wczesna ciąża a ból menstruacyjny i inne objawy...
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamuśka, jak masz mieć @ w sobotę to test robiłaś dużo za wcześnie Jeszcze różnie może być. Słyszałam, że ból jak na @ może zwiastować ciążę. Już kilka koleżanek mi mówiło, że przed pozytywnym testem czuły się bardzo "okresowo".
Yasmin lubi tę wiadomość
-
natalii wrote:zakładam nowy temat bo własnie tak się cuję jakbym miała dostac okres i tak juz od wczoraj, ale nadal nie dostałąm a brzuch boli i niewiem czy moge liczyc na to ze to ciąża? czy któras z was tak miała?
Ja tak miałam przy mojej małej, i kolejnym cyklu starań, chyba 7 albo 8, gdzie już po prostu z nerwów nie mogłam wytrzymać, że no znowu będzie @ bo właśnie tak miałam jak na miesiączkę , ok 4 dni tak zwiastowało,czekałam i czekałam zrezygnowana, i się nie doczekałam ;-p Coś w tym napewno jest:)3 mam kciuki:) -
Heh, teraz nie miałam takich zwiastunów (choć przyznam, że obserwując siebie jakoś dziwnie było w tym miesiącu, bo zawrotów itd nigdy nie mam, albo stres może )a chyba bardziej przepowiadają niż te inne (nie licząc oczywiście braku@) , jakoś byłam pewna, że @, zobaczymy po tym cyklu:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2012, 11:25
-
nick nieaktualny
-
Luśśka:D wrote:Ja właśnie jestem dwa dni przed miesiaczka i mam zamiar jutro albo w pon robic test ale nie wiem bo mam bóle okresowe a objawy mam ciązy
Ja mam podobną sytuacje koło wt śr powinnam dostać okres. Ból jak na @ czekam tylko dalej co się wydarzy. na razie testu nie robie, poczekam jeszcze chwileWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2012, 17:06
-
dziewczyny mnie na tydzień przed @ jakoś dziwnie kuło mnie po środku tuż pod pępkiem no i napięcie w piersiach. a na dwa dni przed @ ból brzucha okresowy który trwał tyklo dwa dni i koniec... teraz za to bolą(lekko) mnie jajniki na przemian raz jeden raz drugi a piersi do tej ory nie dają zapomnieć o sobie...
Krysti lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny, ja wlasnie mam takie bole od momentu skoku temp i sie tez zastanawiam czy to ciaza czy jednak nie... nigdy czegos takiego nie mialam. brzuch bolal zawsze 3 dni przed @ a nie tyle czasu no i teraz bola jajniki...przed @ po skoku zawsze! bolaly piersi i byly obrzmiale a teraz nic, oprocz bolu brzucha i jajnikow.zycze wam fasolki dziewczyny i sobie tez:)chcialabym zeby ktos jeszcze sie wypowiedzial na ten temat
-
nick nieaktualnyhey kobietki ja się staram o dzidzie od ponad pol roku i zawsze kochamy się z Mezem do końca i nie udawalo się. Po za tym ja tak samo mam od 2 tygodni tyle ze na początku straszne miałam zawroty glowy i mdliło mnie rano i wieczorem jak to ustapilo chwilowo to od 4 dni zaczol się bol na@ i tak do dziś mnie meczy a@ mam mieć jutro, tylko dziwi mnie to ze zanim dostałam@ to nigdy mnie nic nie bolało dopiero w pierwszym dniu krwawienia i piersi mnie bola chociaż to norma bo akurat to maialm zawsze przed@ to był jedyny sybol na dostanie@ ale nie bol a wczoraj było starsznie asz z bolu w glowie mi się krecilo i co najlepsze moja ulbiona kawa zbozowa co ja pilam jednym tchem tak ja uwielbiałam przestala mi smakować. wszystko to dla mnie dziwne. co wy mysleicie o tym?
KlaraM lubi tę wiadomość
-
anet. wrote:hey kobietki ja się staram o dzidzie od ponad pol roku i zawsze kochamy się z Mezem do końca i nie udawalo się. Po za tym ja tak samo mam od 2 tygodni tyle ze na początku straszne miałam zawroty glowy i mdliło mnie rano i wieczorem jak to ustapilo chwilowo to od 4 dni zaczol się bol na@ i tak do dziś mnie meczy a@ mam mieć jutro, tylko dziwi mnie to ze zanim dostałam@ to nigdy mnie nic nie bolało dopiero w pierwszym dniu krwawienia i piersi mnie bola chociaż to norma bo akurat to maialm zawsze przed@ to był jedyny sybol na dostanie@ ale nie bol a wczoraj było starsznie asz z bolu w glowie mi się krecilo i co najlepsze moja ulbiona kawa zbozowa co ja pilam jednym tchem tak ja uwielbiałam przestala mi smakować. wszystko to dla mnie dziwne. co wy mysleicie o tym?
Daj znać, co u Ciebie? Wg mnie jesteś w ciąży - szczególnie ten objaw, że nie smakuje Ci to, co wcześniej lubiłaś - też tak miałam w pierwszej ciąży.
Jestem ciekawa, czy się udało:)
-
nick nieaktualnyWitam
Mam tak samo jak Wy!!!bol jajnikow na zmiane ale bardziej prawy.Bol podbrzusza,pod pepkiem,czuje jakbym juz miala dostac @ !!!a mam dostac w czwartek!!!takie objawy towarzysza mi juz od ponad tygodnia,mdlosci,wzdecia,jadlowstret jednego dnia a nastepnego pochlaniam wszystko niewiem co myslec -
nick nieaktualny
-
Ja zawsze miałam bóle @ od tygodnia przed okresem do okresu.Tak cały rok, jak w zegarku.RÓWNIEŻ w cyklu w którym zaszłam w ciążę miałam typowo małpowe bóle i myslałam że nic z tego a jednak okres nie przyszedł.Męczyły mnie te bóle miesiączkowe jeszcze ok tygodnia po pozytywnym teście ciążowym.Potem przeszło i mam spokój.Także bóle na @ nie przekreślają szans!!! Powodzenia testerkom
-
Ja też miałam typowe bóle jak na @, duże obolałe piersi, potworny ból brzucha ale jednak te objawy były Trocę inne niż zwykle, i po pozytywnym teście przez miesiąc czasu czuje jakbym za chwile miała dostać @ ale zarodek już jest i maleństwo rozwija się we mnie