WIARA CZYNI CUDA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyH30 wrote:EmiliaWSK wrote:Mimo iż moje Święta nawet nie myślą takie być...
Pamiętaj będzie lepiej i niech ta myśl Cibie prowadzi ... no i ten okres Świąteczny niech będzie owocny
owocny nie będzie niestety bo nawet nie znajdę czasu, czeka mnie maraton po rodzinie męża która jest przeciwna dziecku do szpiku kości... i otwarcie wciąż nam to mówią...cała niedziela i pon... -
EmiliaWSK wrote:H30 wrote:EmiliaWSK wrote:Mimo iż moje Święta nawet nie myślą takie być...
Pamiętaj będzie lepiej i niech ta myśl Cibie prowadzi ... no i ten okres Świąteczny niech będzie owocny
owocny nie będzie niestety bo nawet nie znajdę czasu, czeka mnie maraton po rodzinie męża która jest przeciwna dziecku do szpiku kości... i otwarcie wciąż nam to mówią...cała niedziela i pon...
A niech sobie mówią, a Wy róbcie swoje
A nawiasem mówiąc to dziwna rodzina (bez urazy) że są przeciwni dzieciątku -
nick nieaktualnyaisa wrote:EmiliaWSK wrote:H30 wrote:EmiliaWSK wrote:Mimo iż moje Święta nawet nie myślą takie być...
owocny nie będzie niestety bo nawet nie znajdę czasu, czeka mnie maraton po rodzinie męża która jest przeciwna dziecku do szpiku kości... i otwarcie wciąż nam to mówią...cała niedziela i pon...
A nawiasem mówiąc to dziwna rodzina (bez urazy) że są przeciwni dzieciątku
Tak, wiem o tym i każda wizyta u nich wprawia mnie w płacz... -
EmiliaWSK wrote:aisa wrote:EmiliaWSK wrote:H30 wrote:EmiliaWSK wrote:Mimo iż moje Święta nawet nie myślą takie być...
A nawiasem mówiąc to dziwna rodzina (bez urazy) że są przeciwni dzieciątku
Tak, wiem o tym i każda wizyta u nich wprawia mnie w płacz...
Bez obrazy ale co to za ludzie ??????? nie słuchaj ich bo zdaje mi się że nie warto .... i róbcie swoje a oni niech myślą co chcą ... jesteśmy z Tobąaisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiara czyni cuda! Po 17 miesiącach od poronienia, ponad dwóch latach od początku starań ujrzałam dwie piękne kreski na teście ciażowym! Za tydzień miałam mieć robioną drożność jajowodów.
aisa, Monka, EmiliaWSK, Fedra, kasjja, maximka84 lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Wiara czyni cuda! Po 17 miesiącach od poronienia, ponad dwóch latach od początku starań ujrzałam dwie piękne kreski na teście ciażowym! Za tydzień miałam mieć robioną drożność jajowodów.
Gratulacje!!!!!!
Szczęśliwych i nudnych ciążowych miesięcy, dbaj o Was
Cudowne wieści i to w Wielki Piątek
Wiara czyni cudaRucia lubi tę wiadomość
-
to i ja sie dołaczam do gratulacji i szczesliwych zafasolkowanych dzisiaj po 1,5 roku staran tez robilam test i II kreseczki i beta potwierdziła ze jestem w ciazy! zycze wszystkim tego samego z calego seca
aisa, Rucia, EmiliaWSK, Olena lubią tę wiadomość
MADZIA987 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny