WIARA CZYNI CUDA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW tym tygodniu jest nowenna do Bożego Miłosierdzie przed Niedzielą Miłosierdzia, módlmy się o łaske Miłosierdzia Bożego dla każdej z nas o Dar Macierzyństwa do tego jutro rocznica śmierci Jana PAwła II za Jego wstawiennictwem też się módlmy. Ja mam duży ostatnio problem z wiara ale staram się codziennie o ten cud dla mnie i dla Was modli. Pamiętam
Paula90, aisa, martula lubią tę wiadomość
-
Oto ja , zalożycielka, pod trochę innym nickiem... Moja wiara oslabła dziś... Ale niech Bóg słyszy jak moje serce teraz pęka i krzyczy : WIERZĘ!
inessa, Paula90, martula lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
Ale dlaczego On mi zabral moją fasoleczkę!!!?Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamira ma racje dzis jest chyba trudny dzień, ja mam dziś też ciężki dzień jeśli chodzi o wiare ale z drugiej strony myslę,że wiara jedynie jeszcze mnie, nas trzyma przy nadziei, przy życiu. Nawet jeśli jest malutka, mniejsza niż ziarnko gorczycy ale jest, a gdzie dwaj lub trzej są zebrani w Imie Boga tam naprawde dzieją się rzeczy niemożliwe. Dla mnie to też trudne dziś do pojęcia ale trzymajmy się tego. Emilko najmocniej przytulam do serca jak potrafie
samira lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Samira ma racje dzis jest chyba trudny dzień, ja mam dziś też ciężki dzień jeśli chodzi o wiare ale z drugiej strony myslę,że wiara jedynie jeszcze mnie, nas trzyma przy nadziei, przy życiu. Nawet jeśli jest malutka, mniejsza niż ziarnko gorczycy ale jest, a gdzie dwaj lub trzej są zebrani w Imie Boga tam naprawde dzieją się rzeczy niemożliwe. Dla mnie to też trudne dziś do pojęcia ale trzymajmy się tego. Emilko najmocniej przytulam do serca jak potrafie
gdyby nie Wy, i ten mój wątek, dawno zapomnialabym po co tu jestem dziękuję Wam tak mooocnoinessa, samira lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:inessa wrote:Samira ma racje dzis jest chyba trudny dzień, ja mam dziś też ciężki dzień jeśli chodzi o wiare ale z drugiej strony myslę,że wiara jedynie jeszcze mnie, nas trzyma przy nadziei, przy życiu. Nawet jeśli jest malutka, mniejsza niż ziarnko gorczycy ale jest, a gdzie dwaj lub trzej są zebrani w Imie Boga tam naprawde dzieją się rzeczy niemożliwe. Dla mnie to też trudne dziś do pojęcia ale trzymajmy się tego. Emilko najmocniej przytulam do serca jak potrafie
gdyby nie Wy, i ten mój wątek, dawno zapomnialabym po co tu jestem dziękuję Wam tak mooocno
:*
dzięki za eska na razie mam zablokowane wysyłanie esków muszę doładować komóre ale to potrwa ale jak coś to wyślę z bramki sms :0 -
Boże mój, jak mój Dawid to przeżywa....
inessa lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
samira wrote:Emilka WSK wrote:Boże mój, jak mój Dawid to przeżywa....
ale robiłaś test czy nie i @ tak po prostu przylazła ??
Samirko, nie robilam, bo lekarz zobaczył na usg i nawet dał luteinę na początek..samira, inessa lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:samira wrote:Emilka WSK wrote:Boże mój, jak mój Dawid to przeżywa....
ale robiłaś test czy nie i @ tak po prostu przylazła ??
Samirko, nie robilam, bo lekarz zobaczył na usg i nawet dał luteinę na początek..
może ten lekarz w końcu wdroży jakieś konkretne badania i leczenie bo te cykle masz straszne -strasznie długie i na bank w tym czasie bezowulacyjne. nawet ja nie mam takich chociaż też nie są krótkie ...ale podobno ta WIARA przenosi góry ,oby tak było :*inessa lubi tę wiadomość
-
W tym tyg jeszcze do niego jedziemy, brzuch mnie boli na smierć! Cały czas krwawię, jutro zrobię hormony tarczycy i PRL jak mi stres minie- choć prędko nie minie...
samira, Paula90, inessa lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:W tym tyg jeszcze do niego jedziemy, brzuch mnie boli na smierć! Cały czas krwawię, jutro zrobię hormony tarczycy i PRL jak mi stres minie- choć prędko nie minie...
będzie dobrze ,trzymam kciuki za was :*inessa lubi tę wiadomość
-
Emilka WSK wrote:inessa wrote:Samira ma racje dzis jest chyba trudny dzień, ja mam dziś też ciężki dzień jeśli chodzi o wiare ale z drugiej strony myslę,że wiara jedynie jeszcze mnie, nas trzyma przy nadziei, przy życiu. Nawet jeśli jest malutka, mniejsza niż ziarnko gorczycy ale jest, a gdzie dwaj lub trzej są zebrani w Imie Boga tam naprawde dzieją się rzeczy niemożliwe. Dla mnie to też trudne dziś do pojęcia ale trzymajmy się tego. Emilko najmocniej przytulam do serca jak potrafie
gdyby nie Wy, i ten mój wątek, dawno zapomnialabym po co tu jestem dziękuję Wam tak mooocno
Emilko, trzymaj się. Tulę...inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:W tym tyg jeszcze do niego jedziemy, brzuch mnie boli na smierć! Cały czas krwawię, jutro zrobię hormony tarczycy i PRL jak mi stres minie- choć prędko nie minie...
właśnie przeczytałam na Mce ,daleko masz ten drugi szpital ale ja bym chyba pojechała bo jak wcześniej tak nie miałaś ,to nie wesoło jest i ze tak boli to tego.. a jeszcze ta temperatura tak wysoka ,żebyś zakażenia nie dostała jak nie daj Boże to to co myślęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2013, 21:23
inessa lubi tę wiadomość
-
Przeczytałam cały wątek z ciekawości przyznaje się bez bicia...
na pocżatek Emilka bardzo mi przykro ale moze to znak od Boga właśnie że powinnaś unormowac swoje cykle i wtedy będzie wszystko dobrze jeśli masz wiarę pamiętaj nie mozesz teraz zwątpić...
po drugie podziwiam Was ze wierzycie ja niestety już dawno przestałam wierzyć ze będę kiedyś mamą ale wierzę ze Wy nimi będziecie...
niestety po tulu latach starań nie pozostało nic innego jak pogodzić się z tym bo widocznie tak Bóg chciał i tak zrobił...
jeszcze raz trzymam kciuki za Was i za Waszą wiaręinessa lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dziewczyny, witam, ze lzami wciąż w oczach mam nowinę- dostałam pracę!
Groszkowa, Fedra, Paula90, inessa lubią tę wiadomość
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!