Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaczarowan wrote:Właśnie wyszłam, z dzieciątkiem wszystko dobrze. Ehhhh ulga! Miałam już czarny scenariusz przed oczami.
https://ibb.co/my8dgFm
Być może jest tak jak mówisz Dropsik, może to były te kamienie.. Dostałam zalecenie by jeszcze wrócić do progesteronu, przyjmować profilaktycznie.
Dziękuje za wsparcie ❤️❤️
Super, że z maleństwem wszystko w porządku ❤️ a Ty jak się czujesz? Minęły trochę te bóle?Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
MonReve96 wrote:Super, że z maleństwem wszystko w porządku ❤️ a Ty jak się czujesz? Minęły trochę te bóle?
Tak.. już lepiej! dziękuje, że pytasz 🌷
Dobrego dnia ❤️MonReve96 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
Zaczarowan współczuję bardzo ale cieszę się, że wszystko ok. Odpoczywajcie w święta!
Co do snów - mam ich sporo ostatnio. Dziś śniło mi się, że kogoś mordowałam, ale nie pamiętam szczegółów 😂
Wszystkiego najlepszego dla Was na święta. Dużo spokoju i mało dram :*Zaczarowan, Pati2804, MonReve96 lubią tę wiadomość
-
@Zaczarowan, dobrze, że z maluszkiem wszystko dobrze 🙂 współczuję bólu, mam nadzieje, że to jednorazowa akcja
Dziewczyny, życzę Wam zdrowych i przede wszystkim spokojnych świąt, dużo odpoczynku 🐇🐤🥚Zaczarowan, Pati2804, MonReve96, damrade lubią tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:Właśnie wyszłam, z dzieciątkiem wszystko dobrze. Ehhhh ulga! Miałam już czarny scenariusz przed oczami.
https://ibb.co/my8dgFm
Być może jest tak jak mówisz Dropsik, może to były te kamienie.. Dostałam zalecenie by jeszcze wrócić do progesteronu, przyjmować profilaktycznie.
Dziękuje za wsparcie ❤️❤️
Mam nadzieję że bóle przejdą szybko 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca, 00:18
Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny 😘
Dobrze, że już po świętach, brzuch wzdęty na maxa przez to ciężkie jedzenie.. I wcale nie musiało być dużo żeby było mi ciężko 🙄 tak jak narzekałam na brak objawów tak teraz mam za swoje, mdłości mnie prześladują.. czasami słabe, czasami mocne. Jak sobie z nimi radzicie oprócz częstego jedzenia malych porcji ? -
Hej dziewczyny! :* U nas święta spokojnie i rodzinnie, czyli tak jak lubię. Nie za dużo, lecz w sam raz 😂
Właśnie- też jestem ciekawa, któraś powiedziała o ciąży? 🙈🐣❤️ my stosunkowo wcześnie powiedzieliśmy, jakoś w 7 tygodniu bodajże, ale mogę się mylić
Pati co do mdłości to niestety nie pomogę, wiem natomiast, że z rana podobno pomaga zjedzenie czegoś suchego od razu po przebudzeniu. Nie wiem ile w tym prawdy 🤷🏻♀️aaaa i imbir!
U mnie na szczęście mdłości już ustępują… mam nadzieje, że już na zawsze 😂Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Kasia111 wrote:Hej hej jak tam Wasze święta? któreś z Was powiedziały dopiero o ciąży? Jak to przekazałyście i jak reakcje?
Nie robiliśmy żadnego eventu tylko po prostu mój mąż wzniósł toast za zdrowie bąbelka ☺️Zaczarowan, Pati2804, Kasia111, damrade, Izet lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Witajcie dziewczyny 😘
Dobrze, że już po świętach, brzuch wzdęty na maxa przez to ciężkie jedzenie.. I wcale nie musiało być dużo żeby było mi ciężko 🙄 tak jak narzekałam na brak objawów tak teraz mam za swoje, mdłości mnie prześladują.. czasami słabe, czasami mocne. Jak sobie z nimi radzicie oprócz częstego jedzenia malych porcji ?Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Kasia111 wrote:Hej hej jak tam Wasze święta? któreś z Was powiedziały dopiero o ciąży? Jak to przekazałyście i jak reakcje?
Hejka. My powiedzieliśmy i rodzicom i teściom. Reakcje pozytywne, oczywiście się popłakałam 😅
Daliśmy im kartkę świąteczną z wklejonym zdjęciem usg.
My jeszcze dzisiaj odpoczywamy i jutro powrót do pracy.Kasia111, Zaczarowan, Pati2804, damrade, Izet lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Witajcie dziewczyny 😘
Dobrze, że już po świętach, brzuch wzdęty na maxa przez to ciężkie jedzenie.. I wcale nie musiało być dużo żeby było mi ciężko 🙄 tak jak narzekałam na brak objawów tak teraz mam za swoje, mdłości mnie prześladują.. czasami słabe, czasami mocne. Jak sobie z nimi radzicie oprócz częstego jedzenia malych porcji ?
MonReve, Dropsik super, że podzieliłyście się z rodzinką dla mnie to mówienie ludziom o ciąży jest ogromnie stresujące, nie wiem czemu 😅
Ja właśnie podejmuję drugą próbę glukozy z obciążeniem, rzeczywiście cytrynowa lepiej wchodzi, mam nadzieję, że również zostanie w żołądku
Zaczarowan, Dropsik lubią tę wiadomość
-
Kasia111 wrote:W ogóle sobie z nimi nie radziłam, ale mi takie nagminne przeszły chyba z początkiem 9 tygodnia, teraz są okazjonalne
MonReve, Dropsik super, że podzieliłyście się z rodzinką dla mnie to mówienie ludziom o ciąży jest ogromnie stresujące, nie wiem czemu 😅
Ja właśnie podejmuję drugą próbę glukozy z obciążeniem, rzeczywiście cytrynowa lepiej wchodzi, mam nadzieję, że również zostanie w żołądku
My mówiliśmy już na początku najbliższym 🙂 -
Dziewczyny, a jak to jest z tymi prenatalnymi?
Jestem umówiona na prenatalne (usg) przez Medicover i słyszałam już wcześniej też coś o hcg i pappa? To trzeba zrobić przed usg czy jak?
Pytam tak orientacyjnie, bo mój gin nic o tym nie wspominał 😂 -
Hej ,moja wizyta u gin dziś odwołana ,pewnie zabalował🙈 ale w czwartek mam prenatalne 🙈 już panikuje.
Zaczarowana tam gdzie idę na nfz to będą mi pobierać krew na miejscu ale słyszałam, że niektórzy lekarze w innych przychodniach jak idziesz to wymagają żeby mieć te badania z krwii na wizycie już.Zaczarowan lubi tę wiadomość
02.2015 - 🩷🤱
11.2023 - 14 tydz 🩵💔 Trisomia 18
06.2024 - 23 tydz 🩷💔 Rozszczep kręgosłupa, wielowadzie. -
Udało się! Nie zwymiotowałam 😁
Zaczarowan, dziwne, że nie wspominał, ale może od razu po prostu pobierają? Ja robię w innym miejscu niż prowadzę ciążę i tam mi powiedzieli, że jak w piątek mam USG, to żebym w poniedziałek zrobiła Pappę, to w dniu USG będę miała pełne wyniki. Natomiast wiem, że w większości miejsc pobierają krew tego samego dnia co jest USG i potem na wyniki się czekaZaczarowan, Dropsik, Izet lubią tę wiadomość
-
O dziękuje dziewczyny za odpowiedz! Dowiem się jak to wyglada u mnie 😂
Karos- No to pięknie! 😂🫥 o masz prenatalne w tym tygodniu- super! Cieszę się i trzymam kciuki!
Kasia111- elegancko! Kiedy będziesz miała wyniki?