuje tylko żurek, ciasto i sałatkę. Całe szczęście, bo jutro jeszcze na popołudnie do pracysernik_z_rodzynkami lubi tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
My również witamy się z ciotkami i mamy 1,15cm 🥰
Byłam dziś na wizycie , cala historie opisałam na wątku marcowym i listopadowe mamy 2024 więc nie będę Wam zanudzać 😅 ale to był jednocześnie stresujący i piękny dzień ❤
No i okazało się że jest maly krwiak i muszę się oszczędzać więc nie robię dzisiaj totalnie nic , jutro tylko trochę ogarnę mieszkanie , jedzenia nie muszę bo to robi teściowa i moja mama do ktorej też jedziemy na święta 🥰
Buziaki 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca, 21:28
Dropsik, Karos31, sernik_z_rodzynkami, Zaczarowan, _ine, Olaura, Izet lubią tę wiadomość
-
Pati, czytałam Twoją historię, szwagierka na medal ❤️ leżeć i odpoczywać proszę ❤️
Pati2804 lubi tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
@Pati, polubiłam za to, że z maluchem wszystko dobrze ☺️ dużo odpoczywaj i oszczędzaj się, krwiak z pewnością się niedługo wchłonie
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane ☺️ przez święta będzie mnie tutaj na pewno dużo mniej, więc przychodzę dzisiaj z życzeniami wesołych świąt. Obyście spędziły te święta w rodzinnej i pełnej miłości atmosferze. I żeby wasze zajączki w brzuchach rosły zdrowo ❤️
Pati2804, Zaczarowan, Dropsik, Kasia111, _ine, Izet lubią tę wiadomość
-
Ja też Wam życzę zdrowych i spokojnych Świąt, spędzonych w gronie najbliższych 😘 i żeby dzidziolki rosły zdrowo 🐣🐇🙂❤
Zaczarowan, MonReve96, Dropsik, Izet lubią tę wiadomość
-
Heeeeej! Wam również życzę spokojnych i rodzinnych świąt! 🐣
Dziewczyny, a przy okazji- wy też macie takie dziwne sny w ciąży? 😂😂🙈🙈🙈Pati2804, MonReve96, Dropsik lubią tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:Heeeeej! Wam również życzę spokojnych i rodzinnych świąt! 🐣
Dziewczyny, a przy okazji- wy też macie takie dziwne sny w ciąży? 😂😂🙈🙈🙈Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
W ogóle pozwolicie, że się czymś z wami podzielę. Wczoraj złapał mnie taki okropny ból brzucha, skurcze itp. nawet nie mogłam się schylic! 😭 Zaczął mnie bolec przed badaniem usg jamy brzusznej, jeszcze przed badaniem wymiotowałam i wtedy tak mnie wzdęło i takie silne bóle…
Podczas badania moich narządów wewnętrznych pozornie wszystko ok, ale kamienie zostały zlokalizowane.. tylko ja wiem, że ten ból nie był spowodowany kamicą nerkową. Nieraz miałam ataki.. ale dobra, zlokalizował też dzieciątko i było wszystko okej (serduszko, machał skarbek).
Wyszłam z badania i mówię sobie.. kurwa czy ja dojdę do auta? Bo tak mnie bolało.. wróciłam do domu, za nospą nie jestem, ale wzięłam. Dopiero wtedy nieco mi ulżyło… W nocy jeszcze niekiedy brzuch mnie pobolewal..
Obudziłam sie i na 11 mam wizytę u ginekologa, rozmawiałam z doktorem przez telefon i powiedział, że nie chce straszyć, ale trzeba przyjechać
Fajnie, że akcja serduszka była, ale trzeba sprawdzić szyjkę itp. martwię sie jak cholera dziewczyny…
Pisałam w emocjach, jak coś nieskładnie to sorrki.. -
Zaczarowan, ściskam mocno. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Daj znać po wizycie. Trzymam kciuki 🤞🤞
A co do snów, to faktycznie moje sny zrobiły się takie dość dziwne i bardzo realistyczne. Czasem się budzę i nie wiem co się stało, czy to był sen czy jawa 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca, 09:33
Zaczarowan, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:W ogóle pozwolicie, że się czymś z wami podzielę. Wczoraj złapał mnie taki okropny ból brzucha, skurcze itp. nawet nie mogłam się schylic! 😭 Zaczął mnie bolec przed badaniem usg jamy brzusznej, jeszcze przed badaniem wymiotowałam i wtedy tak mnie wzdęło i takie silne bóle…
Podczas badania moich narządów wewnętrznych pozornie wszystko ok, ale kamienie zostały zlokalizowane.. tylko ja wiem, że ten ból nie był spowodowany kamicą nerkową. Nieraz miałam ataki.. ale dobra, zlokalizował też dzieciątko i było wszystko okej (serduszko, machał skarbek).
Wyszłam z badania i mówię sobie.. kurwa czy ja dojdę do auta? Bo tak mnie bolało.. wróciłam do domu, za nospą nie jestem, ale wzięłam. Dopiero wtedy nieco mi ulżyło… W nocy jeszcze niekiedy brzuch mnie pobolewal..
Obudziłam sie i na 11 mam wizytę u ginekologa, rozmawiałam z doktorem przez telefon i powiedział, że nie chce straszyć, ale trzeba przyjechać
Fajnie, że akcja serduszka była, ale trzeba sprawdzić szyjkę itp. martwię sie jak cholera dziewczyny…
Pisałam w emocjach, jak coś nieskładnie to sorrki.. -
Zaczarowan wrote:W ogóle pozwolicie, że się czymś z wami podzielę. Wczoraj złapał mnie taki okropny ból brzucha, skurcze itp. nawet nie mogłam się schylic! 😭 Zaczął mnie bolec przed badaniem usg jamy brzusznej, jeszcze przed badaniem wymiotowałam i wtedy tak mnie wzdęło i takie silne bóle…
Pisałam w emocjach, jak coś nieskładnie to sorrki..
Dobrze, że masz wizytę u swojego gina. Trzymam kciuki i dawaj znać! -
Właśnie wyszłam, z dzieciątkiem wszystko dobrze. Ehhhh ulga! Miałam już czarny scenariusz przed oczami.
https://ibb.co/my8dgFm
Być może jest tak jak mówisz Dropsik, może to były te kamienie.. Dostałam zalecenie by jeszcze wrócić do progesteronu, przyjmować profilaktycznie.
Dziękuje za wsparcie ❤️❤️Dropsik, MonReve96, Pati2804, Olaura, Izet lubią tę wiadomość
-
Jakie piękne dzidziulki się tu pojawiły! 😍
@zaczarowan, współczuję strachu i bólu, ale dobrze, że sprawdziłaś i z dzieciątkiem wszystko ok ❤️Zaczarowan lubi tę wiadomość
🇫🇮
👩 33 👨 34
Starania od 4/2023
⏸️ 7/2023
💔 8/2023 5t6d, poronienie samoistne
Ponowne starania od 10/2023
⏸️ 2/2024
20.2 GA 5t6d, CRL 3.2mm, serduszko bije ❤️
EDD 16.10.2024
3.4 GA 12t4d, CRL 64.3mm ❤️
EDD 12.10.2024
29.5 GA 20t4d, 364g chłopaka 😍💙