X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wątek "wszystko źle"
Odpowiedz

Wątek "wszystko źle"

Oceń ten wątek:
  • Maka Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klementyna wrote:
    To ci powie ze nogę sobie na tobie wykrzywiala

Haha . Ty mnie jeszcze dobij. ;p

Ja będę szybciej siwa niż ona, przez to wszystko. Nie wiem jak można być takim człowiekiem, wiecznie nie zadowolonym a ma życie jak w Madrycie. I synowa jak marzenie ;p

ckaik0s3070dl07t.png
  • Klementyna Znajoma

Wysłany: 22 października 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja szwagierka to zupełnie inna historia
    W ogóle jest walnieta i jakaś psychiczna , twierdzi ze rozdzielać ja z mężem bo maz w ostatniej sprzeczne stanął po mojej stronie, ze rozdzielać ja z rodzicami bo teściowa gdzieś ze mną pojechała, ze jestem zła zona bo moj maz potrafi obsługiwać pralke i prasowac a czasem sprząta i zmywa, ze jej zazdroszczą zycia i bla bla bla
    Więc ja to mam z nią problemy , jest zazdrosna o mojego meza ale nie jak o brata tylko jak o faceta .

• Klementyna Znajoma

Wysłany: 22 października 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ostatni jej tekst , ze do pulki ja mieszkam z treściami ona do nich nie przyjedzie :D i bardzo dobrze :P

• Maka Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A taką historię też znam choć nie z doświadczenia.

ckaik0s3070dl07t.png
  • Klementyna Znajoma

Wysłany: 22 października 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak sie skończyła?

• Maka Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trwa nadal. Koleżanki szwagierka zachowuje się podobnie jak Twoja. Mieszkają pod jednym dachem młodzi, teściowie i szwagierka- stara panna. Więc może brakuje jej czegoś i dlatego taka zmierzła. Ogólnie utrudnia im życie. A to za głośno sikają, a to pokoju im nie odda choć jest sama i ma 2 na dole.. Chowa się przed nią żeby przypadkiem "cześć" nie powiedzieć. Takie przeboje.

ckaik0s3070dl07t.png
  • Klementyna Znajoma

Wysłany: 22 października 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Trwa nadal. Koleżanki szwagierka zachowuje się podobnie jak Twoja. Mieszkają pod jednym dachem młodzi, teściowie i szwagierka- stara panna. Więc może brakuje jej czegoś i dlatego taka zmierzła. Ogólnie utrudnia im życie. A to za głośno sikają, a to pokoju im nie odda choć jest sama i ma 2 na dole.. Chowa się przed nią żeby przypadkiem "cześć" nie powiedzieć. Takie przeboje.
    A to u mnie jest inaczej bo ona mieszka z mężem 40 km od nas , tylko wydawania co chwile, przyjeżdżała tak na kilka minut włączać do naszego mieszkania i zgadzając po szafach , więc ona jest bardziej zaawansowana w swojej głupocie :)

• Maka Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klementyna wrote:
    A to u mnie jest inaczej bo ona mieszka z mężem 40 km od nas , tylko wydawania co chwile, przyjeżdżała tak na kilka minut włączać do naszego mieszkania i zgadzając po szafach , więc ona jest bardziej zaawansowana w swojej głupocie :)

Ja tam się nie znam. Ale mimo wszystko dziękuję Bogu za moją szwagierkę.

ckaik0s3070dl07t.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no złe emocje nas czasem ogarniają, ważne żeby nie dać się im podporzadkować. warto się wygadać, czasem krzyknąć, wybuchnąć. niezdrowo jest tłamsić swoich złych emocji. a czy mówienie sobie "będzie dobrze" pomaga? wątpię. lepiej tak nie mówić tylko wziąć się w sobie zebrac i działać żeby BYŁO DOBRZE! ja też zawsze siadałam i marudziłam 'jakoś się ułoży' jakoś to będzie' az w końcu sobie uświadomiłam że nie chcę żeby było 'jakoś' chce żeby było DOBRZE!

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • Maka Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby nie robiła z siebie cierpiętnicy a przy tym wszechwiędzącej bogini nawet bym ją strawiła jakoś. Ale bez tego się nie obejdzie.

ckaik0s3070dl07t.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co dla ciebie znaczy to "dobrze"?

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • Maka Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I piękny weekend zapowiada się z tamponami ;/ Jak ja tego nie cierpię. Niech już jest ta @, ale niech mnie przynajmniej brzuch nie boli, chcę mieć dobry humor i nie za często latać do toalety.

ckaik0s3070dl07t.png
  • mycha28 Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki u mnie raczej po cyklu :(
    wczoraj była owulka a <3 brak mąż w niedziele pojechał w nagłą delegacje i miał wrócić wczoraj a bedzie dopiero w czwartek :(
    oni chyba w tej jego pracy wiedza kiedy ja mam owulke bo to już drugi raz od wakacji !!!!

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • Maka Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha28 wrote:
    dziewczynki u mnie raczej po cyklu :(
    wczoraj była owulka a <3 brak mąż w niedziele pojechał w nagłą delegacje i miał wrócić wczoraj a bedzie dopiero w czwartek :(
    oni chyba w tej jego pracy wiedza kiedy ja mam owulke bo to już drugi raz od wakacji !!!!

Myszko następny cykl będzie Wasz :* Nie załamuj się. U nas też stracony.. i stracone będą dopóki nie przejdziemy procesu inseminacji. Pociesz się tym, że ja mam gorzej :* ściskam :*

dodinka lubi tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • mycha28 Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Myszko następny cykl będzie Wasz :* Nie załamuj się. U nas też stracony.. i stracone będą dopóki nie przejdziemy procesu inseminacji. Pociesz się tym, że ja mam gorzej :* ściskam :*

kochana nie mogę sie pocieszać problemem innych ale dziekuje za wsparcie <3
    teraz idę do endo 29.10 bo mam za wysokie TSH (2,92 ) i do gina 28.10 więc porobię badanka i w następnym popracujemy

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • Lenuś Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko źle... im więcej robię badań, tym bardziej się pogrążam. Tym razem sporo podwyższony androstendion i kolejny problem do rozwiązania :(

• Maka Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha28 wrote:
    kochana nie mogę sie pocieszać problemem innych ale dziekuje za wsparcie <3
    teraz idę do endo 29.10 bo mam za wysokie TSH (2,92 ) i do gina 28.10 więc porobię badanka i w następnym popracujemy

Skarbie ale to zawsze daje jakieś nadzieje, że jeszcze nie jest tak źle. Poczytaj sobie mój pamiętnik od sierpnia- wcześniej nie warto, wtedy byłam jeszcze fest naiwna... każdy objaw to była ciąża na 100%. I zobacz z czym nam przyszło walczyć.

vanessa lubi tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • Maka Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj miałam bardzo ciężki wieczór. Zresztą co cykl, kiedy przychodzi 9,10 dpo zaczynam beczeć i wszystko jest na nie. Kolejny dowód na to że za 2-3 dni przywitam @. Dziewczyny ja nawet w tą inseminację (że się uda) nie wierzę. Bo ja z dzieckiem? Niemożliwe. Niby dlaczego akurat mnie się ma spełnić największe marzenie już sprzed kilku lat - skoro każdy ma jakieś marzenia, nie spełniają się i żyją?? Mama mi wczoraj powiedziała "zacznijcie się już starać o dzieciątko". Zaciskając wargi odpowiedziałam:" Zobaczymy, może w nowym roku". Boże, dlaczego??

XYZ, vanessa, dodinka lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka nie łam się
    co oni tam wiedzą
    ja obiecałam sobie, ze jak już kiedyś zajdę w ciążę to im wszystkim wygarnę...

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to teraz ja ponarzekam po raz pierwszy...wszystko do dupy bo moj R musi robote zmienic i najprawdopodobniej bedzie mial system 3 na 1 czyli 3 tyg poza domem a jeden tydzien w domu....ryczec mi sie chce! pieprzeni pracodawcy pieprzony kraj wszystko do dupy! o!

zpbndf9hsafopz9u.png
‹‹ 4 5 6 7 8 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ