X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne wczesna ciąża a ból menstruacyjny i inne objawy...
Odpowiedz

wczesna ciąża a ból menstruacyjny i inne objawy...

Oceń ten wątek:
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytałam gdzieś, że we wczesnej ciąży, w czasie spodziewanej @ możesz się czuć dokładnie tak jakbyś miała dostać, jakby zaraz miało polecieć...

Jennifer, Zancia_k lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na tydzień przed spodziewana @ mam już bóle, i wrażliwe piersi i tak mam własnie już teraz....no i uderzenia gorąca...;( Nie byłam nigdy w ciązy, więc nie jestem eksertem, ale moje siostry już dzieciate też miały bóle @ przed i w trakcie przewidywalnej @ a już były w ciązy....moja młodsza siostra o ciąży dowiedziała sie w 3 miesiącu, bo miała krwawienia miesiączkowe, skąpsze, ale byly...dzięki Bogu dzidzia urodziła sie zdrowa...

• ancoma Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie juz od 3 dni z obawa chodze do łazienki :( za 2 dni planowany termin miesiaczki , dzisiejszy test negatywny :( troche to dołujace , ale może jest jeszcze jakas nadzieja ze tym razem sie udało

Yasmin lubi tę wiadomość

• Magdalena83 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ancoma mam to samo tzn przed terminem spodziewanej @ .... oby Ci sie udalo :) ja do 3 lipca czekam na @ ...

starania od maja 2013 ....z pomocą lekarzy od marca 2014
    słabe nasienie :(
    18.05.2015 - jeden z piękniejszych dni w życiu :) !! Wiktorek czekamy na Ciebie !! :))))
    f2wlanli8lywwtn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja okres powinnam dostać w środę czyli za 3 dni, dzisiaj testowałam i negatywny, trochę mnie to podłamało i mam wrażenie, że @ przyjdzie jak w zegarku. Dzisiaj kłuje mnie chwilowo podbrzusze i piersi nadal bolą. Wczoraj odstawiłam duphaston i czekam.. czuję, że znowu to nie ten cykl :(

• Mirunia Znajoma

Wysłany: 22 czerwca 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się czuję przedokresowo już od owulacji, nigdy nie miałam tak długo bólów jajników i piersi z żyłami bardzo widocznymi, a jednak temperatura spada. Czekam na @, dziwny cykl, może faktycznie wkręciłam sobie objawy. Nadzieja umiera ostatnia, a nuż temperatura podskoczy :p i tak w kółko.

<3 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poza piersiami i krzyżem nic więcej nie czuję. Dzisiaj tylko coś mnie kuło w podbrzuszu i jajnikach jakiś czas. Piersi zawsze takie mam, ale teraz jakoś bardziej są nabrzmiałe i rwące w środku. Choć może znowu mi się wydaje, a objawy są po dupku.. zobaczymy jutro i we wtorek..

• Aguś77 Ekspertka

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,
    Nie rozumiem jak to jest - idealnie w dniu jajeczkowania się kochaliśmy, miesiączkę mam dostać jutro i oczywiście drugi dzień czuję bóle te typowe.
    Kilka dni po jajeczkowaniu miałam ataki mega senności - wracałam z pracy i o 20 już chodziłam spać bo padałam z nóg. Też czułam bóle takie jak na @ wtedy, tak około 4 dni, ale przeszły. Piersi zrobiły mi sie wrażliwsze, ale nie są ani większe, obwódki też są chyba nieposzerzone. Miałam awersję do zapachów róznych, ale to kilka dni, a potem 4 dni mdłości nieziemskie.
    Ból @ mi się nasila. Mdłości brak. Piersi nadal wrażliwe.
    Nie wiem co mam myśleć. Nie chcę @. Chcę być w ciąży, ale czy te objawy to nie kwestia psychiki? Robiłam 3 testy - wszystkie negatywne.
    Co Wy o tym myslicie, bo ja już głupieję.

2nn343r856geaxci.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 10:36

Krysti lubi tę wiadomość

• Aguś77 Ekspertka

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    podkusiło mnie, żeby wczoraj zrobić kolejny test - znowu nic.
    bóle brzucha są nadal. temperatura 37. znowu mam mdłości i metaliczny posmak.
    zobaczymy co wyjdzie. Dzięki Bluberry za słowa otuchy - mam nadzieję, że też w ciąży jestem.

Bluberry lubi tę wiadomość

2nn343r856geaxci.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie troszkę inne były te bole, w sensie że nie cały czas a nachodziła fala bolu jak na @ i spokój... i za jakiś czas znów taki ból na kilka sekund .. Troszke było to dziwne ale do końca byłam święcie przekonana że dostanę @, kupiłam podpaski nawet :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Aguś77 Ekspertka

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I w sumie to nasuwa mi się jeszcze myśl taka, że jak to jest, że niektórzy wpadają po pierwszym razie z byle kim i byle gdzie, na imprezach jakiś, a jak się chce być w ciąży to jest ciężko w nią zajść.

2nn343r856geaxci.png
  • Aguś77 Ekspertka

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelka - ja to juz nie wiem jak mnie to boli - niby tak samo, a jednak inaczej, ale nie wiem, czy to kwestia możliwej ciąży, czy po prostu mój organizm ma inaczej jakoś, czy to psychika mi wmawia, że ma być inaczej jakoś. No i ten test negatywny - sądziłam, że wczoraj to już powinno coś wyjść.
    A ból...hmm... bardziej w brzuchu tkwi niż w lędźwiach z tyłu, ćmi, ale co jakiś czas robi sie silniejszy... i potem znowu ćmi..

antylopaa lubi tę wiadomość

2nn343r856geaxci.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blokada psychiczna, zazwyczaj szybciej przychodzi coś czego nie chcemy...
    ehh Aguś niestety taka ot sprawiedliwość na tym świecie, ale trzeba wierzyć i pozytywnie się nastawić :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do konca serio nie wiadomo co się dzieje :) dlatego nie mamy pewności ;/
    ale trzymam kciuki :)

• olka30 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelka powiedz mi, bo widzę że ciebie długo męczyły bóle miesiączkowe.. Czy one były takie typowo @, bo się niepokoję..

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak...bardzo podobne, nawet intensywniejsze, 4 dni zwijałam się z bólu i nospa była konieczna :) oluś gratulacje :) spokojnie więzadła się powiększają i macica :) groszek robi sobie mieszkanko, za kilka dni przejdzie :) i będzie spokoj na jakiś czas :)

• olka30 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak bolało kilka dni jak na @ tak rzutami jak u ciebie, potem przeszło, a teraz boli typowo @ i cały czas :(

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i będzie boleć kochana, bo wszystko się powiększa... z pęcherzyka robi się powoli w środku zarodek, wszystko się zwiększa :) nie boj się kochana :)
    za jakiś czas przejdzie :) jedną bolą tydzien inną bolą 2 tygodnie...

u mnie ból powracal co jakiś czas np w 8 tyg... :) na belly masz ładnie opisane swoje objawy jakie mogą występować itp.
    To dobry znak bo wszystko tam rośnie w swoim tempie :) w koncu to juz 5 tydzien :) za chwilę bd 10... tak jak u mnie, zobaczysz :)

• olka30 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się będę całą ciążę tak stresować, to ja dziękuję :(
    Siusianie co 5 min. też jest super.. I ból głowy..

1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ